Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

çok üzüldüm canım benim allah sabır versin.

ben bişey daha sorsam sizlere mesela aynı hastanede farklı doktor için konuşuyorum şöyle bir olay gerçekleşmiş normal doğum sancısı gece gelmiş ve doktoru gelmemiş o anda recep bey nöbetçiymiş o yaptırmış doğumu fakat doktoru o gece hiç gelmemiş haber verdiği halde bazı doktorların kuralları oluyor dün gittim muaynesine ama sormayı unuttum 1daha ki randevum 1 ay sonra bilen var mı acaba

Açıkçası bu işler biraz kader işi yaşayacak ömürleri varsa kim girerse girsin doğuma ne şartlar olursa olsun yaşıyor.Fazla üzerine düşmemek lazım ben her yiyeceği ölcülü yedim herseyin faydasını araştırdım çok dikkat ettim ömürleri 3 hafta oldu millet sokağa atıyorda yine yaşıyor Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın.Ama ben oktay Beye çok kırıldım aylarca gittim son gün beni sevk etti riskleri söylemedi ayrıntılı ultrasonu başkası yaptı bi sıkıntı var doktorun oktay bey söyler dedi ve söylemedi oysa kesem çok yıpranmış doğum yaklaşmış göremedi psikolojim alt üst oldu iki bebek doğurdum elim boş

niye sevk etti hastane yetersiz mi küvez var dediler orada da doğum olmaz mıydı?

medikabilde doğum oluyor küvezide vardır sanırım ama yenidoğan yogun bakım ünitesi yetersiz zamanından erken doğarsa sevk oluyor ben baştan biliyordum fakat risk yok dediler oyüzden rahattım buhale gelecegim aklımın ucundan geçmedi

ben normalde jimere gidiyorum ama çok pahalı oldu o yüzden hastane değiştirmek için gittim ama bunu bilmiyordum bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.

ben aslında recep doğanlarla oktay bey arasında kaldım tabii ikisine de gitmedim her ikisi için de iyi yorumlar var bu yüzden karar veremiyorum
Ben geçen hamileligimde kalp atisini duyamadigim için oktay bey sen önce recep beye gitmistim. Çok sert bi adam. Tamam çok tecrübeli 30 yıllık bir doktor ama gata da çalışmanın vermiş olduğu bi sertlik var. Kendimi devlet hastanesinin doktorunda gün hissetmiştim o an. Benim istediğim güler yüzlü naif bi doktordu. O da kesinlikle oktay bey. Ve arkadaşın dediği gibi oktay bey in hastası cok ama kapıda beklerken benim de dikkatimi çeken recep bey in hastasının sayılı olması.

Basın sağolsun canım çok üzüldüm. Ne zaman oldu bu olay?

ben normalde jimere gidiyorum ama çok pahalı oldu o yüzden hastane değiştirmek için gittim ama bunu bilmiyordum bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
bende acıbademe gidiyordum pahalı diye değiştirdim herkesin başına gelecek diye birşey yok ama şimdi 2 ay önceye dönsem neyim varsa verirdim

Medicabilde doğuma ne kadar ödediniz birde 4lü testi hangi hastahanede ne kadara yaptırdınız hatırlayan varmı acaba

Medicabilde doğuma ne kadar ödediniz birde 4lü testi hangi hastahanede ne kadara yaptırdınız hatırlayan varmı acaba
Merhaba, Oktay beye gidiyorum bende gayet memnunum. 4lü taramayı da orda yaptırdım 100 tl civarı ödedim. Detaylı ultrasona da orda girdim ona da aynı rakamlarda ödedim ama ben türk metal sendikası üyesi old. için indirimli ödeme yapıyorum.

bende sorum doğum ücretini yeni yıldan önceki fiyatları verdiler ama daha zam gelmemiş bekliyorlarmış fiyatların artmasını

bana şunu da söylerseniz çok sevinirim acaba normal doğum gece olsa doktor nöbetçi olmasada geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…