• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa - Murat Ceran tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Ücret talep etmez edemez etmemeli kendi hatası bugün görüştüm yine sırt kalınlığını ve kıkırdak zayıflığını kabul etti ben işimin arkasındayım düzelteceğim dedi 1 sene geçmesi gerekir dedi bende 1 sene böyle gezemem sömestirde yapın dedim tamam dedi Aynı süreci tekrar yaşayacak olmak çok üzücü bir durum ama sineye de çekemem yani ben Bursa’nın en iyi doktorlarından biri diye gittim oldum sonuçta bize yazık değil mi yaptırma aşamasında şöyle yapacam BÖyle güzel olacak deyip durmuştu

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım .
Lavinya bende ameliyat olacağım tüm mesajlarınızı okudum özelden foto atman mümkün mü ?

@Belkideme merhaba :) bugün murat ceranla görüştüm ve gerçekten işinin ehli olduğuna ikna oldum . Direk çarşambaya ameliyat günü aldım. Pazartesi tahlillerim yapılacak.. şuan düşüncelerim olumlu yönde umarım yanılmam :) sizi de bilgilendireyim dedim :)
fiyatı ne canm, ameliyatı nerede yapıyor

Merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum Murat beye acaba fiyatını banada özelden yazabilirmisiniz

Ücret talep etmez edemez etmemeli kendi hatası bugün görüştüm yine sırt kalınlığını ve kıkırdak zayıflığını kabul etti ben işimin arkasındayım düzelteceğim dedi 1 sene geçmesi gerekir dedi bende 1 sene böyle gezemem sömestirde yapın dedim tamam dedi Aynı süreci tekrar yaşayacak olmak çok üzücü bir durum ama sineye de çekemem yani ben Bursa’nın en iyi doktorlarından biri diye gittim oldum sonuçta bize yazık değil mi yaptırma aşamasında şöyle yapacam BÖyle güzel olacak deyip durmuştu
Merhaba
yaşadığınız duruma çok üzüldüm.. Murat Ceran hakkında yorum ararken karşılaştım
Bursa sanırım estetik konusunda cok kısır bende burun ameliyatı için Dr arayışındayım
ig den bir çoğunu takip ediyorum ama Murat Ceran ve Önder Akdeniz sadece ( görüntü olarak) en iyileri gibi..
Murat Ceranı hatta en öncelik olarak düşünmüştüm randevu almayı düşünüyordum ama yorumlarınız beni şuan korkuttu
burnumda ciddi deviasyon var nefes almak cok zor aynı zamanda estetik istediğim için seçenekler zaten çok az..
Ben Merak ettim son durumunuzu Dr düzeltirim demiş, dediği gibi işlem yaptı mı tekrar?
umarım iyisinizdir..

Merhaba, ben de bu konu için katıldım burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama malesef Bursa bu konuda biraz kısıtlı, Murat beye muayene oldum fakat henüz karar veremedim. Yorumlar da biraz korkuttu ve kafamı karıştırdı, önerebileceğiniz farklı bir doktor var mı?

Merhaba, evet ameliyatımı oldum bugün 22.gün:) fakat Bursada değil, arkadaş tavsiyesiyle İstanbulda farklı bir doktora oldum.

Ben şubatta Murat beye ameliyat oldum ve sonuç çok iyi. Çok güzel bir burnum oldu ve ameliyat sürecim çok kolay geçti hiçbir şey anlamadım. Burnumda deviasyon ve içinde çok fazla et vardı maalesef alerjik bünye.. Bursa'da çok doktor araştırdım ama çocukken de KBB sorunu yaşadığım ve 2 kez operasyon geçirdiğim için estetik cerrahtan ziyade KBB uzmanı bulmak istedim.
Vedat Menderes için de olumlu yorum kadar çok fazla olumsuz yorum da duydum o yüzden güvenemedim. Ayrıca yaptığı işleri göstermiyor ben nereden bilebilirim nasıl burunlar yaptığını. Bu durumun nedenini sekreterine sorduğumda azarlar gibi konuştu. Hoş değildi.
Önder Akdeniz'in de adını çok duydum hatta birebir yapılmış burnu da gördüm. Ben şahsen beğenmiyorum burunlarını. Ucu kaldırmak için öndeki bağlantıyı çok uzatıyor. Burunları doğal duruyor fakat kaba.
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama benim istediğim gibi burun yapan tek doktor Murat Ceran oldu. Hatta kendisini bir arkadaşım sayesinde tesadüfen buldum ve dedim ki işte bu doktora ameliyat olmalıyım. KBB uzmanı olması da benim için şans oldu. Fakat herkesin unutmaması gereken bir şey var. Kimsenin burnu birbirine benzemez. Ben de sağlıkçı olduğum için bu durumu çok daha iyi biliyorum. Herkesin ödem atma, yara iyileşme, morarma durumu bile farklılık gösterir. Ucunda tutmama vs hiç olmadı maşallah diyelim :) Ödem atma sürecindeyim burnum gittikçe güzelleşiyor. Çevremdeki herkes yüzümden ziyade burnuma bakıyor jdhsfjgf beğenmedim diyen kimse olmadı doktorum tam da istediğim ve hayal ettiğim burnu yaptı bana. Bu kadarını ben de beklemiyordum cidden. Benden sonra 2 arkadaşım daha kendisinden gün aldı.
Jimerde ameliyat oldum 14k. Zaten sorunca sosyal medya üzerinden fiyat söylüyorlar.

