Ben şubatta Murat beye ameliyat oldum ve sonuç çok iyi. Çok güzel bir burnum oldu ve ameliyat sürecim çok kolay geçti hiçbir şey anlamadım. Burnumda deviasyon ve içinde çok fazla et vardı maalesef alerjik bünye.. Bursa'da çok doktor araştırdım ama çocukken de KBB sorunu yaşadığım ve 2 kez operasyon geçirdiğim için estetik cerrahtan ziyade KBB uzmanı bulmak istedim.
Vedat Menderes için de olumlu yorum kadar çok fazla olumsuz yorum da duydum o yüzden güvenemedim. Ayrıca yaptığı işleri göstermiyor ben nereden bilebilirim nasıl burunlar yaptığını. Bu durumun nedenini sekreterine sorduğumda azarlar gibi konuştu. Hoş değildi.
Önder Akdeniz'in de adını çok duydum hatta birebir yapılmış burnu da gördüm. Ben şahsen beğenmiyorum burunlarını. Ucu kaldırmak için öndeki bağlantıyı çok uzatıyor. Burunları doğal duruyor fakat kaba.
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama benim istediğim gibi burun yapan tek doktor Murat Ceran oldu. Hatta kendisini bir arkadaşım sayesinde tesadüfen buldum ve dedim ki işte bu doktora ameliyat olmalıyım. KBB uzmanı olması da benim için şans oldu. Fakat herkesin unutmaması gereken bir şey var. Kimsenin burnu birbirine benzemez. Ben de sağlıkçı olduğum için bu durumu çok daha iyi biliyorum. Herkesin ödem atma, yara iyileşme, morarma durumu bile farklılık gösterir. Ucunda tutmama vs hiç olmadı maşallah diyelim :) Ödem atma sürecindeyim burnum gittikçe güzelleşiyor. Çevremdeki herkes yüzümden ziyade burnuma bakıyor jdhsfjgf beğenmedim diyen kimse olmadı doktorum tam da istediğim ve hayal ettiğim burnu yaptı bana. Bu kadarını ben de beklemiyordum cidden. Benden sonra 2 arkadaşım daha kendisinden gün aldı.
Jimerde ameliyat oldum 14k. Zaten sorunca sosyal medya üzerinden fiyat söylüyorlar.