Bende recep bey in cv sine hayran kalıp gidenlerdenim ama gatada çalışmış olmasından dolayı sanırım çok sert mizaçlı bir adam. Alttan muayene konusunda da dediğin gibi bende çok rahatsız olmuştum. Sonra oktay bey e gittim ki keşke daha önce gitseymişim. Güleryüzlü, sordupum her soruya itinayla cevap veren. Bebeğimin kalp atışını duyamadığım için gitmiştim oktay bey e ve duymak için o kadar uğraştı ki diğer doktorlar gibi kestirip atmadı. Bak şurdan da bakıyorum burdan da bakıyorım belki duyarım diye ama yok , maalesef dedi
diğer doktorlar pat pat insanın yüzünr söylüyorlardı bu da benim için nir artıydı. Ayrıca bir kere gitmeme rağmen 2. Gidişimde hatta tlf ettiğim zaman bile hatırladı. Hastane koridorunda gördüğünde gülümseyerek selam bile verdi. Bunlar önemli şeyler bence. Bundan mnce rentıp fatma hanıma gitmiştim 4 hafta boyunca hal hatır sorduğumda bile suratım a bakmazdı. Suratsızdı çok bayan olmasına rağmen soru sormaya çekinirdim. Oktay bey kendisi hal hatır sorar önce, ayrıca rahatlıkla her soruyu çekinmeden sorabiliyorum