Oktay beyden de bu beklenirdi zaten seviyorum bu doktoru :)kızlar size bilgi vereyim oktay bey doğuma 7/24 saat geliyırmuş normal yada sezeryan
Buna sevindim canım sağol. Sormayı unutmuştum ben. 7 şubatta gidince izine ne zaman çıkacağını sorcam. Benim doğuma denk gelmez inşallahkızlar size bilgi vereyim oktay bey doğuma 7/24 saat geliyırmuş normal yada sezeryan
Bende çok seviyorum :))Oktay beyden de bu beklenirdi zaten seviyorum bu doktoru :)
Tamam ozaman çok teşekkürler.oraya giderim bende. Doruk 300 -350 tl civarı dediler çok pahalı çünkü.Pardon pardon normalde 200 tlydi ben 150 civarı ödedim canım ya karıştırdım testleri kusura bakma :)
Doruk hastanesindense Medicabili tercih etmeni tavsiye ederim canım :)Tamam ozaman çok teşekkürler.oraya giderim bende. Doruk 300 -350 tl civarı dediler çok pahalı çünkü.
Yeni doğan bakım ünitesi var ama prematüre için olmayabilirmedicabilde erken doğum küvezi bulunmuyormuş 35 haftadan küçük bebekler için küvez yokmuş
ben sordum yenidoğan var ama erken doğan yokmuş yani 35 haftadan erken doğarsa küvez bulunmuyormuşYeni doğan bakım ünitesi var ama prematüre için olmayabilir
inşallah bebeklerimiz erkenden gelmez anne karnında ne kadar kalısa o kadar iyi olur sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)ben sordum yenidoğan var ama erken doğan yokmuş yani 35 haftadan erken doğarsa küvez bulunmuyormuş
Aynen canım benim inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz hiç böyle telaşelere gerek kalmaz :))inşallah bebeklerimiz erkenden gelmez anne karnında ne kadar kalısa o kadar iyi olur sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)
Dorukta teyzem çalışıyor doktordan çok memnunum ama en azından 4lü testi veya detaylı ultronu orda yaptırırım.Doruk hastanesindense Medicabili tercih etmeni tavsiye ederim canım :)
Anladım tabiki senin tercihin.Dorukta teyzem çalışıyor doktordan çok memnunum ama en azından 4lü testi veya detaylı ultronu orda yaptırırım.
Arkadaşım Dr. Faruk Fidan'a götürüyor çocuğunu çok memnun.medicabilin hangi çocuk doktoru iyi bilginiz var mı?
Genelde doktorlar muayeneleri son zamanlarda sıklaştırıyorlar diye biliyorum. Ama tam ne zaman başlıyor bilemicem.oktay bey ne zaman ayda 2 defa çağırmaya başlıyor acaba?
Merhaba, doğumu yaptınız mı ?Öncesi hep ayda bir ama ilk aylarda düşük tehlike vardı haftada bir çağırdı
Tabi yaptım ekim sonuMerhaba, doğumu yaptınız mı ?