Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

selam herkeze bende özer beyin muayenesine gitmek istiyorum muane ücreti nekadar acaba yazarmısınız. çok fena bulantılarım var acil gitmem gerek

yaa mecbuee allah aşkına nooldu çatlıcam meraktan topicmi kapattırdın sen vede hangisini acayip merak ettim yaaaaaa

xvb Özer beyin en son muayene ücreti 120 tl di ve kesinlikle hemen bu gece git derim tel numarasını vereyimmi?

evet canım maalesef... ama inbternetten hangi gün hastanede diye öğrenip hastaneyede gidebilirsin.. her ay 120 tl kontrollerde ücret ödemiyorsun ama

Özer beyin hastalarından ben de varım!!...

hemde şu an 39.hft lık hamileyim... artık onunla en kısa zamanda ameliyathanede görüşeceğiz... selamınızı iletebilirim)...

ayyy Canım doktoruma benden çok ama çokk selamlar inan ameliyathanede bile o sakin tavrı insanı okadar rahatlatıyorki şimdi yine o anşları yaşamak istedim bak :)) herşey ama herşey çok rahattı allahıma şükürler olsun binlerce kez......

ayyy Canım doktoruma benden çok ama çokk selamlar inan ameliyathanede bile o sakin tavrı insanı okadar rahatlatıyorki şimdi yine o anşları yaşamak istedim bak :)) herşey ama herşey çok rahattı allahıma şükürler olsun binlerce kez......

bebiş gününden önce gelmeye kalkmazsa.. doğum zamanında inşaallah bende doğumdan önce sizi görürüm demiştim Özer beyin kendisine... insan önce Allah a sonra dr una güveniyor... hastanede yanında kimse yok doktorumuz insanın ailesinden bir birey gibi oluyor.. inşaallah bizim içinde herşey yolunda gider...

bugün biraz baktımda özer bey başhekim yardımcılığımı yapıyo

ben merak ettim sendemi son zamanlarında farkettin preklempsi olduğunu yoksa doktor sana dedimi böyle bir ihtimal söz konusu hep takip edelim diye ne gibi belirtiler oldu sende

yok güzelim son anda çıktı ilk 6 ay öyle güzel bir hamilelik geçirdimki herşey çok güzel yolundaydı..6. aydan sonra sıkıntılar başladı. ve evde oturuyordum artık yüzüm gözlerim ayaklarım inanılmaz şişiyordu ama ben ertık az kaldı normaldir diye düşünüyordum.öylesine eşimle tansiyonumu ölçtük 16 çıktı hemen Özer beyi aradık normalmidir diye Özer bey hemen Acile gelin bende geliyorum orda buluşalım dedi gittik gidiş o gidiş 10 gün sonra bebeğimle eve geldim :))

of çok pahalı geldi sadece bir muayenemi 120

canım pahalı değil ya, sonuçta bebeğinin ve senin sağlığın sözkonusu.
aynı işi yaptığı halde, ünvan farkı var diye proflar 300-400 tl alıyor.
özer bey de prof gibi doktor. git bak çok memnun kalacaksın. vereliniortak

yok güzelim son anda çıktı ilk 6 ay öyle güzel bir hamilelik geçirdimki herşey çok güzel yolundaydı..6. aydan sonra sıkıntılar başladı. ve evde oturuyordum artık yüzüm gözlerim ayaklarım inanılmaz şişiyordu ama ben ertık az kaldı normaldir diye düşünüyordum.öylesine eşimle tansiyonumu ölçtük 16 çıktı hemen Özer beyi aradık normalmidir diye Özer bey hemen Acile gelin bende geliyorum orda buluşalım dedi gittik gidiş o gidiş 10 gün sonra bebeğimle eve geldim :))

Allah korumuş valla, verilmiş sadakan varmış derler ya o hesap.
özer bey gibi bir dr un varmış, mecbuenin yaşadıklarını yaşamamışsın.
valla ben de kendimi çok şanslı hissetmiştim. çok güzel bir hamilelik geçirdim. doğumumda çok güzel geçti sayesinde. bir de gereksiz stres ve korkularım olmasaydı çok daha süper olacaktı ama öncesinde yaşadıklarım nedeniyle elimde olmadan çok stres yaptım.

