- 16 Şubat 2019
- 540
- 1.269
- 33
- 30
Çok sağolun :) siz ne durumdasınız karar verebildiniz mi doktor konusunda görüşmeye gidebildiniz miYa cevabınız için çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum bir an önce iyice iyileşirsiniz inşallah :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun :) siz ne durumdasınız karar verebildiniz mi doktor konusunda görüşmeye gidebildiniz miYa cevabınız için çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum bir an önce iyice iyileşirsiniz inşallah :)))
Merhaba, ben de dilediğimi sorabilir miyim acaba?@Belkideme ben ameliyat oldumm :) ameliyatım çarşamba değil salı günüymüş dün ameliyatımı oldum çok şükür gayet sorunsuz geçti . Şuan burnum alçılı nasıl göründüğü hakkında net değilim ama güzel gibi sanki dilediğinizi sorabilirsiniz varsa merak ettikleriniz :)
Tabiki sorabilirsiniz ben ameliyatımı olmadan önce çok kaynak sıkıntısı çektiğim için bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan memnun olurumMerhaba, ben de dilediğimi sorabilir miyim acaba?
Çok teşekkürler. Öncelikle umarım memnun kalmışsınızdır burnunuzun yeni halinden.Tabiki sorabilirsiniz ben ameliyatımı olmadan önce çok kaynak sıkıntısı çektiğim için bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan memnun olurum
Şöyle söyleyeyim size , benim bir arkadaşım murat cerana ameliyat olmuştu ve burnu gerçekten inanılmaz sorunlu bir burundu . Aşırı kemerli, burun ucu düşük , burun kanatları yanlara doğru çok geniş ve hafifte deviasyonu vardı. Ne ararsanız vardı yani özetle. Operasyonu o kadar başarılı geçtiki çok güzel fındık gibi bir burnu oldu ve en önemlisi doğal görünüyordu. Ben buna çok önem veriyorum. Simamın değişmesinden çok korkuyordum . Arkadaşımın burnunu çok beğenerek zaten murat beye pozitif bir enerjiyle gittim . Kendisi de bilgisayarından yaptığı diğer ameliyatlardan baya örnekler gösterdi sağolsun . İletişimimizde güzeldi , hastasını dinleyen anlayan ve doğallıktan yana olan bir insan . Dediğim gibi ameliyat ettiği diğer kişilerde de dikkatimi çeken şey burunları çok güzeldi evet ama simaları değişmemişti asla . Sadece daha güzel olmuşlardı ama estetik olduklarını bilmeyen biri anlamazdı bile :) ben direk ameliyata karar verdim ve kararrımdan memnunum şuan :) ameliyat öncesi de , hatta ameliyat masasında anestezi almadan önceki rahatlatıcı tavırlarıyla çok destekti . Şuan 16. Günüm olması lazım ödemlerim dışında herşey yolunda :) fiyat konusunu size özelden mesaj olarak göndereyim olur muÇok teşekkürler. Öncelikle umarım memnun kalmışsınızdır burnunuzun yeni halinden.
Ben de Bursa’da yaşıyorum ve Murat Ceran’ın yaptığı işleri takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Ama tabi instagramda sadece iyi sonuçlar paylaşıldığı icin yine de şüphe duyuyorum. Sizin ilk bu başlık altında yazdığınız mesajı okuduğumda benzer kaygıları sizin de taşıdığınızı gördüm. Ama sonra görüşmenizden çok pozitif ayrılmışsınız ve hatta birkaç gün sonra ameliyat bile olmuşsunuz. İlk sorum şu, sizi o görüşmede ikna eden şey ne oldu?
