BURSA MEME BÜYÜTME - MEME ESTETİĞİ

kokosnoot

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
30
8
Merhaba, Bursa'da Meme Büyütme, Göğüs Estetiği için doktor önerileriniz var mı? Kafam çok karıştı, biraz da endişe ediyorum. Pek çok isim çıktı araştırırken karşıma.. Yıllardır istediğim bir şey. Bu noktada sizlere danışmak istedim. Yardım ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.. #bursamemebüyütme

Merhaba, yaptırdınız mı? Doktor buldunuz mu, önerirseniz çok sevinirim. Benim de ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Merhaba, yaptırdınız mı? Doktor buldunuz mu, önerirseniz çok sevinirim. Benim de ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Merhaba, henüz yaptırmadım ama anlaştık ameliyat olacağım Ağustos ayında. Birçok doktor ile görüştüm. En profesyonel ve samimi Doktor Alper Bayraktar geldi. Bu noktada içinize sinmesi önemli :)

Ben de Alper Bey’in ismini çokça duydum. Umarım istediğiniz gibi olur :) Bir de Murat Tezcan ismini de oldukça duydum. Alper Bey’de daha önceden yaptırmış olan bildiğiniz biri var mı?

Ben de Alper Bey’in ismini çokça duydum. Umarım istediğiniz gibi olur :) Bir de Murat Tezcan ismini de oldukça duydum. Alper Bey’de daha önceden yaptırmış olan bildiğiniz biri var mı?
Dr. Murat Tezcan sanırım şehir dışında da ameliyat yapıyor ondan randevu bulmak biraz zordu :) evet vardı çevremden yaptırıp memnun kalan

Çoookk teşekkür ederim bilgiler için :) Bir sorum daha var model ne seçtiniz? Yüksek profil mi, damla mı?

Çoookk teşekkür ederim bilgiler için :) Bir sorum daha var model ne seçtiniz? Yüksek profil mi, damla mı?
Rica ederim:) birbirimize destek olmak için buradayız :) aslında tübüler meme problemi varmış meme ucumda ondan damla önerdi doktor, herkese her model olmuyormuş ama ameliyattan bir gün önce birlikte karar vereceğiz ben de kararsız kaldım ama en iyi marka protez kullanıyor onu sordum genelde artık mentor veya motiva tercih ediliyormuş.

İnşallah istediğiniz gibi olur Bir sorum daha olacak, önerebileceğiniz farklı doktorlar var mı? En azından fikir oluşması açısından görüşebileceğim.

İnşallah istediğiniz gibi olur Bir sorum daha olacak, önerebileceğiniz farklı doktorlar var mı? En azından fikir oluşması açısından görüşebileceğim Necip Cihan Hasçiçek
İnşallah istediğiniz gibi olur Bir sorum daha olacak, önerebileceğiniz farklı doktorlar var mı? En azından fikir oluşması açısından görüşebileceğim.
Tabi önemli olan içinize sinmesi Necip Cihan Hasçiçek, Vedat Menderes benim diğer görüştüklerimdi, ilk görüşme hepsinde ücretsiz.

Bir sürü soru sordum ama meme altından mı koltuk altından mı yaptıracaksınız ameliyatı bu iki seçenek için doktor bey bir şey söyledi mi?

Merhabaaa, hayırlı olsun :) Nasılsınız şu an? Memnun musunuz? Ağrı durumu nasıl? Bir de yuvarlak mı damla mı tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…