Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Aynen Canım Zübeydeye gittim bir kere acile sinirden öldüm benden gebelik testlerini istemişti kan tahlilleri bir ay sonrada muayeneye çağırdı tiroidim yüksek çıktı 6 ama kontrole gelirken getirirsin dedi diye arayıp söylemedim on bir gün sonra kontrolum 11 haftalık olucak çok heyecanliyim 3 sene sonra öldü benim tedavi ile senin doğuma az kalmış artık nasıl geçti bilgileri verirsin Canım

tabiki veririm ne demek bende heyecanlıyım yarın için......benimde 4.senem evleneli ama biz geçen sene aralık ayında karar verdik çocuk için ağustos ayındada hamile kaldım.Hayırlısı bakalım....Ne tarafta oturuyorsun.....

Nilüfer Fethiye deyim Canım ben medicabile yakınım sen

yakınmışsın baya...Bende osmangazi balıklıdayım ama bir iki aya kadar demirtaşa taşınacağız kısmetse:)
Hayırlı olsun Canım ev aldınız heralde ordan baliklidan zor oluyordur medicabile gelmek Canım tavsiye üzerine mi gittin sen ama az kalmış zaten

Hayırlı olsun Canım ev aldınız heralde ordan baliklidan zor oluyordur medicabile gelmek Canım tavsiye üzerine mi gittin sen ama az kalmış zaten
evet ev aldık allah razı olsun.Yo pek zor olmuyor açıkçası tabi biraz mesafe var ama eşim sağ olsun arabayla getirip götürüyor sıkıntı olmuyor pek.....Arkadaşım zuhale gidiyordu ve onda doğum yaptı başka arkadaşıda oktay beye gidiyormuş senin anlayacağın tavsiye üzerine gittim iki arkadaşım daha ona gidiyor ve onlarda çok memnun.(onlarda benim tavsiyem üzerine gidiyorlar).Bir tanesi İnegölden gidip geliyor o derece yani:)

Aaa Oktay bey iyidir ya çok yoğun bende ilk 2014 de tanıştım kendisi ile zuhali duymuştum çok dolu idi okty da iyiymis diye duyup almıştım kızın olucak he ne güzel yaaaa Allah hayırlısı ile kucağında almayı nasip etsin Canım ay acaba gittiğimde bizede soylermi

Evet inş allah dualarımı kabul edecek inş hep kızım olsun istemişindirseninkide belki kendini gösterir doktor kesin olmamakla beraber tahminde bulunuyor tabi bebiş kendini gösterirse

Evet inş allah dualarımı kabul edecek inş hep kızım olsun istemişindirseninkide belki kendini gösterir doktor kesin olmamakla beraber tahminde bulunuyor tabi bebiş kendini gösterirse
Bana hep oğlan gibi geliyor herkezde öyle diyor oğlana kitledim kendimi bakalım kız derse çok sasiririm ilk ya fark etmez hayırlı sağlıklı olsun da kızlar tabi daha bir sevimli oluyor

Canim sana birşey sorucam seker yüklemesi yaptırdım mı ?
evet bütün testleri yaptırdım ben allaha şükür bişi çıkmadı....Ayrıca bugün doktora gittim herşey normal 11 mayıs doğum ama 17 mayısa kadar bekleyelim dedi normal doğum için.Bende fıtık olduğu için raporu gösterdim sınırda olduğu için fıtık ıkınmadan dolayı tehlike yaratabilir dedi ve 11 mayısa kadar olmazsa 12 mayıs sezeryan olucam bakalım artık kısmet....çünkü bebek daha da irileştikçe normal doğum daha da zor olacak dedi....

Ayy Canım ya çok heyecanlı inş hayırlısı ile olur biter kucağına alırsın yavrunu ben yaptırmak istemiyorum desem birşey dermi acaba Oktay bey

hiç bilmiyorum açıkçası ne der ama sonuçta da zorla yapalım diyecek hali yok ya:)
Orada mı yaptırdın Canım sağlık ocağında mı ? Heyecanlı mısın az kaldı odaları gördün mü Canım tek kişilik demi

Hamileliğimin son zamanları sayılır ve sanırım dr değiştireceğim...oktay beyi bi arkadaşımdan duydum ama hala emin değilim..yakın zamanda doğum yapanlardan doğum ekibi,anesteji uzmanı vs hakkında bilgisi olan var mı?

Gebeliğin son zamanlarında her Dr kabul etmiyor canım

Medicabil hastanesinde doğum yapan arkadaşlar a soruyorum. Epidural Sezaryan mı oldular yoksa spinal mi? Yaklaşık 3 yıl önce doğum yapan bir arkadaşım epidural yapmadıklarını fakat epidural diye kandırıldığını ve spinal yaptıklarını söyledi. Ve bu da aşırı baş ağrısı yaptıgını katater olmadiğı için ağrıkesici yapamadığını söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim :)

emin olmadığınız konu nedir acaba doğum ekibi ve anestezi ekibi çok iyidir o konuda acabanız olmasın aynı şekilde oktay beyden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…