Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

Saol cnm iyi dilelerin için. dediğim gibi arada düzensiz oluyodu ama erken geliyodu mesela düşükten önce 25 günde 1 gelirdi arada 27 olurdu filan düşükten sonra 2 hafta sonra geldi yani 15 gün sonra. oda 29 kasımdı ve bidaha gelmedi. bakalım ptesiye kadar bekliyim. Of kadınların işi ne kadar zor. olsa bi dert olmasa bi dert :) aman Allah kimseye aratmasın.
düşükten sonra bi sürü test yaptılar bi sorun var mı die hepsi temiz çıktı bi sorun yokmuş ööle dediler bakalım hayırlısı daha ilk denediğimiz ay inş Allah nasip eder en kısa zamanda.neyse canlarım yarın görüşürüss kendinize iyi bakınn by :eek::enbuyukkk:

canım işte bunları özer beye de anlatırsın,
ona göre bir yol çizersiniz. inşallah hamilesindir de gerisi bir şekilde hallolur.

yapraknil sağol canım içimi rahatlattın ben daha önce bir çok kez narkoz almal zorunda kaldım (kürtaj,apantis ameliyetı vs)ayılırken çok kusuyorum bu beni mahvediyor bende sezaryan olursam spinal istiyorum ama özer beyle bu konuyu hiç konuşmadık bana sadece sana sezaryan önerrim dedi seninde dediğin gibi biz normal doğuma giremiyoruz dedi benim de yaşadıklarımı bildiği için sezaryan önerdi hayırlısı zaman daraldıkça heyecanım artıyor.

yapraknil sağol canım içimi rahatlattın ben daha önce bir çok kez narkoz almal zorunda kaldım (kürtaj,apantis ameliyetı vs)ayılırken çok kusuyorum bu beni mahvediyor bende sezaryan olursam spinal istiyorum ama özer beyle bu konuyu hiç konuşmadık bana sadece sana sezaryan önerrim dedi seninde dediğin gibi biz normal doğuma giremiyoruz dedi benim de yaşadıklarımı bildiği için sezaryan önerdi hayırlısı zaman daraldıkça heyecanım artıyor.

canım nasıl yani ben anlamadım özer bey in hastası olunca illa sezeryan mı olcak??
yani normal olursa başka bi doktor a mı yönlendiriyo ??CADIARZU

selam kızlar,
bugün çok fazla vaktim yok
ama yine de bir bakmak istedim topiğe

zaraycım evet canım eşim de öyle ayılırken epey kusmuştu
gözünü açamamıştı uzun süre, sen yaşamışsın zaten, biliyorsun.
spinalin en güzel yanı kendinde olduğun için herşeyin farkındasın, benim gibi heyecan yapmazsan,
korkmazsan sakinleştirici de vurdurmaya gerek kalmaz
bebeğinin ilk doğum anını görürsün. çok güzel olur gerçekten.
özer beye güven sen, zaten de güveniyorsun.
evet zaman daraldıkça hep öyle oluyor, heyecan, korku, endişe karışık duygular yaşıyor insan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sonra da gelip bizlere buradan doğum hikayeni anlatırsın inşallah.

canım nasıl yani ben anlamadım özer bey in hastası olunca illa sezeryan mı olcak??
yani normal olursa başka bi doktor a mı yönlendiriyo ??CADIARZU

canım, özer beyin hastası olunca illa sezeryan diye bişey yok,
yanlış anladın sanırım.
kimin hastası olursan ol, zübeydede doğum yaparsan ve doğumun normal doğum olursa o durumda doktorlar girmiyor doğuma, ebeler giriyor genelde. ama doktorda arada gelip kontrol ediyor, herhangi bir problem olduğunda devreye giriyor falan. yani ben öyle biliyorum. belki normal doğuma giren doktor da vardır. ama ben pek duymadım. ama sezeryan yapılmasına karar verilirse o durumda doktorunun ameliyat gününe vey hastanede olduğu bir günde doğum planlanıyor ve o zaman seni takip eden doktor her kimse sezeryanını o yapıyor. ama acil bir durum oldu, suyun geldi, sancılandın falan acil gitmek zorunda kaldın. o durumda da hastanede o günkü nöbetçi doktorun kimse o ilgileniyor, sezeryan bile olsa nöbetçi doktor yaptırıyor. tabi hasta veya yakınları takip eden doktora ulaşıp haber veriyorlar, doktor uygunsa gelir de belki bilmiyorum, ya da telefonla falan nöbetçi doktorla görüşüp bilgi alıyor, ilgilenmesini rica ediyor . benim bildiğim bu canım.