Ameliyat süreciyle ilgili de kaygılarım var ama onu halledebilirim gibi geliyor. Sadece doğal olmayan bir sonuç almaktan çok korkuyorum... Son olarak da operasyon icin ne kadar ödediniz? Tabi hastaya göre değişiyordur ama aşağı yukarı kafamda bir fikir oluşması için soruyorum. Daha da soracaklarım var aslında ama şimdilik bu kadar yeter sanırım. ❤
Şöyle söyleyeyim size , benim bir arkadaşım murat cerana ameliyat olmuştu ve burnu gerçekten inanılmaz sorunlu bir burundu . Aşırı kemerli, burun ucu düşük , burun kanatları yanlara doğru çok geniş ve hafifte deviasyonu vardı. Ne ararsanız vardı yani özetle. Operasyonu o kadar başarılı geçtiki çok güzel fındık gibi bir burnu oldu ve en önemlisi doğal görünüyordu. Ben buna çok önem veriyorum. Simamın değişmesinden çok korkuyordum . Arkadaşımın burnunu çok beğenerek zaten murat beye pozitif bir enerjiyle gittim . Kendisi de bilgisayarından yaptığı diğer ameliyatlardan baya örnekler gösterdi sağolsun . İletişimimizde güzeldi , hastasını dinleyen anlayan ve doğallıktan yana olan bir insan . Dediğim gibi ameliyat ettiği diğer kişilerde de dikkatimi çeken şey burunları çok güzeldi evet ama simaları değişmemişti asla . Sadece daha güzel olmuşlardı ama estetik olduklarını bilmeyen biri anlamazdı bile :) ben direk ameliyata karar verdim ve kararrımdan memnunum şuan :) ameliyat öncesi de , hatta ameliyat masasında anestezi almadan önceki rahatlatıcı tavırlarıyla çok destekti . Şuan 16. Günüm olması lazım ödemlerim dışında herşey yolunda :) fiyat konusunu size özelden mesaj olarak göndereyim olur mu
NE demek rica ederim benim burnumda deviasyon sorunu vardı burnum sağa doğru baya eğimliydive burun sırtım çok yüksekti. Buda baya yorgun bir hava katıyordu yüzüme . Şuan sonuçtan baya memnunum . Hatta doktorumun ameliyat masasındayken çektiği bir videom var oradan resim ekleyebilirim sizde görün şuanki halini fikriniz olsun . Şuan gayet gönlüme göre oldu çok şükür darısı size diyorum herhangi aklınıza takılan birşey olursa yazın bana dilediğiniz zamanÇok teşekkürler. Gerçekten duyamaya ihtiyacım olan şeyleri söylediniz. Ben de aslında önden görünüşümden rahatsız değilim ama gülünce düşen ve profilden kemerli görünen bir burnum var. Ben mesajımda belirtmemiştim ama sanki benim aklımı okumuşçasına yazmışsınız. Ben de çok fazla simamın değişmesini istemiyorum çünkü. Siz de en zor süreci atlatmışsınız. Ödemler de gün geçtikçe inecektir. Tekrar teşekkür ederim
@Belkideme ben ameliyat oldumm :) ameliyatım çarşamba değil salı günüymüş dün ameliyatımı oldum çok şükür gayet sorunsuz geçti . Şuan burnum alçılı nasıl göründüğü hakkında net değilim ama güzel gibi sanki dilediğinizi sorabilirsiniz varsa merak ettikleriniz :)
Merhaba :) benim burnum epey ince derili o yüzden iyileşme sürecim hızlı ilerliyor şuan .Merhaba postunuzu gördüm ve sormak istedim bende burnumu yaptırmak istiyorum ve benımki kalın derili bir burun sizin incemiydi acaba birde fiyatını merak ediyorum bilgi verebilirmisiniz özelden mesaj olarak ,burun sekline nasıl karar verdiniz sizin isteklerinizide dinledimi ortak bir kararmıydı yada söyle istiyorum dediginizde o size gitmez böyle olsa daha iyi olur dedimi veya referans gösterdıgınız bir burun modeli varmıydı doktor beye
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için , burnuşumu beğenmenize sevindim özelden yazıyorum size demerhaba. murat ceran'ı aylardır takip eden biri olarak yazdıklarınız için teşekkürler. merak ettiğim çoğu şeyi cevaplamışsınız. bu arada burnunuz çok güzel olmuş, sağlıcakla kullanın. zahmet olmazsa bana da fiyatını söylebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
OZelden yazıyorum hemen :)Burnunuz çok güzel olmuş Fiyatı ben de çok merak ediyorum bana da yazarsanız sevinirim muayene ücreti alıyor mu peki
Merhabalar,ben de aylardır araştırmama rağmen ve hala doktor seçimine karar verememiş biri olarak sizin fikirleriniz çok önemli.Ben de rica etsem burnunuzun son halini ve ödediğiniz ücreti paylaşır mısınız.OZelden yazıyorum hemen :)
Merhaba bana da fiyatı yazabilir misiniz?OZelden yazıyorum hemen :)
Merhaba fiyatını ben de çok merak ediyorum acaba banada yazar mısınız ?OZelden yazıyorum hemen :)