Şöyle söyleyeyim size , benim bir arkadaşım murat cerana ameliyat olmuştu ve burnu gerçekten inanılmaz sorunlu bir burundu . Aşırı kemerli, burun ucu düşük , burun kanatları yanlara doğru çok geniş ve hafifte deviasyonu vardı. Ne ararsanız vardı yani özetle. Operasyonu o kadar başarılı geçtiki çok güzel fındık gibi bir burnu oldu ve en önemlisi doğal görünüyordu. Ben buna çok önem veriyorum. Simamın değişmesinden çok korkuyordum . Arkadaşımın burnunu çok beğenerek zaten murat beye pozitif bir enerjiyle gittim . Kendisi de bilgisayarından yaptığı diğer ameliyatlardan baya örnekler gösterdi sağolsun . İletişimimizde güzeldi , hastasını dinleyen anlayan ve doğallıktan yana olan bir insan . Dediğim gibi ameliyat ettiği diğer kişilerde de dikkatimi çeken şey burunları çok güzeldi evet ama simaları değişmemişti asla . Sadece daha güzel olmuşlardı ama estetik olduklarını bilmeyen biri anlamazdı bile :) ben direk ameliyata karar verdim ve kararrımdan memnunum şuan :) ameliyat öncesi de , hatta ameliyat masasında anestezi almadan önceki rahatlatıcı tavırlarıyla çok destekti . Şuan 16. Günüm olması lazım ödemlerim dışında herşey yolunda :) fiyat konusunu size özelden mesaj olarak göndereyim olur mu