Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

bana şunu da söylerseniz çok sevinirim acaba normal doğum gece olsa doktor nöbetçi olmasada geliyor mu
Canım burası devlet hastanesi değil özel hastane ve bu doktora sen bi ton para ödüyorsun doğuma kadar. Doktora hiç böyle bir soru yöneltmedim fakat kendi şahsi fikrim gelmeme gibi bi lüksü yok. Ben onun hastasıysam bu hizmeti almak için para ödüyorsam karşılığında onun da yapması gereken sorumlulukları olmalı di mi ama Bence geliyordur yani

Merhaba, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almana çok sevindim. Yazılanların hepsini yeni okudum, bende çok memnunum kontrollere eşimle gidiyoruz ve çok nazik davranıyor yeterince bilgilendiriyor. Ben 3. ayımda başladım bu doktora ve ilk gittiğimde bana bolca yürüyüş hareket yap normal doğuma katkısı olsun dedi. Yani sezeryancı olduğunu da düşünmüyorum. Tanıdıklarımdan gidenlerde çok memnun. İnşallah doğumdan bende memnun kalırım

Hey selam bana komşu gelmişsin arkadaşım bende demirtaşta oturuyorum

benim arkadaşımda aynı hastanede zühal hanıma gidiyor ona sormuş gelmem demiş ayrıca tüm özel hastanelerde normal doğum gece olursa gelmiyor doktorlar özellikle yıldırım doruk doktorarının hepsi gece normal doğuma kim nöbetçiyse geliyorlarmış benim de böyle bişey sormak gelmemişti aklıma ama bunu duyunca sorma gereksimi duydum

Gerçekten çok ilginç... Zühal hanımda doğum yapan arkadaşım var ama zorunlu sezeryan oldu durum kritikti doktor izine cıkacakmış izinde olursam nöbetci doktor doğuma girer demiş ama izne cıkmadan doğumu yaptı kendi doktorunda.

Doğuma gelmese bile senin bilgilerini herhalde o doktora aktarır sıkıntı yaşanmaz diye umuyorum bakalım

Bu arada böyle parça parça yazdım hoş olmadı ama Doğumda aktif rol ebenin zaten, doktor bir şey olursa mudahale ediyor hatta bazen girmiyormuş bile falan diye okumuştum internette falan :)

canım sezeryanda zaten sıkıntı yok sezeryan olacaksa zaten kendi doktorun yapıyor ona göre gün veriyor sana ama normal doğumda gündüz olursa ben gelirim ama gece olursa doğumun nöbetçi hekim kim ise ilgilenir diyen doktorlarda oluyor ben bunu merak ettim geçen gittiğimde sormayı unuttum

Anladım ama benim dediğim belirli bir günde belli olan sezeryanda değil. Erken doğum oldu yani. Doktor gelmem dese bile ben bu saatten sonra değiştirebileceğimi sanmıyorum. Gerçekten zor karar verdim zaten zorlu bi süreçti benim için. Allah hayırlısı versin.

haklısın canım sen karar vermişsin kafanı bulandırma bence ben daha tam karar veremedim o yüzden forumda doğum yapan yada bilen kişiler vardır diye yazıyorum bilgi alayım diye zaten bu soruları bir daha ki randevu da soracağım ama çok sorum var doktoru da sıkmak istemiyorum bu yüzden bazılarının cevabını alırım belki diye yazdım:)

Canım çok normal insan en iyisi olsun istiyor. Araştır içine sinen doktora git bu çok önemli. Yani senin hissettiğin aldığın elektrik önemli olan

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uygunmuş fiyatı ben 300 civarı falan sanıyordum. Geçen sene medical park 350 demişti bir arkadaşa sanırım.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uygunmuş fiyatı ben 300 civarı falan sanıyordum. Geçen sene medical park 350 demişti bir arkadaşa sanırım.
Canım medicalpark basit bir idrar kültürü ve kan testi için benden indirimli 180 tl istedi yani doğrudur Dediğin :) Medicabil gayet uygun her konuda

Benim arkadaşım normal doğum için gitti hastaneye yeterli açılma varsa doktorun kimse o geliyor yani zaten nöbetçi kadın dogumcu yok diye biliyorum ben medicabilde ekim e kadar yoktu yani yeni degistiyse sistem bilmiyorum

Benim arkadaşım normal doğum için gitti hastaneye yeterli açılma varsa doktorun kimse o geliyor yani zaten nöbetçi kadın dogumcu yok diye biliyorum ben medicabilde ekim e kadar yoktu yani yeni degistiyse sistem bilmiyorum
Yoksa yoktur canım o zaman ben sormadım zaten değiştiğini sanmıyorum

Canım medicalpark basit bir idrar kültürü ve kan testi için benden indirimli 180 tl istedi yani doğrudur Dediğin :) Medicabil gayet uygun her konuda
Ben bugün muayene ücreti sordum 100 tl dedi sizin gittiğiniz hastahane 4lü test 100 tl olması enteresan geldi ama siz indirimli olduğu için uygun demekki

Ben bugün muayene ücreti sordum 100 tl dedi sizin gittiğiniz hastahane 4lü test 100 tl olması enteresan geldi ama siz indirimli olduğu için uygun demekki
Pardon pardon normalde 200 tlydi ben 150 civarı ödedim canım ya karıştırdım testleri kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…