• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

misafirleri bıyıklı bıyıklı görücem o zaman yapacak bi şey yok hehe :) 4. günde benim de öyleydi. ben de sincap gibiyim şu an özellikler şişlikler yanaklara inince çok komik duruyor :halay:
Sen şimdi kaçıncı gündesiiin? Bende hala grip kırgınlığı gibi halsizlik var, sinir oluyorum

8 eylülde olmuştum. 5 . gündeyim :) ben de çok enerjik değilim tabi ki. Sürekli dinlenme halindeyim. Canım sıkılıyor biraz :110::110:
Aramizda 2 gun farkcik varmiis sadece ama 2 gun bile mod olarak cok sey degistiriyordur eminimki, daha hic hapsurmadim hapsurmaktan cok korkuyorum insallah hic hapsurmam :dua: bi anda tamponlar firlicak gibi hissediyorum :eek:

Aramizda 2 gun farkcik varmiis sadece ama 2 gun bile mod olarak cok sey degistiriyordur eminimki, daha hic hapsurmadim hapsurmaktan cok korkuyorum insallah hic hapsurmam :dua: bi anda tamponlar firlicak gibi hissediyorum :eek:
tamponlar ne zaman çıkacaktı canım senin? 2 gün gerçekten çook fark ediyor. hapsurmam gelmişti benim bi kaç kere dilimi damağıma bastırıp engelledim. o tür yöntemleri denemenizde fayda var. ^^

Cok sukur kurtuldum tampon ciktigi saniye nefes alabildim ama 10 saniye sonra hemen tampon varmis gibi geri tikandi malesef.. Zamanla acilicakmis tikaniklik yine bir sabir sureci:)
benim de aynısı oldu canım, ilk 10 saniye ohh rahatladım dedim sonra yine eski haline döndü :) ben şu an 7. günümdeyim çok hafif nefes giriş çıkışı var. hatta arada burnuun sağ tarafı tamamen açılıyor yarım saat sonra tekrar kapanıyor :) buna da şükür :eğlence:ödem nasıl peki? burun ucun falan?

benim de aynısı oldu canım, ilk 10 saniye ohh rahatladım dedim sonra yine eski haline döndü :) ben şu an 7. günümdeyim çok hafif nefes giriş çıkışı var. hatta arada burnuun sağ tarafı tamamen açılıyor yarım saat sonra tekrar kapanıyor :) buna da şükür :eğlence:ödem nasıl peki? burun ucun falan?
Bebisim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim, yasiyorum bende. Ara sira hatta geniz akintisi oluyor burnum tikaliysa yutkunurken patlicak gibi oluyorum :110: benim 5. Gunum, daha 25 gun gibi bir surec var onumde seninde nerdeyse ayni sekilde, sabredelim bakalim:(

Bebisim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim, yasiyorum bende. Ara sira hatta geniz akintisi oluyor burnum tikaliysa yutkunurken patlicak gibi oluyorum :110: benim 5. Gunum, daha 25 gun gibi bir surec var onumde seninde nerdeyse ayni sekilde, sabredelim bakalim:KK43:

ah benim de bi alçım çıksa da rahatlasam azcık :( burnunun şişkinlik durumu nasıl peki canım?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 307
ah benim de bi alçım çıksa da rahatlasam azcık :KK43: burnunun şişkinlik durumu nasıl peki canım?
Suanda oldukca sis, ameliyattan sonra ki resmimle burnumun aynisi olmasi icin baya bi inmesi lazim sanirim :işsiz: ama suanda bile seviyorum burnumu:)) oldukca sislik odem var elime geliyolar zaten hep:)) masaj kesinlikle yasak dedi doktor. Daha once bi cok hastasiyla bu konuda problem yasamis cunku, masaji saga fazla yapip sola az yapinca bi taraf sis bi taraf inik kaldigi icin egrilik var diye adami delirtmisler o yuzden hic dokunmamami soyledi:)) sabredicez bakalim nefes alsam yeteeyy :super:

Kizlar doktorum ameliyathanede burnumun oncesi sonrasi fotograflarini cekmis onu ekliycem simdi becerebilirsem ama burnum su anda ameliyattan ilk ciktigim haline pek benzemiyor gibi tam olarak o hale gelir mi sizce ben oyle olmasini istiyodum cunku

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 308
Back