- 4 Ocak 2009
- 498
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy Canım doktoruma benden çok ama çokk selamlar inan ameliyathanede bile o sakin tavrı insanı okadar rahatlatıyorki şimdi yine o anşları yaşamak istedim bak :)) herşey ama herşey çok rahattı allahıma şükürler olsun binlerce kez......
of çok pahalı geldi sadece bir muayenemi 120
yok güzelim son anda çıktı ilk 6 ay öyle güzel bir hamilelik geçirdimki herşey çok güzel yolundaydı..6. aydan sonra sıkıntılar başladı. ve evde oturuyordum artık yüzüm gözlerim ayaklarım inanılmaz şişiyordu ama ben ertık az kaldı normaldir diye düşünüyordum.öylesine eşimle tansiyonumu ölçtük 16 çıktı hemen Özer beyi aradık normalmidir diye Özer bey hemen Acile gelin bende geliyorum orda buluşalım dedi gittik gidiş o gidiş 10 gün sonra bebeğimle eve geldim :))
bugün biraz baktımda özer bey başhekim yardımcılığımı yapıyo
Özer beyin hastalarından ben de varım!!...
hemde şu an 39.hft lık hamileyim... artık onunla en kısa zamanda ameliyathanede görüşeceğiz... selamınızı iletebilirim)...
kız mecbue araştırmacı gazeteci,
bu topiği de kapattırma sakın, bozuşuruz ha yasakkelime
sen özer beye ısınmaya başladın, ahmet beyi bırakacanmı neyapıcan.
ama bak ege nin problemini hemen farkedip müdehale etmiş. yani tekrar hamile kalırsan özer beyi de düşün derim. senin durumunun iyi takip edilmesi gerekiyor çünkü.
istersen hem özer beye hem de ahmet beye gidersin,
kocan biraz kesenin ağzını açar artık akannehir
merhaba ;
ben de bu yazıları okuyarak gecen ay özer kutluya giittim ancak hiç aynı seyleri söyleyemeyeceğim .adam da diyalog eksikliği var .buz gibi ,hasta psikolojisinden de anladıgı söylenemez. bu hafta sonu yine gitmem gerekiyor ama bilmiyorum ayaklarım hiç gitmek istemiyor.