- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 41
Normal yapalim diye israr etmiyo oktay bey seni dinleyebiliyo merak etme ama genel olman mantikli degil inan bende cok korkaktim ama epidural oldum epidurale ragmen yara yaniyo gibiydi epidural olmasa ilk agrilari agri kesicilerle atlatamazdim rahatsizligini anlayabiliyorum aslinda ama ben istege bagli sezeryan oldum normal dogursaydim ayni agrilarin toplamini bi gun cekicektim biticekti suan dusunuyorum da kizim icin o agrilara degermis onu kucagina alana kadar anlamiyomussun karninda kesikle rahat olamiyo insan ama altta dikis olsa sanirim daha rahat olurdu diyorum suan o yuzden bence normal dogum hakkindada bi uzmanla gorus derim nasil bisey bilmiyosun sezerryan olanlar bilmiyo
Ben 3 şubatta normal doğum yaptım 1200 lira salı gece yatışım olduğu için geceliği 250 toplamda 1450 lira ödedik ama 2015 fiyatlarından yararlandık güncel 2016 fiyatları açıklanmadı daha diye biliyorum buarada epidural normal doğum yapılıyor ben istedim ama açılmam 4 cm geçtiği için süreç kısalıcak denildi diye almadım yani epidural istediğinizi baştan söyleyin benim gibi iş işten geçince zor oluyor
Merhaba kızlar sonunda hamiş olabildim tüp bebek merkezine bu haftada son gidip Oktay beye basliyacagim inş Oktay bey vajinal muayne yapıyorum ilk aylarda hamilelikteArkadaşlar çarşamba günü medicabilde normal doğum yaptım Oktay bey ve Belkıs ebeden Allah razı olsun evet normal doğum sancılı ama doğumhanede Belkıs ebenin motive edişi Oktay beyin ilgisi mükemmeldi doğumhanede 20dk sonunda bebeğim kollarımdaydı son dakikaya kadar odada çektim sancılarımı ve Belkıs ebe odaya gelip nasıl nefes almam gerektiğini anlattı ve açılmamın hızlanması için yardımcı oldu kesinlikle tekrar hamile olsam Oktay beye giderim bu kadar memnunum sorunuz olursa fırsat buldukça cevaplamaya çalışırım
Merhaba evet yaptiriyormerhaba kızlar oktay bey normal epiduralli doğum yaptırıyor mu ? yada yapan varmı aranızda biraz bilgi istiyorum
Merhaba bende vajinal muayene yapmadi 38. Haftaya kadarMerhaba kızlar sonunda hamiş olabildim tüp bebek merkezine bu haftada son gidip Oktay beye basliyacagim inş Oktay bey vajinal muayne yapıyorum ilk aylarda hamilelikte
Teşekkürler Canım peki kalp atışlarını kaçıncı haftada dinledi canımMerhaba bende vajinal muayene yapmadi 38. Haftaya kadar
İlk aylarda vajinal muayene yapmıyor 38+5te çatı muayenesi yaptı kalp atışını 7. haftada duymuştuk biz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkürler Canım peki kalp atışlarını kaçıncı haftada dinledi canım
8. Haftada canimTeşekkürler Canım peki kalp atışlarını kaçıncı haftada dinledi canım
Çok sağol Canım ya amin inşİlk aylarda vajinal muayene yapmıyor 38+5te çatı muayenesi yaptı kalp atışını 7. haftada duymuştuk biz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım kaçıncı haftanın Oktay beye mi gidiyor sunmerhaba kızlar, oktay beyde normal epidural yapan biri varsa anlatabilir mi ? nasıl oluyor herhangi bi yan etki oldu mu benim ilki normaldi çok zor doğum oldu korkuyorum acaba bu sefer epidural yaptırsam mı die düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinicem
Çok bulantım var acaba randevumada daha onbeş gün var gitsem acaba ilaç verirmi kızlar Oktay beymerhaba 27. haftadayım evet oktay beye gidiyorum.
