BURSA MEME BÜYÜTME - MEME ESTETİĞİ

Merhabaaa, hayırlı olsun :) Nasılsınız şu an? Memnun musunuz? Ağrı durumu nasıl? Bir de yuvarlak mı damla mı tercih ettiniz? 😊
Merhaba, teşekkür ederim. Gün geçtikçe daha iyiyim. Yatıp kalkarken acım oluyor onun haricinde ikinci günden itibaren kendim tuvalete girip çıkabildim. Ağrı kesiciler ve ilaçlarla rahat atlatıyorum :) doktorunuza güveniyorsanız tecrübesine bırakmak önemli diye düşünüyorum. Bana kas üstü damla takıldı. Ameliyatta doktorumun karar vermesini istedim. Çok ödem olmasına rağmen ilk görüntüden bile çok memnunum :)

Merhaba,

ben de Alper Bayraktar'a ameliyat oldum 5 yıl olmuş dün gibi :) hatta açtığım konular da olmuştu bununla ilgili.

hala çok memnunum isteyenler 1 dk beklemesin hemen yaptırsın

sorularınız var ise beklerim :)

Merhaba, hangi modeli yaptırdınız damla mı yuvarlak mı? Bir de kas altı mı kas üstü mü :) yara izi ne durumda peki?
Merhaba,

ben de Alper Bayraktar'a ameliyat oldum 5 yıl olmuş dün gibi :) hatta açtığım konular da olmuştu bununla ilgili.

hala çok memnunum isteyenler 1 dk beklemesin hemen yaptırsın

sorularınız var ise beklerim :)

ben damla yaptırdım, kas üstü oldu.

ama şöyle söyleyeyim ben her şeyi doktoruma bıraktım, ölçüsüne bile karışmadım her şeye o karar verdi.

şimdi söylediklerim inanmıyorlar hiç belli olmadığını söylüyorlar inanılmaz doğal oldu

Süper, sizin için çok sevindim :)
Peki hamilelik durumunuz oldu mu? Yani memr estetiğinden sonra emzirme yaptınız mı? Kas üstünde sorun olabiliyor diyenler var da.

1 sene sonra tekrar merhaba :) Durumunuz nasıl, memnun musunuz? Emzirme vs yaptınız mı?
Merhaba, teşekkür ederim. Gün geçtikçe daha iyiyim. Yatıp kalkarken acım oluyor onun haricinde ikinci günden itibaren kendim tuvalete girip çıkabildim. Ağrı kesiciler ve ilaçlarla rahat atlatıyorum :) doktorunuza güveniyorsanız tecrübesine bırakmak önemli diye düşünüyorum. Bana kas üstü damla takıldı. Ameliyatta doktorumun karar vermesini istedim. Çok ödem olmasına rağmen ilk görüntüden bile çok memnunum :)

X