Spinal mi yapıyorlar epidural mi
Selam nasılsın Canım bebisin oldumu nasıl geçti doğum hastahane doktor memnun kaldım mi ?selam.....bende ilk hamile kaldığımdan beri oktay beye gidiyorum ve çok memnunum.Yarın çatı muayenem var 39+1 deyim...İnş normal doğum yaparım her ne kadar korksamda:)doktara whastuptan sorabilirsin illa hastaneye gitmene gerek yok benim mide yanmalarım başladığında sormuştum telden o da gaviscon şurubunu söylemişti.....Sonuçta hastasısın...
Ayrıca fiyatlar çok yükselmiş...normal doğum 1650 tl sezeryan 2000 tl +350 tl de epidural için istiyorlar ve sadece bir günlük yatış ücretleriymiş.Her gittiğimzde de nst için ücret ödüyoruz...İnş herhes ve bende sağlıcakla bebişimizi kucağımıza alırız....
Spinal yapıyorlar ama sizin dediğiniz gibi bir durum söz konusu degil kandırma ne demek ya epidural diye spinal yapılabilir mi yok böyle birşey ordan burdan duyma laflara itimat etmeyiniz birebir hastane ili görüşünüz
Merhaba, hangi sendikadan indiriminiz var ne kadar indirim geliyor acaba? Benim eşimin sendikası da anlaşmalıymış ama ne kadar olduğunu bilmiyor henüzAaa watsapi varmı çok sağol canım aynen fiyatlar yükselmiş ben daha önce kist için gidiyordum kendisine doğum fiyatlarını muhasebeciyle konuştum bize biraz daha indirimli sendikadan dolayı ama hemen hemen her hastahanede fiyatlar böyle ve rentip kapanınca rekabet bitti inş daha da artmaz
Merhaba, ben de Zuhal hanımı duymuştum arkadaşlarımdan ve onda ağustos ortasına kadar yer yok diye 22 haziranda Recep beyde muayene oldum tek boş o idi. 1 temmuz kontrolüm var sonra Zuhal hanıma geçecektim ama Oktay beyden çok memnunmuş herkes. Siz neden Oktay beyi seçtiniz?evet ev aldık allah razı olsun.Yo pek zor olmuyor açıkçası tabi biraz mesafe var ama eşim sağ olsun arabayla getirip götürüyor sıkıntı olmuyor pek.....Arkadaşım zuhale gidiyordu ve onda doğum yaptı başka arkadaşıda oktay beye gidiyormuş senin anlayacağın tavsiye üzerine gittim iki arkadaşım daha ona gidiyor ve onlarda çok memnun.(onlarda benim tavsiyem üzerine gidiyorlar).Bir tanesi İnegölden gidip geliyor o derece yani:)
Türk metal sendikası % 10 indirim oluyor tahlilde doğumda ve muaynedeMerhaba, hangi sendikadan indiriminiz var ne kadar indirim geliyor acaba? Benim eşimin sendikası da anlaşmalıymış ama ne kadar olduğunu bilmiyor henüz
r
Canım değişiklik vardır bence ara sorEşimin de Türk kamu sen. Aynıdır indirim olayı herhalde. Teşekkürler
Peki Oktay beyden memnun musunuz? Ben Zuhal hanımla ikisi arasında kararsızımCanım değişiklik vardır bence ara sor
Değiştirecek misiniz doktorunuzu? Kime gitmeyi düşünüyorsunuz öyleyse? Şimdi rentıp da kapandı hastanede patlama yaşanıyor resmen. İnanılmaz yoğunlarKendısıne hem buradaki yorumlar hemde arkadasım onerdıgı ıcın gıttım ılk gebelıgım burada yazılanlar ıle alakası yok bı kere cok suratsız kesinlikle 5 aydır bır guler yuz gormedim ayrıca enfeksiyon kaptım hastaneye kaldırıldım defalarca aramama rağmen cvp vermedi whatsaptan yazdım gorunce doner dedım yıne donmedı 2 hafta sonra muayene gıttım yıne de aradık acmadınız mesajlara donmedıniz dedık cok yogunum basıt bır enfeksiyon ıcın dogumu yada hastayı bırakıp