yapraknil sağol canım içimi rahatlattın ben daha önce bir çok kez narkoz almal zorunda kaldım (kürtaj,apantis ameliyetı vs)ayılırken çok kusuyorum bu beni mahvediyor bende sezaryan olursam spinal istiyorum ama özer beyle bu konuyu hiç konuşmadık bana sadece sana sezaryan önerrim dedi seninde dediğin gibi biz normal doğuma giremiyoruz dedi benim de yaşadıklarımı bildiği için sezaryan önerdi hayırlısı zaman daraldıkça heyecanım artıyor.
selam kızlar,
bugün çok fazla vaktim yok
ama yine de bir bakmak istedim topiğe
zaraycım evet canım eşim de öyle ayılırken epey kusmuştu
gözünü açamamıştı uzun süre, sen yaşamışsın zaten, biliyorsun.
spinalin en güzel yanı kendinde olduğun için herşeyin farkındasın, benim gibi heyecan yapmazsan,
korkmazsan sakinleştirici de vurdurmaya gerek kalmaz
bebeğinin ilk doğum anını görürsün. çok güzel olur gerçekten.
özer beye güven sen, zaten de güveniyorsun.
evet zaman daraldıkça hep öyle oluyor, heyecan, korku, endişe karışık duygular yaşıyor insan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sonra da gelip bizlere buradan doğum hikayeni anlatırsın inşallah.
canım nasıl yani ben anlamadım özer bey in hastası olunca illa sezeryan mı olcak??
yani normal olursa başka bi doktor a mı yönlendiriyo ??CADIARZU
canım, özer beyin hastası olunca illa sezeryan diye bişey yok,
yanlış anladın sanırım.
kimin hastası olursan ol, zübeydede doğum yaparsan ve doğumun normal doğum olursa o durumda doktorlar girmiyor doğuma, ebeler giriyor genelde. ama doktorda arada gelip kontrol ediyor, herhangi bir problem olduğunda devreye giriyor falan. yani ben öyle biliyorum. belki normal doğuma giren doktor da vardır. ama ben pek duymadım. ama sezeryan yapılmasına karar verilirse o durumda doktorunun ameliyat gününe vey hastanede olduğu bir günde doğum planlanıyor ve o zaman seni takip eden doktor her kimse sezeryanını o yapıyor. ama acil bir durum oldu, suyun geldi, sancılandın falan acil gitmek zorunda kaldın. o durumda da hastanede o günkü nöbetçi doktorun kimse o ilgileniyor, sezeryan bile olsa nöbetçi doktor yaptırıyor. tabi hasta veya yakınları takip eden doktora ulaşıp haber veriyorlar, doktor uygunsa gelir de belki bilmiyorum, ya da telefonla falan nöbetçi doktorla görüşüp bilgi alıyor, ilgilenmesini rica ediyor . benim bildiğim bu canım.