Hu huuuuu kimse yok mu
Medicana op Dr Ahmet karaslan ben 1 ay oldu ameliyat oldum sonuçtan oldukça memnunum. İstersen bir araştır canım. Tecrübeli ve ilgili bir doktor.
Ahmet karaslanı ilk defa duydum :) biraz bilgi verebilir misiniz nasıl bir doktor kendisi . Siz istediğiniz sonuca birebir ulaşabildiniz mi ve daha önce yaptığı burunları gördünüz mü acaba :)
Henüz ameliyat olmadım ama cumartesi günü randevum ver murat ceranda :)Ameliyat oldunuz mu ve kime oldunuz :))
Henüz ameliyat olmadım ama cumartesi günü randevum ver murat ceranda :)
BEn kendisi hakkında çok bir bilgi bulamadım aslında :) bir arkadaşım ameliyat olmuştu sonuçtan çok memnun ve gerçekten güzel oldu ona dayanarak murat beyde karar kıldım . Sizin tanıdığınız vs oldu mu hiç veya en iyisi murat bey olduğunu düşündüren nedir :) ameliyata karar verirsem ve olursam tecrübelerimi paylaşırım sizinle :)Çok araştırdım ve Bursada en iyisi Murat Ceran gibi gözüküyor.
Umarım görüşmeniz güzel geçer ☺
BEn kendisi hakkında çok bir bilgi bulamadım aslında :) bir arkadaşım ameliyat olmuştu sonuçtan çok memnun ve gerçekten güzel oldu ona dayanarak murat beyde karar kıldım . Sizin tanıdığınız vs oldu mu hiç veya en iyisi murat bey olduğunu düşündüren nedir :) ameliyata karar verirsem ve olursam tecrübelerimi paylaşırım sizinle :)
Seve seve :) cumartesi yazarım burayaBenim tanıdığım olmadı ama youtube de videolarını izledim yorumları okudum :)
zaten Bursada pek doktor bulamadım ama işini güzel yapıtığını düşünüyorum görüşünce daha iyi anlarız :)
Olmadı İstanbul’a gideceğim
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Herşey yolunda ameliyatım çok rahat ve güzel geçtiSize geçmiş olsun dileklerimi iletmek için girmiştim yazdığınızı görünce çok mutlu oldum umarım her şey yolundadır:)
Merhaba sizi de rahatsız ediyorum ama bant çıktı mıHerşey yolunda ameliyatım çok rahat ve güzel geçtidarısı başınıza :)
Estağfurullah rahatsızlık olur mu dilediğiniz zaman yazın :) tamponlarım ve atel çıktı bugün. Hafif ödem olsada sonuçtan çok memnunum . Görüntüsü istediğime yakın . Ödem inince tam olacak :) nefes Durumumda çok iyi şuan iyiki olmuşum ameliyatı diyorum yani :)Merhaba sizi de rahatsız ediyorum ama bant çıktı mı ☺ Nefesiniz ne durumda
Ya cevabınız için çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum bir an önce iyice iyileşirsiniz inşallah :)))Estağfurullah rahatsızlık olur mu dilediğiniz zaman yazın :) tamponlarım ve atel çıktı bugün. Hafif ödem olsada sonuçtan çok memnunum . Görüntüsü istediğime yakın . Ödem inince tam olacak :) nefes Durumumda çok iyi şuan iyiki olmuşum ameliyatı diyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?