• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa - Murat Ceran tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Merhaba Murat cerana ameliyat için randevu almayı düşünüyorum yazdıklarınızı okudum fiyat konusunda ne kadara olmuştunuz?
Merhaba yukarıdaki yorumlarda yazmıstım ben ameliyat olalı 8 ay oldu , fiyatlar 9000-12000 arasıydı şuan nasıldır tam olarak bilemiyorum . İNternette kliniğin numarasını bulup arayabilirsiniz , murat beyin sekreteri detaylı Bilgi verecektir

Herkese merhaba :KK25:

Arkadaşlar burnumda minimal düzeyde septum deviasyonu mevcut . Dışarıdan da bu durum belli oluyor büyük ölçüde . İşin birde sağlık boyutu var . Hiç geçmeyen geniz akıntıları , gece ağız açık uyuma , horlama vb. Sabahları dolu bir genizle uyanmaktan , “ senin burnun yamuk muydu yaaa şimdi farkettim” Gibi saçma sorulardan bık-tım .

Bu yüzden Bursa’da iyi bir estetik cerrah arayışındayım . Estetik işini iyi yapıyorsa Kbb’cı da olur.

Murat ceranı bir arkadaşımdan duydum . Burnu baya başarılı olmuştu . Ama tek kişiyi referans alamam bu kadar ciddi bir karar için . O yüzden sizlere danışmak istedim :KK36:

Bahsettiğim doktor hakkında tüm ayrıntılarıyla deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)
Canım merhaba, ameliyat olmuşsun sanırım, doktor nasıldı memnun musun yeni burnundan ve çok özel değilse fiyat öğrenebilir miyim acaba? Ben de çok istiyorum da 🙏🏼

Canım merhaba, ameliyat olmuşsun sanırım, doktor nasıldı memnun musun yeni burnundan ve çok özel değilse fiyat öğrenebilir miyim acaba? Ben de çok istiyorum da 🙏🏼
MERhaba :) evet ameliyat oldum 9 ay oldu
Gayet memnunum ben herşey istediğim gibi oldu
En son duyduğum güncel fiyat 12-15 bin arasıydı . Ameliyatı olmak istediğiniz hastaneye göre değişiyor fiyat

Merhaba Lavinya, ben de randevu almak üzereyim, sana sormak istediğim birkaç şey var, yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Tabiki yardımcı olurum dilediğinizi sorabilirsiniz
Burnunuzda ne gibi sorunlar var idi, örneğin sadece kemer mi yoksa deviasyon asimetri nefes problemleri de var mıydı? Önceki mesajlarınızdan fotoğraf paylaşmayı tercih etmediğiniz sonucu çıkardım, oyuzden detaylica bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.

Burnunuzda ne gibi sorunlar var idi, örneğin sadece kemer mi yoksa deviasyon asimetri nefes problemleri de var mıydı? Önceki mesajlarınızdan fotoğraf paylaşmayı tercih etmediğiniz sonucu çıkardım, oyuzden detaylica bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.
Seni bir başka üye ile karıştırmışım, sen tüm problemlerini zaten yazmıştın konu açarken. Sende merak ettiğim şey şu, görüntü olarak nasıldı, ameliyattan sonra nasıl oldu ve sağlıkla ilgili tüm sorunlar düzeldi mi? Aslında özelden ve yüzü gizleyerek de olsa olur bir foto paylasabilsen keşke

Burnumda hafif bir kemer ve sağa doğru deviasyon vardı . Baya bildiğiniz yamuktu burnum :) epey nefes alma sorunumda vardı . Ameliyatım gayet başarılı geçti açıkçası doktor tercihimden memnunum fakat ödemlerim indikçe farkettiğim küçük sorunlarda var . Burnumun sağ tarafında hafif kıkırdak eksikliğine bağlı zayıflık oluştu . Çok minimal düzeyde de olsa takıntılı biri olduğum için gözüme batmaya başladı . Murat bey sağolsun 2 sefer o bölgeye dolgu yaptı ama bünyem dolguyu çok hızlı erittiğinden 1 hafta içerisinde aynı oluyor . Birde burnumun ucunun istediğim kısalıkta olmadığını düşünüyorum yandan bakınca biraz uzun geliyor . Bunlar dışında bir sorunum olmadı nefes alışverişim güzel

Murat beyle görüştüm ancak tek bir açıdan fotoğraf çekti ve üzerinde çok durmadı açıkcası ameliyat günü alırsam daha ayrıntılı üzerinde durduğunu söyledi ameliyat günü aldım bende sizin süreciniz nasıl olmuştu doktor beyle kaç kez görüştünüz..çok zor bir karar benim için merak ediyorum fotoğrafınız varmı acaba
Merhaba, benim de sadece tek bir açıdan fotoğrafımı çekti onun üzerinden olabilecek versiyonu hazırladı. Sürecin devamında ameliyata karar verirsem direkt ameliyat günü alacağım diye anladım, yani şekil kapsamında bir daha görüşmeyecegiz gibi görünüyor ve bu bana biraz garip geldi. Siz ameliyat oldunuz mu?

