Merhaba, aranıza yeni katıldım, kızım 18 yaşında, bugün ameliyat günü aldık kendisinden, sorununuza çözüm bulabildiniz mi? Şu an ki halinden memnunmusunuz, endişeliyim ve dönüşünüzü çok önemsiyorumÜcret talep etmez edemez etmemeli kendi hatası bugün görüştüm yine sırt kalınlığını ve kıkırdak zayıflığını kabul etti ben işimin arkasındayım düzelteceğim dedi 1 sene geçmesi gerekir dedi bende 1 sene böyle gezemem sömestirde yapın dedim tamam dedi Aynı süreci tekrar yaşayacak olmak çok üzücü bir durum ama sineye de çekemem yani ben Bursa’nın en iyi doktorlarından biri diye gittim oldum sonuçta bize yazık değil mi yaptırma aşamasında şöyle yapacam BÖyle güzel olacak deyip durmuştu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa - Murat Ceran tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
- Konu Sahibi -Lavinya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bursa burun estetik burun deviasyon estetik murat ceran
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben şubatta Murat beye ameliyat oldum ve sonuç çok iyi. Çok güzel bir burnum oldu ve ameliyat sürecim çok kolay geçti hiçbir şey anlamadım. Burnumda deviasyon ve içinde çok fazla et vardı maalesef alerjik bünye.. Bursa'da çok doktor araştırdım ama çocukken de KBB sorunu yaşadığım ve 2 kez operasyon geçirdiğim için estetik cerrahtan ziyade KBB uzmanı bulmak istedim.
Vedat Menderes için de olumlu yorum kadar çok fazla olumsuz yorum da duydum o yüzden güvenemedim. Ayrıca yaptığı işleri göstermiyor ben nereden bilebilirim nasıl burunlar yaptığını. Bu durumun nedenini sekreterine sorduğumda azarlar gibi konuştu. Hoş değildi.
Önder Akdeniz'in de adını çok duydum hatta birebir yapılmış burnu da gördüm. Ben şahsen beğenmiyorum burunlarını. Ucu kaldırmak için öndeki bağlantıyı çok uzatıyor. Burunları doğal duruyor fakat kaba.
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama benim istediğim gibi burun yapan tek doktor Murat Ceran oldu. Hatta kendisini bir arkadaşım sayesinde tesadüfen buldum ve dedim ki işte bu doktora ameliyat olmalıyım. KBB uzmanı olması da benim için şans oldu. Fakat herkesin unutmaması gereken bir şey var. Kimsenin burnu birbirine benzemez. Ben de sağlıkçı olduğum için bu durumu çok daha iyi biliyorum. Herkesin ödem atma, yara iyileşme, morarma durumu bile farklılık gösterir. Ucunda tutmama vs hiç olmadı maşallah diyelim :) Ödem atma sürecindeyim burnum gittikçe güzelleşiyor. Çevremdeki herkes yüzümden ziyade burnuma bakıyor jdhsfjgf beğenmedim diyen kimse olmadı doktorum tam da istediğim ve hayal ettiğim burnu yaptı bana. Bu kadarını ben de beklemiyordum cidden. Benden sonra 2 arkadaşım daha kendisinden gün aldı.
Jimerde ameliyat oldum 14k. Zaten sorunca sosyal medya üzerinden fiyat söylüyorlar.
Herkese merhaba. Murat Ceran'da ameliyat olali 1 hafta oldu. Tamponlarim yeni cikti. Aslinda inanin cok korktugum ve surekli erteledigim bir surecti. Kendi ofisinde gorusmelerini yapti, Acibadem hastanesinde ameliyat etti.
Hastanedeki bakim, ilgi ve yemekler konusunda cok da memnun kalmadim diyebilirim. Hemsireler inanilmaz tatli olmalarina ragmen gece boyu buz koyup 5 dk ara verme konusunda ben cagirmadikca yanima ugramadilar diyebilirim. Yani o buzlarla 3 saat uyuyakalsam kimsenin ruhu duymayacakti (Murat Bey kendilerine bu buz kompreslerin zamanlamasinin onemini benim yanimda dahi tembihlemesine ragmen). Cagirdigimda ise birkac dakika icinde hep odada oldular, ne rica ettiysem de tatli bir dil ve guleryuzle karsiladilar. O yuzden kotu bir sey demek de istemiyorum. Yemekler cok kotuydu. Ameliyat aksamimda hastaneye yakin bir yerden ev yemegi soylemek durumunda kaldim. Bu kadar prestijli bir hastanede yemeklerin boyle olmasi kabul edilebilir degil bence.
