sağol canım ben de senin yeni yılını kutluyorum.
hamile değilsin demekki, üzüldüm ya
neyse hayırlısı olsun. inşallah yeni yılda sağlıklı bir bebeğin olur.
üzme kendini :teselli:
demek özer beyle tanıştınız. evet canım özer bey iyidir.
ilk etapta soğuk biri gibi geliyor ama öyle değil aslında.
evet dediğin gibi inşallah düşüncelerin değişmez.
bak hastanede muayne etmesine rağmen ilk izlenimin iyiymiş
bu çok önemli. hani bazı arkadaşlar diyor ya hastanede yüzüne bile bakmaz falan diye
niye bakmasın, bakmış işte.
neyse tahlillerin de iyi çıkar inşallah.
cuma günü sonuçları alınca özer beyi hastanede bulmaya çalış.
internet sitesine bak. belki o gün hastanededir.
bazen acilde nöbeti oluyor saat 4 den sonra gerekirse orada ulaşmaya çalış.
en kötü ihtimalle de muaynehanesine gidersin canım. ama sonuçları çok bekletmeden göster bence. ona göre belki bir ilaç yazar ve ya tavsiyelerde bulunur falan.
kar dindi ya, ne güzel yağıyordu oysa :hulya:
sabah bir kalktık heryer beyaz, lapa lapa yağıyor
ama haftasonuna doğru hava epey ısınacakmış.
bursanın havası böyle işte
Arkadaşlar biraz geç oldu ama olsun :kedi: herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
Buarada ben hamile değilim ama bugüne randevum vardı gittim. Tanıştım özer bey le vereliniortak bilmiyorum ilk izlenimime göre çok iyi birine benziyo inş bu düşüncem değişmez.
neyse bende idrar yolu iltihabı vardı ve kansızlık var onları söyledim düşük yaptığımıda belirttim. tahlil istedi sonuçlar cuma günü çıkacakmış. Haftaya da hastanede yok :çok üzgünüm: artık sonraki haftaya kalıcak.
ay hava o kadar güzel kiiii :dance: lapa lapa kar neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere :enbuyukkkpuyorumnanaktan
canım bende seni merak ediyordum hamile değilmişsin hayırlı zamanda olsun inşllah özer beyle tanışmısın hadi bakalılım ilk izlenim çok önemli içine sinmiş gibi görünüyor sonuçlarında iyi çıkar inşallah.
blue16forse özer bey haftaya salı ocak 12 de polikilinikte görünüyor gözden kaçırdın sanırım bir daha bak ona göre randevunu alırsın
oleyyyyyyyyyyyyyy yine bir kişi daha özer beyden memnuniyeti atlatıyor
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah kızlar geçenlerde ne yaptım özer beye sormadan ilaç içtim ve şimdi kanamam durmuyor
eğer özer beye söylersen ne der bilmiyorum ve sağlığımı tehlikeye atıyorum
arayıp sormuyorum da burada da gitmiyorum dr ahhhhh ki ne ahhhhh
blue16forse özer bey haftaya salı ocak 12 de polikilinikte görünüyor gözden kaçırdın sanırım bir daha bak ona göre randevunu alırsın
canım online randevudan gördüm ama sıra alamıyorum çünkü 10 gün geçmesi gerekiyomuşama gitsem sonuçları göstersem olur dimi CADIARZU neyse ben cuma günü alırım sonuçları sonra da salı günü giderim olmadı haftaya off
neyse canım saoll yerimseniben sen demesen bakmıcaktımm opuyorumnanaktan
Saol canım inş sonuçlar iyi çıkarda hamile kalırım :jeyyar:
Daha önce özel hastaneye gitmiştim birde orasının en iyi doktoru diyorlardı ama ben hiç memnun kalmadımmlmaz:
hiç yüzüme bakmıyordu soru soruyorum cevap alamıyordum, derdimi anlatıyordum hiç bişey söylemiyordu ve ben fenalıklar geçiriyordum. ve hamileliğim düşükle sonlandı bana düşük tehlikesi olduğunu bile söylememişti kanamam olduğu halde mafoldumben
neyse artık özer bey var hihoyyyt
dediğin gibi ilk görüşme ama sıcak davrandı en azından samimiydi ismimle hitab ediyodu mesafeli değildi yani. baktım internetten ama cuma günü hastanede yok sonraki haftada yok hastanede yani 2 hafta sonra ptesi hastanede ama acil de filan görevi varmı bilmiyorum bide şeyi sorucaktım yaprak cım eğer poliklinikte görevli değilse o gün için yine de tahlil sonuçlarını gösterebilirmiyim yani acildeyse filan yada ameliyattaysa ilgilenirmi? yada 2 hafta sonra gidicem :sinifsinif:
aslında kadın olarak ara ara kontrol amaçlı gitmeliyiz Allah korusun başımıza bişey gelmeden önlemini almalıyız.
ewet sabah çok güzel kar yağıyodu ama artık yok neyse kış uzun daha çok yağar inş.:1rolleyes:
oleyyyyyyyyyyyyyy yine bir kişi daha özer beyden memnuniyeti atlatıyor
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah kızlar geçenlerde ne yaptım özer beye sormadan ilaç içtim ve şimdi kanamam durmuyor
eğer özer beye söylersen ne der bilmiyorum ve sağlığımı tehlikeye atıyorum
arayıp sormuyorum da burada da gitmiyorum dr ahhhhh ki ne ahhhhh
ama gerçekten ööle hihoyyyt kıskananlar çatlasın kaydirigubbakcemile3
canım online randevudan gördüm ama sıra alamıyorum çünkü 10 gün geçmesi gerekiyomuşama gitsem sonuçları göstersem olur dimi CADIARZU neyse ben cuma günü alırım sonuçları sonra da salı günü giderim olmadı haftaya off
neyse canım saoll yerimseniben sen demesen bakmıcaktımm opuyorumnanaktan
önemli değil canım bende birkere gözden kaçırmıştım onun için söyledim tekrar randevu alabilmek için 10 gün geçmesimi gerekiyormuş bunu bilmiyorum sen salı günü gidersin şansını dene hayırlı haberler bekliyoruz
zaraycım sen nasılsın canım,
hamilelğin nasıl gidiyor.
haftaya gidecektin sanırım kontrole. bebeğin büyümüştür artık epey.
inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım :Saruboceq:
iyiyim canım işte evde sürekli yatıyorum ağrılarım oluyorum kısmet olursa cumartesi gidicez cumartesiye kadar doğurmazsam (ALLAH KORUSUN)bakalım hayırlısı artık
ay kim o doktor ya merak ettim.
buralarda adı geçen doktorlardan biri mi ki :sm_confused:
özelden yazsana bana, merak ettim.
herneyse, önemli olan özel hastane veya devlet hastanesi değil.
bu tamamen doktorun kişiliğine ve meslek etiğine bağlı bir durum.
ama özer beyden memnun olmana sevindim gerçekten.
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın da gebelik takiplerini de .doğumunu da özer bey yaptırır.
canım özer bey hemen hergün hastanede.
sadece nöbet çıkışları erken çıkıyor diye biliyorum.
bir de ameliyat gününde aşağıya inmez. hergün poliklinikte gözükmese de
bence sen gidip hastanede bulup sonuçları göster canım.