Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

Saol canım inş sonuçlar iyi çıkarda hamile kalırım :jeyyar:
Daha önce özel hastaneye gitmiştim birde orasının en iyi doktoru diyorlardı ama ben hiç memnun kalmadımm lmaz:
hiç yüzüme bakmıyordu soru soruyorum cevap alamıyordum, derdimi anlatıyordum hiç bişey söylemiyordu ve ben fenalıklar geçiriyordum. ve hamileliğim düşükle sonlandı bana düşük tehlikesi olduğunu bile söylememişti kanamam olduğu halde mafoldumben
neyse artık özer bey var hihoyyyt
dediğin gibi ilk görüşme ama sıcak davrandı en azından samimiydi ismimle hitab ediyodu mesafeli değildi yani. baktım internetten ama cuma günü hastanede yok sonraki haftada yok hastanede yani 2 hafta sonra ptesi hastanede ama acil de filan görevi varmı bilmiyorum bide şeyi sorucaktım yaprak cım eğer poliklinikte görevli değilse o gün için yine de tahlil sonuçlarını gösterebilirmiyim yani acildeyse filan yada ameliyattaysa ilgilenirmi? yada 2 hafta sonra gidicem :sinifsinif:
aslında kadın olarak ara ara kontrol amaçlı gitmeliyiz Allah korusun başımıza bişey gelmeden önlemini almalıyız.
ewet sabah çok güzel kar yağıyodu ama artık yok neyse kış uzun daha çok yağar inş.:1rolleyes:

canım bende seni merak ediyordum hamile değilmişsin hayırlı zamanda olsun inşllah özer beyle tanışmısın hadi bakalılım ilk izlenim çok önemli içine sinmiş gibi görünüyor sonuçlarında iyi çıkar inşallah.

blue16forse özer bey haftaya salı ocak 12 de polikilinikte görünüyor gözden kaçırdın sanırım bir daha bak ona göre randevunu alırsın

oleyyyyyyyyyyyyyy yine bir kişi daha özer beyden memnuniyeti atlatıyor

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ah kızlar geçenlerde ne yaptım özer beye sormadan ilaç içtim ve şimdi kanamam durmuyor

eğer özer beye söylersen ne der bilmiyorum ve sağlığımı tehlikeye atıyorum

arayıp sormuyorum da burada da gitmiyorum dr ahhhhh ki ne ahhhhh

saol canım inş demekki daha zamanı var. İnş sonuçlar da iyi çıkarda hemen hamile kalırımm kaydirigubbakcemile3

blue16forse özer bey haftaya salı ocak 12 de polikilinikte görünüyor gözden kaçırdın sanırım bir daha bak ona göre randevunu alırsın

canım baktım ama ay göremiyorum :bbo: 4-7 ocakta var ben sonuçları 8'inde alıcam. sonraki hafta da yok görünüo :1no2:
neyse pazar günü bakarım online randevudan o hafta varsa çkar zaten. ilgin için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

bence arayıp özer bey le konuş daha kötü olmadan Allah korusun.
hani derler ya zararın neresinden dönülse kardır. sağlık bişeye benzemez :1no2: sakın ihmal etme lmaz: kendine dikkat et canım opuyorumnanaktan

canım online randevudan gördüm ama sıra alamıyorum çünkü 10 gün geçmesi gerekiyomuş ama gitsem sonuçları göstersem olur dimi CADIARZU neyse ben cuma günü alırım sonuçları sonra da salı günü giderim olmadı haftaya off
neyse canım saoll yerimseniben sen demesen bakmıcaktımm opuyorumnanaktan

önemli değil canım bende birkere gözden kaçırmıştım onun için söyledim tekrar randevu alabilmek için 10 gün geçmesimi gerekiyormuş bunu bilmiyorum sen salı günü gidersin şansını dene hayırlı haberler bekliyoruz

ay kim o doktor ya merak ettim.
buralarda adı geçen doktorlardan biri mi ki :sm_confused:
özelden yazsana bana, merak ettim.