özer beyin tavır ve duruşu öyle ama aslında soğuk biri değil.
zaman geçtikçe daha da çok alışacağına inanıyorum.
ben daha önce çok samimi, çok güler yüzlü bir bayan dr a gidiyordum.
çocuk gibi yanağımdan makas alıyordu, ismimin sonuna oş ekleyip konuşuyordu ama aralarda da laf sokuyordu, yok yumurta olmuyor, yok kalitesiz, yok aşılama ile de olacağını sanmam gibi malesef hiç yol alamamıştım. bu yüzden de psikolojim bozulmuştu. ama özer bey bana çok iyi geldi, psikolojimi düzeltmişti resmen. çok samimi olması gerekmiyor. önemli olan doktorluğu, önemli olan başından sonuna kadar benim yanımda olması beni yarı yolda bırakmamış olması. stresli olduğumda bunu profesyonelce gidermeyi başarması. bunlar çok daha önemli. yoksa bana sürekli gülümsemiş, süslü laflar etmiş, süper bir diyalog kurmuşuz ama doktor olarak katkısı olmuyor, problem olunca yardımcı olmuyor, gerektiğinde devreye girmiyor, ulaşamıyorum, doğum zamanı ortalıktan kayboluyor ne yapayım ben onun diyaloğunu, samimiyetini. bunlar önemli benim için. ama özer bey birşey sorduğunda çok açıklayıcı cevap da verir yani alkisalkisalkis.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün biraz baktımda özer bey başhekim yardımcılığımı yapıyo

kız mecbue araştırmacı gazeteci,
bu topiği de kapattırma sakın, bozuşuruz ha yasakkelime

sen özer beye ısınmaya başladın, ahmet beyi bırakacanmı neyapıcan.
ama bak ege nin problemini hemen farkedip müdehale etmiş. yani tekrar hamile kalırsan özer beyi de düşün derim. senin durumunun iyi takip edilmesi gerekiyor çünkü.
istersen hem özer beye hem de ahmet beye gidersin,
kocan biraz kesenin ağzını açar artık akannehir

Özer beyin hastalarından ben de varım!!...

hemde şu an 39.hft lık hamileyim... artık onunla en kısa zamanda ameliyathanede görüşeceğiz... selamınızı iletebilirim)...

hoşgeldin canım,
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
özelden yazayım adımı sanımı da selamımızı ilet bari.
bana çok hakkı geçti çünkü.
asla ödeyemem. a.s.

kız mecbue araştırmacı gazeteci,
bu topiği de kapattırma sakın, bozuşuruz ha yasakkelime

sen özer beye ısınmaya başladın, ahmet beyi bırakacanmı neyapıcan.
ama bak ege nin problemini hemen farkedip müdehale etmiş. yani tekrar hamile kalırsan özer beyi de düşün derim. senin durumunun iyi takip edilmesi gerekiyor çünkü.
istersen hem özer beye hem de ahmet beye gidersin,
kocan biraz kesenin ağzını açar artık akannehir

ben hep söylüyorum ahmet beyin yeri bende apayrı hayatımı ona borçluyum hemde bana dünyalar tatlısı kızımı verdi ama dedüyüm gibi bana hangisi iyi gelirse hangi doktordan iyi netice alırsam ahmet bey olur özer bey olur ama kimikaydirigubbakcemile2n olmayacağını iyi biliyorum:eek:lmaz:

merhaba ;

ben de bu yazıları okuyarak gecen ay özer kutluya giittim ancak hiç aynı seyleri söyleyemeyeceğim .adam da diyalog eksikliği var .buz gibi ,hasta psikolojisinden de anladıgı söylenemez. bu hafta sonu yine gitmem gerekiyor ama bilmiyorum ayaklarım hiç gitmek istemiyor.

ben özer beyi tanımıyorum ama adam sana soğuk davranıyo diye bence gitmemezlik etme sana sıcak davranıpta iyi netice alamazsan daha kötü genede senin tercihin tabi ama dış görünüşe göre yargılama tecrübesine ve bilgisine bak

X