Bursa - Murat Ceran tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Merhaba, aranıza yeni katıldım, kızım 18 yaşında, bugün ameliyat günü aldık kendisinden, sorununuza çözüm bulabildiniz mi? Şu an ki halinden memnunmusunuz, endişeliyim ve dönüşünüzü çok önemsiyorum

Merhaba bende Murat Ceran’da ameliyat oldum bugün 20. Gün:) şuan şişlik olmasına rağmen herkes kime ameliyat olduğumu soruyor:)
Çok şükür diyorum ben atlattım darısı başınıza kızlar

Herkese merhaba. Murat Ceran'da ameliyat olali 1 hafta oldu. Tamponlarim yeni cikti. Aslinda inanin cok korktugum ve surekli erteledigim bir surecti. Kendi ofisinde gorusmelerini yapti, Acibadem hastanesinde ameliyat etti.
Hastanedeki bakim, ilgi ve yemekler konusunda cok da memnun kalmadim diyebilirim. Hemsireler inanilmaz tatli olmalarina ragmen gece boyu buz koyup 5 dk ara verme konusunda ben cagirmadikca yanima ugramadilar diyebilirim. Yani o buzlarla 3 saat uyuyakalsam kimsenin ruhu duymayacakti (Murat Bey kendilerine bu buz kompreslerin zamanlamasinin onemini benim yanimda dahi tembihlemesine ragmen). Cagirdigimda ise birkac dakika icinde hep odada oldular, ne rica ettiysem de tatli bir dil ve guleryuzle karsiladilar. O yuzden kotu bir sey demek de istemiyorum. Yemekler cok kotuydu. Ameliyat aksamimda hastaneye yakin bir yerden ev yemegi soylemek durumunda kaldim. Bu kadar prestijli bir hastanede yemeklerin boyle olmasi kabul edilebilir degil bence.
Murat Bey'e gelirsek, ne istediysem, ne soylediysem, ne rica ettiysem burnumu tamamen istedigim ve uzerinde anlastigimiz sekilde yapti. Ilgisi, sabri hatta rahatlatici tavri ve konusmalari bana ameliyat oncesinde cok iyi geldi. Acikcasi bu herkes icin ayni olur mu bilmiyorum ama sahsen benim yuzumde bir minik morarti dahi olmadi hatta cevremdekiler cok sasirdi. Kendisi oyle temiz calismis ki burnumda iyi ki kendisini secmisim diyorum. Ameliyat sonrasi surecte de beni takipte kaldi, ilgilendi, neler yapmam ve yapmamam gerektigi yanindaki ekip arkadaslari tarafindan benimle paylasildi. Herkesin deneyimi farkli olabilir, yasadiklarini bilemem baskalarinin ama kesinlikle kendi tecrubelerime istinaden soyluyorum boylesine her yonden memnun kaldigim bir doktorun yukarida yazilan olumsuz tecrubelere sebep olabilecegine hic ama hic inanmiyorum. Ameliyatimi cuma gunu oldum pazartesi gunu isbasi yapabildim. O yuzden calisma hayatimda da herhangi bir aksama olmadi. Ben bunyesi cok alerjik biriyim. O yuzden tamponlar bende inanilmaz hapsurma, goz sulanmasi ve burun akintisi yapti. Murat beyin verdigi antihistaminik ilaci kendisine danisarak gunde 2'ye cikardim, kendime gelmeme cok yardimci oldu. Yuzumdeki sisme de burnum ve burnumun hemen etrafini saran yanak bolgem disinda 5.gun tamamen inmisti diyebilirim.
Deneyimlerim bu sekilde. Eger bir sorunuz olursa da bildigim ve tecrube ettigim kadariyla yardimci olmak isterim, ne kadar korkulu ve ayni zamanda da iyi bir sonuc isteyince ekonomik olarak pahaliya patlayan bir surec oldugunu biliyorum.
Sevgiler herkese.

Merhaba. Fiyat öğrenme şansım var mı acaba?

Merhaba , birkaç ay önce kontrole gitmiştim , fiyatlar jimerde ameliyat olmak isterseniz 12bin, acıbademde olmak isterseniz 15bin di . Şuan tekrar fiyat artışı olmuşmudur bilemiyorum
merhaba ;
2. ameliyat oldunuzmu bende kendisine revizyon ameliyat olmayı düşünüyorum ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…