herneyse, önemli olan özel hastane veya devlet hastanesi değil.
bu tamamen doktorun kişiliğine ve meslek etiğine bağlı bir durum.
ama özer beyden memnun olmana sevindim gerçekten.
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın da gebelik takiplerini de .doğumunu da özer bey yaptırır.

canım özer bey hemen hergün hastanede.
sadece nöbet çıkışları erken çıkıyor diye biliyorum.
bir de ameliyat gününde aşağıya inmez. hergün poliklinikte gözükmese de
bence sen gidip hastanede bulup sonuçları göster canım.

oleyyyyyyyyyyyyyy yine bir kişi daha özer beyden memnuniyeti atlatıyor

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mumucum özer bey iyi bir doktor zaten de bakma sen hastaları buraya pek takılmıyor sanırım.

ama bazı arkadaşlar diyordu ya, sen fan club kur özer bey adına diye
yakında kurarım belki belli mi olur akannehir

canım ne ilacı içtin sen ya adet söktürücü falan mıydı :sm_confused:?

biran önce git danış bence, ne derse desin, sadece kafana göre ilaç kullanma birdaha der herhalde, bu tür şeyler ihmale gelmez.:1no2: sen git görüş,
hastanede falan da olsa bul özer beyi.

olsun canım randevu almadan git boşver,
hastalar mırın kırın eder büyük ihtimalle de.
hemen sonuç gösterip çıkıcam dersin, dal içeri boşver :roflol:

ne tahlilleri yapıldı buarada sana :sm_confused:

zaraycım sen nasılsın canım,
hamilelğin nasıl gidiyor.
haftaya gidecektin sanırım kontrole. bebeğin büyümüştür artık epey .
inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım :Saruboceq:

iyiyim canım işte evde sürekli yatıyorum ağrılarım oluyorum kısmet olursa cumartesi gidicez cumartesiye kadar doğurmazsam (ALLAH KORUSUN)bakalım hayırlısı artık

iyiyim canım işte evde sürekli yatıyorum ağrılarım oluyorum kısmet olursa cumartesi gidicez cumartesiye kadar doğurmazsam (ALLAH KORUSUN)bakalım hayırlısı artık

aman Allah korusun canım, ağzını hayra aç.
daha vaktin var sanırım.
erken doğum riskin falan varmıydı bilmiyorum ama
biraz daha dursun yaramaz.
gerçi bundan sonra doğsa da çok problem olmaz sanırım.
34-35 diye hatırlıyorum.
neyse 3-4 hafta daha beklesin
yat tabi canım, dinlen. son haftalarda ağrılar oluyor evet
bende de olmuştu. kasılma şeklinde.
özer bey nst ye bağlamıştır seni büyük ihtimalle.
bir sorun varsa orda da belli olur zaten.
neyse inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur.

zaraycım bu gidişinde belki doğum şeklinde netleşir,
konuşursun özer beyle de. spinal istediğini de söyle bakalım ne diyecek
benden de bahsedebilirsin gerekirse
özelden yazdım adımı sanımı canım. hem selamlarımı da iletirsin.
hem özer beye hem de gülümser hanım oradaysa ona da iletirsen
çok memnun olurum canım.vereliniortak

canım özel den mesaj yazamıyorum 50 mesaj göndermem geekiyomuş :1no2: ama yazmaya başladığım zaman ilk sana yazıcam.
hem burda da yok o doktorun ismi olmamasına da şaşmıyorum zaten kaydirigubbakcemile3
bana kan ve idrar tahlili yapıldı hatta hastanenin sitesinden sonuçları görebiliyorum fakat bana cuma 1 den sonra alabilirsin dediler artık cuma giderim özer bey i görebilirsem konuşurum olmadı salı günü dediğin gibi dalarım içeri kaydirigubbakcemile3 ay hiç yapmadım ööle bişey yapanlarada çok kızardım :kedi: başa gelince oluomuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…