olsun canım, daha sitede yenisin sen. ilk zamanlar hepimiz öyleydik.
ay sorma hunnycim ya, durduğu yerde durmuyor valla ,
emeklemek de kesmiyor artık sanırım, yürümek istiyor
o yüzden sürekli ayakta, tutunacak bir yer bulmasın.
ellerini bırakıp durmaya çalışıyor artık ama daha erken tabi
o yüzden pat küt düşüyor ben de peşinde sürekli kaydirigubbakcemile
bebiş olunca durumlar böyle yani, olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da her zorluğu aşıcaz artık. darısı sizlerin başına inşallah canım.
demek 3 tüp kan aldılar. o zaman ayrıntılı test yapılmış.
hormon falan da bakılmıştır. ay lab. çalışanına bak sen
zaten o tipler doktorlardan daha fazla söz sahibiymiş gibi davranıyorlar.
sadece zübeyde de değil ya, birçok yerde öyle kimseyi küçümsemem asla ama doktorlar çok daha mütevazi inanki, yani aşmışlar artık bazı şeyleri ama alt kadamelerde çalışan personel malesef komplekslerinden mi yoksa başka bişeydenmi nedir hep böyle bir afra tafra, insanlarla dalga geçme modunda, azarlama, bir sinirli haller.
valla ben o kadının yerine olsam wc ye götürdüm ama yanlış götürmüşüm yeri burasıymış sanırım deyip adamın suratına fırlatıveriridim :1shok: de. işte herkes biran önce işim bitsin de çıkayım buradan derdinde.
neyse canım sen alınca gösterirsin özer beye. inşallah bir sorun çıkmaz da en kısa zamanda hamile kalırsın :Saruboceq:
ay inş canımmm, bizde bebişlerimizi anlatıcasmı bööle boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 sende çok hoşsun yaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis baştan deseydin ben yapardım delikafadulden ( kırmızı yazıdan bahsediyorum ):roflol: hem ne diyebilirdi ki sen dalga geçtin ben de şaka yaptım derdim :jeyyar:
şimdi sonuçları aldım geldim. 4 dosya sonuç, değerler referans aralığı dışında ya yüksek ya düşük. ama anlamıyorum ki:sm_confused:
özer bey yoktu salı günü burda olcak dedi. yine ilk gittiğim yere gittim bi hemşire vardı. bu iyiydi a.s salı günü gel sıra almana gerek yok dedi. erkenden gider gelirim. inş bişey çıkmas:Saruboceq:
maşşallah kızına nazar değdircem vallaaman Allah korusunn yasakkelime öp benim için Şeniz
Hoşbulduk yapraknil heyecandan unutmuşum :))
Yapraknil teşekkür ederim cevap verdiğin için. İnşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz hepimiz için:)
kızlar merhaba ben doktordan geldim çok şükür herşey yolunda yaprakcım selamını özer beyede gülümser hanımada ilettim onlarında size selamları var özer beye nette tanışdık deyince sizden korkulur valla dedi güldü.
selam kızlar bende aradım yine özer beyi durumumu anlattım ve dün hst test yapıldı salı günü çıkacak
yaprak bak ben söylemedim topiğimizi başka arkadaşlardan duymuş:))))
yaprakcım latife yapıyorum cnm
eğer senin samimiyetine inanmasam daha mesafeli olurdun buna inan hani arkadaşız ya niraz naz cilve işte benimkisi
hst testi değil hastanede hormon testi yapıldı demek istemiştim
arkadaşlar merhaba nasılsınız inş sizde iyisinizdir ben çok iyiyimm bayanssulusmile
sonuçlar güzel dedi şubattan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bende zaten nisan-mayıs gibi istiyordumm inş istediğim gibi olur. kaydirigubbakcemile5
ya özer bey ne kadar iyi ağzından bal damlıo valla kaydirigubbakcemile3 ay nasıl hafifledim ööle deyince zemuszemus
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere yerimseniben
canım ben de seni merak ediyordum ya,
sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.
inşallah korunmayı bırakır bırakmaz tekrar hamile kalırsın.
özer beye ulaşmakta güçlük çekmedin dimi,
yani randevum yok nasıl olacak falan diye endişeleniyordun ya
ama özer bey bu tür şeyleri sorun etmez zaten
sizin yıldızlarınız barıştı, inşallah hamile kalınca da
gebelik takiplerini özer bey yapar.:içelim:
olsun canım, önemli değil. tekrar hoşgeldin aramıza a.s.
ne demek canım ya,
birbirimize yardımcı olmak ve tecrübelerimizi paylaşmak adına buralardayız zaten
sen hamilemisin, kontrol amaçlı mı gideceksin özer beye
inşallah herşey yolunda gider canım, hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşlar merhaba nasılsınız inş sizde iyisinizdir ben çok iyiyimm bayanssulusmile
sonuçlar güzel dedi şubattan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bende zaten nisan-mayıs gibi istiyordumm inş istediğim gibi olur. kaydirigubbakcemile5
ya özer bey ne kadar iyi ağzından bal damlıo valla kaydirigubbakcemile3 ay nasıl hafifledim ööle deyince zemuszemus
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere yerimseniben
selam kızlar nasılsınız topikte bir hareket var son zamanlarda
benimde test sonuçlarım çıktı
şükürler olsun bir problem yokmuş
hunny sonuçlar güzel çıkmış gözün aydın hadi bakalım inşllah bize müjdeli haberide verirsin