Bursa Medikabilde Doğum Yapan Ya Da Yapacak Olanlar

c_tugba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Bursa
Merhaba;

Ben 4 aylık hamileyim henüz çok yeni Bursa Medikabilde doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlar lütfen bilgilerininzi paylaşabilirmisiniz?Zuhal hanıma gitmek istiyorum.Önceden Bahar Hastanesindeymiş şimdi medikabile geçmiş.Çok kararsız kaldım arakadaşlar yardım edin..

Merhaba;

Ben 4 aylık hamileyim henüz çok yeni Bursa Medikabilde doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlar lütfen bilgilerininzi paylaşabilirmisiniz?Zuhal hanıma gitmek istiyorum.Önceden Bahar Hastanesindeymiş şimdi medikabile geçmiş.Çok kararsız kaldım arakadaşlar yardım edin..

bende 2aylık hamıleyım medıcabılde zuhal hanıma gıtmek ıstıyorum ama , medikabıl tamamen bır muaamma hıc bılgı alamadım bende.. daha once medıkalde mümin beye gidiyordum oda acıbadem e gıdecekmıs..malum acıbademın fıyatlarıda ucuk .. medıabıl hakkına bılgı alırsanız benide bılgılendırısenız sevınırım :)

edacım ben şuanda 6 aylık hamileyim.Yukarıda yanlışlıkla 4 aylık hamileyim diye yazmışım o zaman 4 haftalık hamileydim.Ne kadar heyecanla yazmışım meğersem :) Medikabilde zuhal hanım doktorum.hamileliğimin ilk ayından itibaren ona gidiyorum.Ben Zuhal Hanımdan çok memnunum.Çok bilgili bir doktor.Herşeyi gönül rahatlığıyla sorabilirsin.Hastahanedende son derece memnunum.Zaten hastahaneye gidiyomuşsun gibi değil.Yormuyo seni hastahane.Şuana kadar tüm testlerim yapıldı.Hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Muayene ücreti 35 tl.Normal doğum 1000 sezeryan 1250 tl .Doğum ücreti biraz fazla gibi ama kan tahlillerinde,şeker yüklemesinde senden ücret almıyo.Renkli ultrasyon 18 tl.Dışarda yada başka bir hastahanede daha fazla olduğunu duydum. Allah bebeişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .

Back