Son düzenleme:
bluerose canım, bu arada sormayı unuttum
adet olmadın dimi hala :sm_confused:
hadi inşallah pzt ye kadar olmazsın da
kan testi yapılır ve bize bir müjde verirsin inşallah :Saruboceq:

yanlış anladın sanırım.
kimin hastası olursan ol, zübeydede doğum yaparsan ve doğumun normal doğum olursa o durumda doktorlar girmiyor doğuma, ebeler giriyor genelde. ama doktorda arada gelip kontrol ediyor, herhangi bir problem olduğunda devreye giriyor falan. yani ben öyle biliyorum. belki normal doğuma giren doktor da vardır. ama ben pek duymadım. ama sezeryan yapılmasına karar verilirse o durumda doktorunun ameliyat gününe vey hastanede olduğu bir günde doğum planlanıyor ve o zaman seni takip eden doktor her kimse sezeryanını o yapıyor. ama acil bir durum oldu, suyun geldi, sancılandın falan acil gitmek zorunda kaldın. o durumda da hastanede o günkü nöbetçi doktorun kimse o ilgileniyor, sezeryan bile olsa nöbetçi doktor yaptırıyor. tabi hasta veya yakınları takip eden doktora ulaşıp haber veriyorlar, doktor uygunsa gelir de belki bilmiyorum, ya da telefonla falan nöbetçi doktorla görüşüp bilgi alıyor, ilgilenmesini rica ediyor . benim bildiğim bu canım.[/QUOTE]

ayy canımm saoll ya ne bileyim birden ööle okuyunca korktumm :kedi:

yanlış anladın sanırım.
kimin hastası olursan ol, zübeydede doğum yaparsan ve doğumun normal doğum olursa o durumda doktorlar girmiyor doğuma, ebeler giriyor genelde. ama doktorda arada gelip kontrol ediyor, herhangi bir problem olduğunda devreye giriyor falan. yani ben öyle biliyorum. belki normal doğuma giren doktor da vardır. ama ben pek duymadım. ama sezeryan yapılmasına karar verilirse o durumda doktorunun ameliyat gününe vey hastanede olduğu bir günde doğum planlanıyor ve o zaman seni takip eden doktor her kimse sezeryanını o yapıyor. ama acil bir durum oldu, suyun geldi, sancılandın falan acil gitmek zorunda kaldın. o durumda da hastanede o günkü nöbetçi doktorun kimse o ilgileniyor, sezeryan bile olsa nöbetçi doktor yaptırıyor. tabi hasta veya yakınları takip eden doktora ulaşıp haber veriyorlar, doktor uygunsa gelir de belki bilmiyorum, ya da telefonla falan nöbetçi doktorla görüşüp bilgi alıyor, ilgilenmesini rica ediyor . benim bildiğim bu canım.

ayy canımm saoll ya ne bileyim birden ööle okuyunca korktumm :kedi:[/QUOTE]

yok yok korkma, daha yolun başındasın
şimdiden öyle korkulara kapılma sen, rahat ol.

kızlar nerelerdesiniz kimse gelmiyo mu artık buraya ?? CADIARZU

yeniyl5.jpg
[/URL][/IMG]

biz de kızımla birlikte hepinizin yeni yılını kutluyoruz,
sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyorum.
yeni yılda hepimizin beklentilerinin ve hayellerinin gerçekleşmesini diliyorum.a.s.

selam kızlar çok okumadım geçmişi nasılsınız

tatil olunca birazda gezmek lazım değil mi?

yaprakçım üzer beye senin gibi hasta bulamaz çok güzel anlatıyorsun

tebrikler cnm :))))

hepsine katılmasamda doğrusun

selam kızlar çok okumadım geçmişi nasılsınız

tatil olunca birazda gezmek lazım değil mi?

