Merhaba, henüz yaptırmadım ama anlaştık ameliyat olacağım Ağustos ayında. Birçok doktor ile görüştüm. En profesyonel ve samimi Doktor Alper Bayraktar geldi. Bu noktada içinize sinmesi önemli :)Merhaba, yaptırdınız mı? Doktor buldunuz mu, önerirseniz çok sevinirim. Benim de ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Dr. Murat Tezcan sanırım şehir dışında da ameliyat yapıyor ondan randevu bulmak biraz zordu :) evet vardı çevremden yaptırıp memnun kalanBen de Alper Bey’in ismini çokça duydum. Umarım istediğiniz gibi olur :) Bir de Murat Tezcan ismini de oldukça duydum. Alper Bey’de daha önceden yaptırmış olan bildiğiniz biri var mı?
Rica ederim:) birbirimize destek olmak için buradayız :) aslında tübüler meme problemi varmış meme ucumda ondan damla önerdi doktor, herkese her model olmuyormuş ama ameliyattan bir gün önce birlikte karar vereceğiz ben de kararsız kaldım ama en iyi marka protez kullanıyor onu sordum genelde artık mentor veya motiva tercih ediliyormuş.Çoookk teşekkür ederim bilgiler için :) Bir sorum daha var model ne seçtiniz? Yüksek profil mi, damla mı?
Kas altı olduğu İçin sorun olmayacağını söyledi ama bunu ben de duydum bu nedenle damlaya çok yakın değilimAnladımm, damla protezlerde dönme sorunu yaşayanlar olmuş. Bununla ilgili bir şey söyledi mi?
İnşallah istediğiniz gibi olurBir sorum daha olacak, önerebileceğiniz farklı doktorlar var mı? En azından fikir oluşması açısından görüşebileceğim Necip Cihan Hasçiçek
Tabi önemli olan içinize sinmesiİnşallah istediğiniz gibi olurBir sorum daha olacak, önerebileceğiniz farklı doktorlar var mı? En azından fikir oluşması açısından görüşebileceğim.
Meme altından olacak :)Bir sürü soru sordum amameme altından mı koltuk altından mı yaptıracaksınız ameliyatı bu iki seçenek için doktor bey bir şey söyledi mi?
Hayırlı olsun bende istiyorum bursa sa yaşıyorum maliyetleri nasıl peki daha hiç gorusme şansım olmadiMeme altından olacak :)
Mayıs sonunda 25-40 bin TL arası değişiyordu BursaHayırlı olsun bende istiyorum bursa sa yaşıyorum maliyetleri nasıl peki daha hiç gorusme şansım olmadi
Teşekkür ederimmMayıs sonunda 25-40 bin TL arası değişiyordu Bursagenelde 27- 30 ve 40 dediler
Merhaba henüz olmadım 15 veya 17 Ağustos’ta olacağım :)Merhabalar, ameliyat oldunuz mu ya da ne zaman olacaksınız?
Merhaba, bugün sabah ameliyat oldum :)Merhabalar, ameliyat oldunuz mu ya da ne zaman olacaksınız?