Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Bursa özel okul tavsiyeleriniz

haticek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
47
0
86
47
Bursa
Merhabalar, oğlum şubatta 4 yaşını doldurdu yeni sezonda okula gidecek kısmetse 5 yaş grubuna doğru seçim yapıp başladığı okulda ilköğretim eğitimine de devam etsin istiyorum, tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.Fiyatlar konusundada bilgilendirebilirseniz memnun olurum

Bu sorunun yanıtı oturduğunuz yer ve okul beklentilerinze göre değişir. Bana göre okulun eve yakın olması çok önemli.Böylelikle insanın çocuk, arkadaşları ve öğretmeni ile diyolog kurma şansı daha çok oluyor.Ama biz babam daha önce çalıştığı için evimize uzak olmasına rağmen oğlumuzu Tan Okullarına anasınıfından itibaren verdik.Okuldan ve öğretmenimizden çok memnunuz.Bizim beklentilerimizi karşılıyor.Fiyatları da diğer okullara göre makul.

Benim de 3 yaşında kızım var.Yarım gün sistemi ile çalışan anaokulu arıyorum.Beşevlerde bu sistemle çalışan yer biliyorsanız ve bilgi verirseniz sevinirim.

bursada nerede oturuyorsun canım. servise vermeyi düşünüyormusun?

Beşevlerde oturuyorum.Servise vermek istemiyorum.Toys un haftada iki gün, haftada üç gün ve hergün yarım gün seçenekleri olduğunu duydum ama küçücük çocuğu servisle göndermek istemiyorum.

benim oğlum da mayıs ayında 4 yaşını tamamlayacak. ben toys okullarına kayıt yaptırdım. bahçesini ve spor sınıfını çok beğendim. okul müdüresi hanım da ne yaptığının bilincinde bir hanım. oğlumu bir çok okula götürmeme rağmen sadece toys u çok beğendi ve heveslendi. bence okul bahçesinin uygunluğu çok önemli. ama mecburen servise binecek tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…