Yaşı uzun olsun :) memnun kaldınız mı peki doğum ve sonrası hizmettenTabi yaptım ekim sonu
Hastasıyım, bir defa arayıp kötü olduğumu görüşmek istediğimi söylemiştim, şu saatten sonra gel demişti, randevusuz. Ama hastası olmadığınız için yoğunluktan dolayı alamayabilir. Ben bile bir ay öncesinden istediğin güne alamıyorum randevu. Düşünün o kadar yoğunDr. Oktay Altun, çok iyi bir kadın doğum uzmanı diyebilirim. 2014 yılında kendisi sezaryen doğumumu gerçekleştirdi. Konu başlığını açan hanımefendinin Oktay Bey hakkında dediği her şeye gözüm kapalı imzamı atarım. Bugün ikinci kez hamile olduğumu öğrendim Bende şimdi randevularına bakıyordum netten ama neredeyse full dolu Acaba randevusuz gitsem muayene olabilir miyim kendisine merak ediyorum. Bakalım yarın göreceğiz Tek umudum olabilmek çünkü kendisinden başka bir doktor istemiyorum. İlk hamileliğimde İstanbul'da doktor doktor gezdim. Anlamsız paralar döküp durdum. Bursa'ya 6. Ayımın sonunda döndüğümde konuyu açan hanımefendinin ilk bahsettiği doktordan eltimin tavsiyesi üzerine randevu alacaktım ama doktor yoktu, kadın doktorun randevuları doluydu bende deneme amaçlı Oktay Bey'den randevu aldım ve iyi ki de ondan almışım
Aa evet okumuştum yazdığınızı şimdi bakınca hatırladım. Tek hayal kırıklığım, doğuma babanın girememesi ve fotoğraf çekimi yapılamaması oldu.Evet çok memnun kaldım hatta ekim sonu buraya yazdım tek tek anlattım önceki yazışmaları okursanız detaylı bilgi alabilirsiniz:)
Evet baba giremiyor ama telefonumu götürdüm hemşireler çok güzel fotoğraf cekmişlerdi azından ücretsiz 20 kadar falan poz var ve muhteşem fotolarAa evet okumuştum yazdığınızı şimdi bakınca hatırladım. Tek hayal kırıklığım, doğuma babanın girememesi ve fotoğraf çekimi yapılamaması oldu.
Benim eşim girmek istemiyor zaten ama ben girmesini istiyordumEvet baba giremiyor ama telefonumu götürdüm hemşireler çok güzel fotoğraf cekmişlerdi azından ücretsiz 20 kadar falan poz var ve muhteşem fotolar
Canım geniş odası da varmış küçük odası da. Ama tertemiz dediler. Bir de oda süslemesi yok. Kapıya süs takıyorlar sanırım bir de lousa şerbeti ikram ediyorlarmış. O kadarhastanenin odaları nasıl? süsleme yapılıyor mu?
şansa nasıl oda gelirse yaniCanım geniş odası da varmış küçük odası da. Ama tertemiz dediler. Bir de oda süslemesi yok. Kapıya süs takıyorlar sanırım bir de lousa şerbeti ikram ediyorlarmış. O kadar
Aynen öyle canımşansa
şansa nasıl oda gelirse yani
Oh ne güzel ya. Ağrısız, acısız doğum bize de nasip olsun inşallahKöşe odalar büyük ben 210 numaralı odadaydim sezeryan olacağı için oda seçmek istedim ama geceden gelen normal doğumlar falan olunca rezervasyon yapmadılar. Benim saat 12 buçuk doğum saati. O saate kadar bekledim oradakilere rica ettim. O gün de şans işte oktay beyin tek doğumu bendim.Oktay bey geldi saat 9 gibi güzel oda verin hastama dedi :) resimleri de güzel çekin demişti dogumhaneye de. Allah razı olsun her zaman dua ediyorum. Öncesi sonrası çok rahat bir doğum du. 5 gün ağrı sancı kalmadı çok rahatım.
Hastasıyım, bir defa arayıp kötü olduğumu görüşmek istediğimi söylemiştim, şu saatten sonra gel demişti, randevusuz. Ama hastası olmadığınız için yoğunluktan dolayı alamayabilir. Ben bile bir ay öncesinden istediğin güne alamıyorum randevu. Düşünün o kadar yoğun
Canım ben hala her muayenemde 1 ay sonrasına istediğim güne yer bulamıyorum. Doktor çok dolu, cok yoğun :)Evet öyleymiş. Salı günü gittim ama bir aydan önce randevu alınamıyordu. Bende pembemavi Feride hanımdan randevu aldım. İkinci sefer kısmet değilmiş ne yapalım. Feride Hanım'da çok iyi bir doktora benziyor, bakalım.
Canım ben hala her muayenemde 1 ay sonrasına istediğim güne yer bulamıyorum. Doktor çok dolu, cok yoğun :)
Canım ben hala her muayenemde 1 ay sonrasına istediğim güne yer bulamıyorum. Doktor çok dolu, cok yoğun :)
Canım tabiki iletirim inş unutmam. Çok sevindim bebeğiniz adına. Beğendiyseniz ne mutlu o zaman pembemaviye devam edersiniz :)Bu arada bir dahaki muayenizde Oktay Bey'e selamlarımı iletebilir misiniz? İki yıl önce sağ ayağı bilekten olmayan bir bebek olmuş, annesinin selamı var. Şimdi yürüyor o bebek büyüdü tıpkı diğer çocuklar gibi koşup oynayabiliyor diyebilir misiniz?