Murat Bey'e gelirsek, ne istediysem, ne soylediysem, ne rica ettiysem burnumu tamamen istedigim ve uzerinde anlastigimiz sekilde yapti. Ilgisi, sabri hatta rahatlatici tavri ve konusmalari bana ameliyat oncesinde cok iyi geldi. Acikcasi bu herkes icin ayni olur mu bilmiyorum ama sahsen benim yuzumde bir minik morarti dahi olmadi hatta cevremdekiler cok sasirdi. Kendisi oyle temiz calismis ki burnumda iyi ki kendisini secmisim diyorum. Ameliyat sonrasi surecte de beni takipte kaldi, ilgilendi, neler yapmam ve yapmamam gerektigi yanindaki ekip arkadaslari tarafindan benimle paylasildi. Herkesin deneyimi farkli olabilir, yasadiklarini bilemem baskalarinin ama kesinlikle kendi tecrubelerime istinaden soyluyorum boylesine her yonden memnun kaldigim bir doktorun yukarida yazilan olumsuz tecrubelere sebep olabilecegine hic ama hic inanmiyorum. Ameliyatimi cuma gunu oldum pazartesi gunu isbasi yapabildim. O yuzden calisma hayatimda da herhangi bir aksama olmadi. Ben bunyesi cok alerjik biriyim. O yuzden tamponlar bende inanilmaz hapsurma, goz sulanmasi ve burun akintisi yapti. Murat beyin verdigi antihistaminik ilaci kendisine danisarak gunde 2'ye cikardim, kendime gelmeme cok yardimci oldu. Yuzumdeki sisme de burnum ve burnumun hemen etrafini saran yanak bolgem disinda 5.gun tamamen inmisti diyebilirim.
Deneyimlerim bu sekilde. Eger bir sorunuz olursa da bildigim ve tecrube ettigim kadariyla yardimci olmak isterim, ne kadar korkulu ve ayni zamanda da iyi bir sonuc isteyince ekonomik olarak pahaliya patlayan bir surec oldugunu biliyorum.
Sevgiler herkese.
Hastanedeki bakim, ilgi ve yemekler konusunda cok da memnun kalmadim diyebilirim. Hemsireler inanilmaz tatli olmalarina ragmen gece boyu buz koyup 5 dk ara verme konusunda ben cagirmadikca yanima ugramadilar diyebilirim. Yani o buzlarla 3 saat uyuyakalsam kimsenin ruhu duymayacakti (Murat Bey kendilerine bu buz kompreslerin zamanlamasinin onemini benim yanimda dahi tembihlemesine ragmen). Cagirdigimda ise birkac dakika icinde hep odada oldular, ne rica ettiysem de tatli bir dil ve guleryuzle karsiladilar. O yuzden kotu bir sey demek de istemiyorum. Yemekler cok kotuydu. Ameliyat aksamimda hastaneye yakin bir yerden ev yemegi soylemek durumunda kaldim. Bu kadar prestijli bir hastanede yemeklerin boyle olmasi kabul edilebilir degil bence.
Murat Bey'e gelirsek, ne istediysem, ne soylediysem, ne rica ettiysem burnumu tamamen istedigim ve uzerinde anlastigimiz sekilde yapti. Ilgisi, sabri hatta rahatlatici tavri ve konusmalari bana ameliyat oncesinde cok iyi geldi. Acikcasi bu herkes icin ayni olur mu bilmiyorum ama sahsen benim yuzumde bir minik morarti dahi olmadi hatta cevremdekiler cok sasirdi. Kendisi oyle temiz calismis ki burnumda iyi ki kendisini secmisim diyorum. Ameliyat sonrasi surecte de beni takipte kaldi, ilgilendi, neler yapmam ve yapmamam gerektigi yanindaki ekip arkadaslari tarafindan benimle paylasildi. Herkesin deneyimi farkli olabilir, yasadiklarini bilemem baskalarinin ama kesinlikle kendi tecrubelerime istinaden soyluyorum boylesine her yonden memnun kaldigim bir doktorun yukarida yazilan olumsuz tecrubelere sebep olabilecegine hic ama hic inanmiyorum. Ameliyatimi cuma gunu oldum pazartesi gunu isbasi yapabildim. O yuzden calisma hayatimda da herhangi bir aksama olmadi. Ben bunyesi cok alerjik biriyim. O yuzden tamponlar bende inanilmaz hapsurma, goz sulanmasi ve burun akintisi yapti. Murat beyin verdigi antihistaminik ilaci kendisine danisarak gunde 2'ye cikardim, kendime gelmeme cok yardimci oldu. Yuzumdeki sisme de burnum ve burnumun hemen etrafini saran yanak bolgem disinda 5.gun tamamen inmisti diyebilirim.
Deneyimlerim bu sekilde. Eger bir sorunuz olursa da bildigim ve tecrube ettigim kadariyla yardimci olmak isterim, ne kadar korkulu ve ayni zamanda da iyi bir sonuc isteyince ekonomik olarak pahaliya patlayan bir surec oldugunu biliyorum.
Sevgiler herkese.
Merhaba. Fiyat öğrenme şansım var mı acaba?Herkese merhaba. Murat Ceran'da ameliyat olali 1 hafta oldu. Tamponlarim yeni cikti. Aslinda inanin cok korktugum ve surekli erteledigim bir surecti. Kendi ofisinde gorusmelerini yapti, Acibadem hastanesinde ameliyat etti.
Sevgiler herkese.
merhaba fiyat öğrenebildiniz mi?Merhaba. Fiyat öğrenme şansım var mı acaba?
merhaba ;Merhaba , birkaç ay önce kontrole gitmiştim , fiyatlar jimerde ameliyat olmak isterseniz 12bin, acıbademde olmak isterseniz 15bin di . Şuan tekrar fiyat artışı olmuşmudur bilemiyorum
2. ameliyat oldunuzmu bende kendisine revizyon ameliyat olmayı düşünüyorum ve korkuyorum
Mrb sonuç nasilMerhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın atıyorum şimdi