selam canım, epeydir uğramadın topiğe
geziyorsun demek. gez valla gez benim yerime de gez.
ben soğukta küçük bebişle pek gezemiyorum. inşallah baharda gezicez biz de.

yaprakçım üzer beye senin gibi hasta bulamaz çok güzel anlatıyorsun

tebrikler cnm :))))

hepsine katılmasamda doğrusun

canım elimden geldiğince arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum işte.
çok mu abartıyorum diye düşünüyorum bazen de, geçerli sebeplerim var benim de kendimce. özelden de yazdım sana. okuma fırsatı buldun mu bilmem.
katıldığın veya katılmadığın yönler neler sen de paylaş bizlerle canım.
sonuçta sen benden çok daha iyi tanıyorsun özer beyi.

yaprakçım sana mühalefet olsun cnm değilmi yazdıklarım :))))

Son düzenleme:
mumucum, ben de yasak diye biliyorum.
arkadaşa özelden yazalım. sen düzelt istersen msj.ı özellikle tel. kısmını sil.

niye bana muhalafet olasın ki, biz aynı tarafta değilmiyiz :sm_confused:

hakime canım, sana özel msj veya ziyaretçi msj ı gönderilemiyor.
ayarlardan özel msjlarını açman gerekiyor. ya da biran önce mumunun yazdıklarını kaydet.

Arkadaşlar biraz geç oldu ama olsun :kedi: herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
Buarada ben hamile değilim ama bugüne randevum vardı gittim. Tanıştım özer bey le vereliniortak bilmiyorum ilk izlenimime göre çok iyi birine benziyo inş bu düşüncem değişmez.
neyse bende idrar yolu iltihabı vardı ve kansızlık var onları söyledim düşük yaptığımıda belirttim. tahlil istedi sonuçlar cuma günü çıkacakmış. Haftaya da hastanede yok :çok üzgünüm: artık sonraki haftaya kalıcak.
ay hava o kadar güzel kiiii :dance: lapa lapa kar neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere :enbuyukkk:eek:puyorumnanaktan:eek:

Arkadaşlar biraz geç oldu ama olsun :kedi: herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
Buarada ben hamile değilim ama bugüne randevum vardı gittim. Tanıştım özer bey le vereliniortak bilmiyorum ilk izlenimime göre çok iyi birine benziyo inş bu düşüncem değişmez.
neyse bende idrar yolu iltihabı vardı ve kansızlık var onları söyledim düşük yaptığımıda belirttim. tahlil istedi sonuçlar cuma günü çıkacakmış. Haftaya da hastanede yok :çok üzgünüm: artık sonraki haftaya kalıcak.
ay hava o kadar güzel kiiii :dance: lapa lapa kar neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere :enbuyukkk:eek:puyorumnanaktan:eek:

sağol canım ben de senin yeni yılını kutluyorum.

hamile değilsin demekki, üzüldüm ya
neyse hayırlısı olsun. inşallah yeni yılda sağlıklı bir bebeğin olur.
üzme kendini :teselli:

demek özer beyle tanıştınız. evet canım özer bey iyidir.
ilk etapta soğuk biri gibi geliyor ama öyle değil aslında.
evet dediğin gibi inşallah düşüncelerin değişmez.
bak hastanede muayne etmesine rağmen ilk izlenimin iyiymiş
bu çok önemli. hani bazı arkadaşlar diyor ya hastanede yüzüne bile bakmaz falan diye
niye bakmasın, bakmış işte.
neyse tahlillerin de iyi çıkar inşallah.
cuma günü sonuçları alınca özer beyi hastanede bulmaya çalış.
internet sitesine bak. belki o gün hastanededir.
bazen acilde nöbeti oluyor saat 4 den sonra gerekirse orada ulaşmaya çalış.
en kötü ihtimalle de muaynehanesine gidersin canım. ama sonuçları çok bekletmeden göster bence. ona göre belki bir ilaç yazar ve ya tavsiyelerde bulunur falan.

kar dindi ya, ne güzel yağıyordu oysa :hulya:
sabah bir kalktık heryer beyaz, lapa lapa yağıyor
ama haftasonuna doğru hava epey ısınacakmış.
bursanın havası böyle işte :eek:

X