selam arkadaşlar ya şimdi isteğe bağlı sezeryan olamıcakmıyız moralim çok bozuldu zaten vajinismus hastasıydım 4 senede yenebildim yendikten 2 ay sonrada hamile kaldım şu an 2 aylığım şimdide doğum korkusu sardı,ben belden uyuşturmalı sezeryan istiyorum oktay beye daha bişey demedim ama zorla normal derse çok kötü olurum
merhaba kızlar, oktay beyde normal epidural yapan biri varsa anlatabilir mi ? nasıl oluyor herhangi bi yan etki oldu mu benim ilki normaldi çok zor doğum oldu korkuyorum acaba bu sefer epidural yaptırsam mı die düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinicem
İlk aylarda vajinal muayene yapmıyor 38+5te çatı muayenesi yaptı kalp atışını 7. haftada duymuştuk biz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde çok bulantım oluyordu sabah uyanır uyanmaz istifra ediyordum ard arda 4 bazen 5 kez gün içinde de hep istifralar devam ediyordu tansiyonum hep düşüktü ilk 6aya kadar hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim kusmalar yüzünden hiç birşey yiyemiyordum ramazan bayramında mecburi araba yolculuğu yapacağım için ilaç istemiştim yazmıştı oktay bey ama ben kullanmadım yolda istifra etmemek için beyaz leblebi kraker yiyerek bastırdım eğer çalışmıyorsanız ve evdeyseniz bence ilaç almayın gebelikte her türlü ilacın azda olsa bebeğe etkisi olduğunu düşünüyorum ben tabi karar yinede size kalmış leblebi kraker haşlanmış patates çok iyi geliyor bulantıyaÇok bulantım var randevumada daha onbeş gün var gitsem acaba ilaç verirmi kızlar Oktay bey
Evdeyim Canım hepsini denedim ama yok geçmiyor bu bulantı kasıklarım agriyor artık öğürmekten aç geziyorum 4 kilo verdim iki haftada bende ilaç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdımBenimde çok bulantım oluyordu sabah uyanır uyanmaz istifra ediyordum ard arda 4 bazen 5 kez gün içinde de hep istifralar devam ediyordu tansiyonum hep düşüktü ilk 6aya kadar hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim kusmalar yüzünden hiç birşey yiyemiyordum ramazan bayramında mecburi araba yolculuğu yapacağım için ilaç istemiştim yazmıştı oktay bey ama ben kullanmadım yolda istifra etmemek için beyaz leblebi kraker yiyerek bastırdım eğer çalışmıyorsanız ve evdeyseniz bence ilaç almayın gebelikte her türlü ilacın azda olsa bebeğe etkisi olduğunu düşünüyorum ben tabi karar yinede size kalmış leblebi kraker haşlanmış patates çok iyi geliyor bulantıya
Evdeyim Canım hepsini denedim ama yok geçmiyor bu bulantı kasıklarım agriyor artık öğürmekten aç geziyorum 4 kilo verdim iki haftada bende ilaç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım
Aaa watsapi varmı çok sağol canım aynen fiyatlar yükselmiş ben daha önce kist için gidiyordum kendisine doğum fiyatlarını muhasebeciyle konuştum bize biraz daha indirimli sendikadan dolayı ama hemen hemen her hastahanede fiyatlar böyle ve rentip kapanınca rekabet bitti inş daha da artmazselam.....bende ilk hamile kaldığımdan beri oktay beye gidiyorum ve çok memnunum.Yarın çatı muayenem var 39+1 deyim...İnş normal doğum yaparım her ne kadar korksamda:)doktara whastuptan sorabilirsin illa hastaneye gitmene gerek yok benim mide yanmalarım başladığında sormuştum telden o da gaviscon şurubunu söylemişti.....Sonuçta hastasısın...
Ayrıca fiyatlar çok yükselmiş...normal doğum 1650 tl sezeryan 2000 tl +350 tl de epidural için istiyorlar ve sadece bir günlük yatış ücretleriymiş.Her gittiğimzde de nst için ücret ödüyoruz...İnş herhes ve bende sağlıcakla bebişimizi kucağımıza alırız....
Cinsiyeti ne zaman oğrendiniz Canımselam.....bende ilk hamile kaldığımdan beri oktay beye gidiyorum ve çok memnunum.Yarın çatı muayenem var 39+1 deyim...İnş normal doğum yaparım her ne kadar korksamda:)doktara whastuptan sorabilirsin illa hastaneye gitmene gerek yok benim mide yanmalarım başladığında sormuştum telden o da gaviscon şurubunu söylemişti.....Sonuçta hastasısın...
Ayrıca fiyatlar çok yükselmiş...normal doğum 1650 tl sezeryan 2000 tl +350 tl de epidural için istiyorlar ve sadece bir günlük yatış ücretleriymiş.Her gittiğimzde de nst için ücret ödüyoruz...İnş herhes ve bende sağlıcakla bebişimizi kucağımıza alırız....
Cinsiyeti ne zaman oğrendiniz Canım