donemem dıye cıkıstı. Bu olaydan sonra da bana oneren arkadaşım dusuk yapmıs o da ulaşamamış ve mesaj yazmış donmemıs yıne. Detaylı ultrason ısteyıp bana da randevu al dedı aldım ve sadece sonuca baktı bunun ıcın ustune 85 Tl ucret aldı helal etmiyorum. ve zaten randevu almanız cok zor fazla hastası oldugu ıcınde ılgılenmıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Değiştirecek misiniz doktorunuzu? Kime gitmeyi düşünüyorsunuz öyleyse? Şimdi rentıp da kapandı hastanede patlama yaşanıyor resmen. İnanılmaz yoğunlar
Şaşırdım Canım memnun olmayan tek seni duyuyorum bende geçenlerde aradım hemen açtı mideme kramp girmişti ilaç verdi evet çok yoğun çok hastası var çünkü o yüzden çok ilginemeye bilir ama çok suratsız olduğunuda hiç gormedimKendısıne hem buradaki yorumlar hemde arkadasım onerdıgı ıcın gıttım ılk gebelıgım burada yazılanlar ıle alakası yok bı kere cok suratsız kesinlikle 5 aydır bır guler yuz gormedim ayrıca enfeksiyon kaptım hastaneye kaldırıldım defalarca aramama rağmen cvp vermedi whatsaptan yazdım gorunce doner dedım yıne donmedı 2 hafta sonra muayene gıttım yıne de aradık acmadınız mesajlara donmedıniz dedık cok yogunum basıt bır enfeksiyon ıcın dogumu yada hastayı bırakıp donemem dıye cıkıstı. Bu olaydan sonra da bana oneren arkadaşım dusuk yapmıs o da ulaşamamış ve mesaj yazmış donmemıs yıne. Detaylı ultrason ısteyıp bana da randevu al dedı aldım ve sadece sonuca baktı bunun ıcın ustune 85 Tl ucret aldı helal etmiyorum. ve zaten randevu almanız cok zor fazla hastası oldugu ıcınde ılgılenmıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ben memnunum Canım çok doktor degistirdim onu bulana kadar hamile kalmadan önce kist içinde ona gidiyordum başka doktorlarda boşa vakit kaybetmisim memnun olmayan da duymadım arkadaşın yazdıklarına şaşırdım karacabeyde inegolden bile geliyorlar çok dolu o ayrı Zuhal hanimada iyi diyorlar ama bilemem tabiPeki Oktay beyden memnun musunuz? Ben Zuhal hanımla ikisi arasında kararsızım
Ben de Oktay beye başladım. Yoğunluktan dolayı Recep beye gittim iki kez ve şimdi Oktay beyden randevu aldım ve hiç şüphem kalmadı kendisine dair.Ben memnunum Canım çok doktor degistirdim onu bulana kadar hamile kalmadan önce kist içinde ona gidiyordum başka doktorlarda boşa vakit kaybetmisim memnun olmayan da duymadım arkadaşın yazdıklarına şaşırdım karacabeyde inegolden bile geliyorlar çok dolu o ayrı Zuhal hanimada iyi diyorlar ama bilemem tabi
Muayne oldun mu Canım memnun kaldin mi Recep bey nasıl o yeni geldi pek yoğun değil doğum fiyatları bize %10 indirimli sormuştum ama normal 1550 sezeryan 1850 diye hatırlıyorumBen de Oktay beye başladım. Yoğunluktan dolayı Recep beye gittim iki kez ve şimdi Oktay beyden randevu aldım ve hiç şüphem kalmadı kendisine dair.
Acaba doğum ücretlerini sordun mu? İsteğe bağlı sezeryan ve mecburi sezeryan ücretleri farklı mı?
Evet canım bır daha katıyyen gitmek ıstemıyorum kendısıne medıcalparkta gercek bey varmıs ona gıdıcem sanırım ayrıca dogum ucretlerı de neredeyse aynı. Canım rentıp kapanmasa bıle hıc bır zaman kendı ıstedıgın tarihe randevu alamıyorsun hep cok dolu yanıtı var. Sımdı ne olur bılmem