Ben şubatta Murat beye ameliyat oldum ve sonuç çok iyi. Çok güzel bir burnum oldu ve ameliyat sürecim çok kolay geçti hiçbir şey anlamadım. Burnumda deviasyon ve içinde çok fazla et vardı maalesef alerjik bünye.. Bursa'da çok doktor araştırdım ama çocukken de KBB sorunu yaşadığım ve 2 kez operasyon geçirdiğim için estetik cerrahtan ziyade KBB uzmanı bulmak istedim.
Vedat Menderes için de olumlu yorum kadar çok fazla olumsuz yorum da duydum o yüzden güvenemedim. Ayrıca yaptığı işleri göstermiyor ben nereden bilebilirim nasıl burunlar yaptığını. Bu durumun nedenini sekreterine sorduğumda azarlar gibi konuştu. Hoş değildi.
Önder Akdeniz'in de adını çok duydum hatta birebir yapılmış burnu da gördüm. Ben şahsen beğenmiyorum burunlarını. Ucu kaldırmak için öndeki bağlantıyı çok uzatıyor. Burunları doğal duruyor fakat kaba.
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama benim istediğim gibi burun yapan tek doktor Murat Ceran oldu. Hatta kendisini bir arkadaşım sayesinde tesadüfen buldum ve dedim ki işte bu doktora ameliyat olmalıyım. KBB uzmanı olması da benim için şans oldu. Fakat herkesin unutmaması gereken bir şey var. Kimsenin burnu birbirine benzemez. Ben de sağlıkçı olduğum için bu durumu çok daha iyi biliyorum. Herkesin ödem atma, yara iyileşme, morarma durumu bile farklılık gösterir. Ucunda tutmama vs hiç olmadı maşallah diyelim :) Ödem atma sürecindeyim burnum gittikçe güzelleşiyor. Çevremdeki herkes yüzümden ziyade burnuma bakıyor jdhsfjgf beğenmedim diyen kimse olmadı doktorum tam da istediğim ve hayal ettiğim burnu yaptı bana. Bu kadarını ben de beklemiyordum cidden. Benden sonra 2 arkadaşım daha kendisinden gün aldı.
Jimerde ameliyat oldum 14k. Zaten sorunca sosyal medya üzerinden fiyat söylüyorlar.
Merhaba murat bey fiyat için taksitlendirme yapıyor mu peki kredi kartına ?

Sizinki kemerli bi burun muydu nasıldı acaba. Bende düşünüyorum ama simamın değişmesinden korkuyorum. Sizinki nasıl oldu. Burnum çok güzeldi ama darbe aldı ve ucu düştü kıkırdaklar yerinden oynadı

Ben de aynı doktora oldum neredeyse 2 ay olacak ama sonuçtan hiç memnun değilim 2 ay kısa bir süre gibi görünsede bi mucize olmadığı sürece burnumun şekli çokta düzelmeyecek Umarım muayene gittiğimde sorunları kabul eder ve düzeltme yoluna girer yoksa bu şekilde burnumu her gördüğümde moralim çok bozuluyor

Ben de aynı doktora oldum neredeyse 2 ay olacak ama sonuçtan hiç memnun değilim 2 ay kısa bir süre gibi görünsede bi mucize olmadığı sürece burnumun şekli çokta düzelmeyecek Umarım muayene gittiğimde sorunları kabul eder ve düzeltme yoluna girer yoksa bu şekilde burnumu her gördüğümde moralim çok bozuluyor
Merhaba, rica etsem neden memnun kalmadığınızı yazar mısınız? Kızım 18 yaşında ve kendisinden gün aldık bugün, yorumunuzu görünce kötü hissettim, cevap verirseniz çok sevinirim🙏

Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın atıyorum şimdi
Merhabalar bende 2 ay önce Murat cerana ameliyat oldum daha ikinci haftasında sorunlar çıkmaya başladı burun kemiği ile kıkırdağın başladığı yerde zayıflık var ve bu sebeple o kısımda çökme var 2 kere dolgu yaptı ve dolgular 1 hafta içinde eriyor sol profilde de hafif kemik çıkıntısı var sırt kemiğimde çok geniş duruyor yani burnum kütük gibi duruyor bence adama her gittiğimde bilenerek gidiyorum ama adam yok ben senin burnunu mükemmel yaptım eskiden çok kötüydü şuan harika bunlar ufak sorunlar 6 ayda geçmezse düzeltirim deyip yağlıyor bi güzel ve birşey diyemiyorum eve gelip aynaya bakınca da canım sıkılıyor

Back