Şöyle söyleyeyim size , benim bir arkadaşım murat cerana ameliyat olmuştu ve burnu gerçekten inanılmaz sorunlu bir burundu . Aşırı kemerli, burun ucu düşük , burun kanatları yanlara doğru çok geniş ve hafifte deviasyonu vardı. Ne ararsanız vardı yani özetle. Operasyonu o kadar başarılı geçtiki çok güzel fındık gibi bir burnu oldu ve en önemlisi doğal görünüyordu. Ben buna çok önem veriyorum. Simamın değişmesinden çok korkuyordum . Arkadaşımın burnunu çok beğenerek zaten murat beye pozitif bir enerjiyle gittim . Kendisi de bilgisayarından yaptığı diğer ameliyatlardan baya örnekler gösterdi sağolsun . İletişimimizde güzeldi , hastasını dinleyen anlayan ve doğallıktan yana olan bir insan . Dediğim gibi ameliyat ettiği diğer kişilerde de dikkatimi çeken şey burunları çok güzeldi evet ama simaları değişmemişti asla . Sadece daha güzel olmuşlardı ama estetik olduklarını bilmeyen biri anlamazdı bile :) ben direk ameliyata karar verdim ve kararrımdan memnunum şuan :) ameliyat öncesi de , hatta ameliyat masasında anestezi almadan önceki rahatlatıcı tavırlarıyla çok destekti . Şuan 16. Günüm olması lazım ödemlerim dışında herşey yolunda :) fiyat konusunu size özelden mesaj olarak göndereyim olur mu
merhabalar acaba fiyat bilgisini banada söyleyebilirmisiniz özelden bende olmak istiyorum ama fiyat sıkıntım var..

merhabalar acaba fiyat bilgisini banada söyleyebilirmisiniz özelden bende olmak istiyorum ama fiyat sıkıntım var..
Merhaba , birkaç ay önce kontrole gitmiştim , fiyatlar jimerde ameliyat olmak isterseniz 12bin, acıbademde olmak isterseniz 15bin di . Şuan tekrar fiyat artışı olmuşmudur bilemiyorum

Merhaba , birkaç ay önce kontrole gitmiştim , fiyatlar jimerde ameliyat olmak isterseniz 12bin, acıbademde olmak isterseniz 15bin di . Şuan tekrar fiyat artışı olmuşmudur bilemiyorum
çok teşekkürler sağolun peki farkı nedir acaba bir bilginiz varmı

Bence bir farkı yok ben jimerde oldum ameliyatımı gayet konforlu ve güzeldi herşey :)
teşekkür ederim her şey için birde son bir sorum olacaktı size ben şimdi ameliyat olmak istiyorum ama daha sonradan burnum düşermi yada büyürmü veyahut tekrardan kemer oluşurmu diye kaygılarım var çok kötü bir burnum yok tabi çok az bir kemerim var ama insan şüphe duyuyor acaba ne düşünüyorsunuz yaşamış biri olarak :KK64:

teşekkür ederim her şey için birde son bir sorum olacaktı size ben şimdi ameliyat olmak istiyorum ama daha sonradan burnum düşermi yada büyürmü veyahut tekrardan kemer oluşurmu diye kaygılarım var çok kötü bir burnum yok tabi çok az bir kemerim var ama insan şüphe duyuyor acaba ne düşünüyorsunuz yaşamış biri olarak :KK64:
Şuan benim burnum ameliyat masasındaki görüntü nasılsa aynı :) ekstra bir düşme anormal bir durum yaşamadım . Doktor ameliyat bittiğinde resminizi çekiyor son hali olarak , o görüntüyle aynı yani hala. Şuan tam 1 yıl oldu ben ameliyat olalı bir olumsuzluk yok ben memnunum

Burnumda hafif bir kemer ve sağa doğru deviasyon vardı . Baya bildiğiniz yamuktu burnum :) epey nefes alma sorunumda vardı . Ameliyatım gayet başarılı geçti açıkçası doktor tercihimden memnunum fakat ödemlerim indikçe farkettiğim küçük sorunlarda var . Burnumun sağ tarafında hafif kıkırdak eksikliğine bağlı zayıflık oluştu . Çok minimal düzeyde de olsa takıntılı biri olduğum için gözüme batmaya başladı . Murat bey sağolsun 2 sefer o bölgeye dolgu yaptı ama bünyem dolguyu çok hızlı erittiğinden 1 hafta içerisinde aynı oluyor . Birde burnumun ucunun istediğim kısalıkta olmadığını düşünüyorum yandan bakınca biraz uzun geliyor . Bunlar dışında bir sorunum olmadı nefes alışverişim güzel
Merhaba, tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de Cuma günü Murat Bey ile ameliyat olacağım. Ancak bu yazdığınız sorunlar kafamı karıştırdı. Ameliyat sonrası zaman geçtikçe burnunuzun görüntüsünde sorun mu yaşamaya başladınız?
Dediğim gibi, şuan biraz tedirginim. Seçimim doğru mu ve burnum istediğim gibi olur mu, sonrasında sorun yaşar mıyım şüpheleniyorum. Şu anki durumunuz nedir? Hala doktor seçiminden ve burnunuzdan memnun musunuz?
Çok teşekkürler.

Merhaba, tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de Cuma günü Murat Bey ile ameliyat olacağım. Ancak bu yazdığınız sorunlar kafamı karıştırdı. Ameliyat sonrası zaman geçtikçe burnunuzun görüntüsünde sorun mu yaşamaya başladınız?
Dediğim gibi, şuan biraz tedirginim. Seçimim doğru mu ve burnum istediğim gibi olur mu, sonrasında sorun yaşar mıyım şüpheleniyorum. Şu anki durumunuz nedir? Hala doktor seçiminden ve burnunuzdan memnun musunuz?
Çok teşekkürler.
Ben genel olarak gayet memnunum size özelden burnumun resmini göndereyim arkadaşım

Back