Tamam canım teşekkürlerYok malesef
Aaa doğuma girerken mi oje yasak tamam makyajı anladım daOdama geçtiğim gibi benden istediler istersen önceden ayarla ben valizden o anda zor buldum heyecandan zibin hastane çıkışı bez çorap eldiven şapka(ipsiz) eldiven battaniye 2 tane bi poşet yap rahat indirin ameliyathane ye. Bide cep tel unutma. Makyaj oje yasak
Doğum ne zaman kısmetseAaa doğuma girerken mi oje yasak tamam makyajı anladım daEvet ayrı bir poşete koysam iyi olur :) Telefonu da fotograf cektirmek için mutlaka vereceğim :)
Canım 22 mayıs ön görülen doğum ama henüz doktorla gün hakkında konuşmadıkDoğum ne zaman kısmetse
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel yaz bebeği bol bol gez ben 40 tan sonra her hafta sonu disardaydim alışsin ağlasa da inatla haftaya yine aynı yere götürdüm daha az ağladı 3.de alıştı Senin işin daha kolay koy pusetine dolaş sana da iyi gelir. Biz avm avm geziyoruz her haftasonu 2 avmCanım 22 mayıs ön görülen doğum ama henüz doktorla gün hakkında konuşmadık
Aynen canım o yönden şanslıyım sanırım. Hastalanma korkusu olmadan gezdiricemAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel yaz bebeği bol bol gez ben 40 tan sonra her hafta sonu disardaydim alışsin ağlasa da inatla haftaya yine aynı yere götürdüm daha az ağladı 3.de alıştı Senin işin daha kolay koy pusetine dolaş sana da iyi gelir. Biz avm avm geziyoruz her haftasonu 2 avm
Ben sormadım da bir arkadaş nöbetçi doktor olmuyor demişti. Ama kendi doktorunu, doğum gece olursa çağırıyorsun geliyormuş demişti. Ebeleriyle hemşirelerine çok iyiler demişlerdimedicabilde gece kadın doğum doktoru nöbetçi oluyor mu? bide olmuyırsa ebeleri nasıl?
Jimerde ne kadar ödediniz muayeneye, doktorunuz kimdi ? SGK ile anlaşması var mı ?ben normalde jimere gidiyorum ama çok pahalı oldu o yüzden hastane değiştirmek için gittim ama bunu bilmiyordum bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
Peki doğumu kim yaptıracak gelmezse ben de Zuhal hanımı düşünüyordumbenim arkadaşımda aynı hastanede zühal hanıma gidiyor ona sormuş gelmem demiş ayrıca tüm özel hastanelerde normal doğum gece olursa gelmiyor doktorlar özellikle yıldırım doruk doktorarının hepsi gece normal doğuma kim nöbetçiyse geliyorlarmış benim de böyle bişey sormak gelmemişti aklıma ama bunu duyunca sorma gereksimi duydum
Osmangazi Aritmi hastanesinde güler hanim var gece de olsa normal doğum geliyormuş ama çok yoğun o da randevu almak bile sıkıntıbenim arkadaşımda aynı hastanede zühal hanıma gidiyor ona sormuş gelmem demiş ayrıca tüm özel hastanelerde normal doğum gece olursa gelmiyor doktorlar özellikle yıldırım doruk doktorarının hepsi gece normal doğuma kim nöbetçiyse geliyorlarmış benim de böyle bişey sormak gelmemişti aklıma ama bunu duyunca sorma gereksimi duydum
Sanirim okuduklarımdan çıkardığım kaderde yazıldıysa Nerede olursak olalım yaşarız da Zübeyde Hanım Doğumevi sanırım Bursada en iyi hala araştırıyorum özel hastaneleri tam teşekküllü bir tek zubeyde varmedikabilde doğum oluyor küvezide vardır sanırım ama yenidoğan yogun bakım ünitesi yetersiz zamanından erken doğarsa sevk oluyor ben baştan biliyordum fakat risk yok dediler oyüzden rahattım buhale gelecegim aklımın ucundan geçmedi
Canım Medicabilde Dr. Oktay Altun var ben ona gidiyorum. Onun konusunda burda bir arkadaş, gece nöbetci doktor olmuyor, kendi doktorunuzz kimse o geliyor demişti, yakın zamanda oldu bu yazışma.Sanirim okuduklarımdan çıkardığım kaderde yazıldıysa Nerede olursak olalım yaşarız da Zübeyde Hanım Doğumevi sanırım Bursada en iyi hala araştırıyorum özel hastaneleri tam teşekküllü bir tek zubeyde var
Bir de zübeyde hanımda özellerle yarışıyor, randevu bulmak imkansız, tıklım tıklım, 3-5 kişi aynı anda giriyorsunuz muayene odasına falan..Sanirim okuduklarımdan çıkardığım kaderde yazıldıysa Nerede olursak olalım yaşarız da Zübeyde Hanım Doğumevi sanırım Bursada en iyi hala araştırıyorum özel hastaneleri tam teşekküllü bir tek zubeyde var
Evet doktorum 2 kişi birden alıyor vallahi muayene saatim geliyor hiç beklemeden giriyorum doruğa gittim bin pişman oldum parami iade aldım ilk gebelikte bahar hastanesine gittim yine aynı muayeneme tam yarım saat bekliyordum suan doktorumdan memnunum ama özelde doğum yapmak istiyorum guvenecegim doktor bulmak zorBir de zübeyde hanımda özellerle yarışıyor, randevu bulmak imkansız, tıklım tıklım, 3-5 kişi aynı anda giriyorsunuz muayene odasına falan..
Muayeneyi kısa mı tutuyor? Bende bekliyorum yapıcak bişi yokEvet doktorum 2 kişi birden alıyor vallahi muayene saatim geliyor hiç beklemeden giriyorum doruğa gittim bin pişman oldum parami iade aldım ilk gebelikte bahar hastanesine gittim yine aynı muayeneme tam yarım saat bekliyordum suan doktorumdan memnunum ama özelde doğum yapmak istiyorum guvenecegim doktor bulmak zor
Bi bayan yazmış ya doktor ilgilenmedi sevk oluyor falan yazmış hemen bi korktum Zuhal hanımı düşünüyordum ama o da gece gelmiyormuş Osmangazi Aritmi hastanesinde gece de olsa doktorun geliyorCanım Medicabilde Dr. Oktay Altun var ben ona gidiyorum. Onun konusunda burda bir arkadaş, gece nöbetci doktor olmuyor, kendi doktorunuzz kimse o geliyor demişti, yakın zamanda oldu bu yazışma.
O gelmezse kim girecek doğuma? Nöbetci doktor da yok diyorlar. Kendi kendimize mi doğurcakmışız. Zuhal hanımı sadece duymuştum, iş ahlakını bilmiyorum.Bi bayan yazmış ya doktor ilgilenmedi sevk oluyor falan yazmış hemen bi korktum Zuhal hanımı düşünüyordum ama o da gece gelmiyormuş Osmangazi Aritmi hastanesinde gece de olsa doktorun geliyor