Şaşırdım Canım gerçekten bana hemen döndü aradık açtı yani ama çok yoğun ameliyatlarida oluyor gün içinde ne zaman gitsem doku bu yüzden çok ilgilenemeye bilir arkadaşın neden dusuk yaptikiTatlım belki burada dile getirilmiyor bilemiyorum ki yaşadığım şeyde eksik var fazla yok üstelik kendisine de hem arkadışımın önerisi hem de buradaki olumlu yorumları okuyunca gitmeye karar vermiştim. Her gidişimde daha yeniyim diye teselli ettim kendimi ama artık 5 ay oldu son olay ve dediğim gibi öneride bulunan arkadaşında bebeğine düşük yapması esnasında telefonlarına ulaşılamaması beni demorolize etti. Ayrıca kartınızı verdiniz ulaşamıyorum size whatsaptan da yazdım gördünüz ama bişi yazmadınız demem üzerine basıt bır enfeksiyon ıcın dogumu yada hastayı bırakıp donemem dıye çıkışması bencilce basit bir enfeksiyon düşüğe neden olabiliyor dr olarak bunu unutuyor s
O doktoru duymuştum Canım gerçekten çok pahalı ben Oktay beyi öneririm jimerdende çok kişi ona geldi inegolden karacabeyden falan geliyorlar hep insana güven veriyor ama cok dolu randevu almak zor bende kistten dolayı riskli geçiyor sukur bi sıkıntı yasamadim hayırlı olsun bu arada arkadaş memnn kalmamış bende şaşırdım bi dene istersenmerhaba arkadaşlar benim 10 haftalık ikizlerim var acıbadem Şahin bey e gidiyorum evime yakın doktordan çook memnununm fakat çok pahalı muayene 250 tl doğum 10000 geliyormuş güvenebileceğim doktor arıyorum ikiz olduğukları için güvenemiyorum herkese riske atamam yardımcı olun lütfen
Eşi trafik kazası gecırmıstı stresli gunler yasadı o nedenle dusuk yaptı canım. Tatlım bırde telefon muhabbeti dısında muayene ucreti odettırıp sadece sonuca bakması 2 dk sını aldı zaten o da sinirlerimi bozdu. Devlet hastanesinde bıle gıdınce Dr soruyor varmı bır sıkıntın dıye bilmiyorum belkı de ben hep kotu anlarına denk geldim ama cıkısta sınırden agladımŞaşırdım Canım gerçekten bana hemen döndü aradık açtı yani ama çok yoğun ameliyatlarida oluyor gün içinde ne zaman gitsem doku bu yüzden çok ilgilenemeye bilir arkadaşın neden dusuk yaptiki
Pragestan kullanmadı mi ki Canım ? Sen hep negatif anlara denk gelmişin sanırım dediğin gibi ama muayne ücreti ona bağlı birşey degilki hastahane alıyor 15 günü geçtiyse ücret alıyorlar girişe kayıt yaptirdiysan kapıyı calip sonuç gostericem diye direk doktorun odasına gitseydin keşke Oktay bey hiç paragöz değil buna emin olabilirsin çünkü ense kalınlığını bile kendisi olcuyor eltimin doktoru ayriyeten pedegoga gönderip para alarak olcturdu ikili tarama yapmadan dörtlüye gönderiyor duruma gore ama illa sen memnun kalacaksın diye birşey yok herkesin yıldızı barismaz başka doktoru denersinEşi trafik kazası gecırmıstı stresli gunler yasadı o nedenle dusuk yaptı canım. Tatlım bırde telefon muhabbeti dısında muayene ucreti odettırıp sadece sonuca bakması 2 dk sını aldı zaten o da sinirlerimi bozdu. Devlet hastanesinde bıle gıdınce Dr soruyor varmı bır sıkıntın dıye bilmiyorum belkı de ben hep kotu anlarına denk geldim ama cıkısta sınırden agladım
Muayene henüz olmadım. Recep beyin cvsine hayran kalmıştım fakat yaşı ilerlemiş daha genç olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce bir boş gebeliğim var onda İbrahim beye gittim esentepeye. Alttan muayene edeceği Zaman cihaza Kondom geçirip örtünün altından hiç bakmadan cihazı kullanıyordu. Recep bey kondom kullanmadı direk jeli sıktı örtüyü kaldırdı eni konu inceleyip cihazı yerleştirdi açıkçası rahatsız oldum. Kontrol muayenesinde de aynısı oldu. Ve kondom olmadığı için iki muayeneden sonra da bi haft kaşındım!Muayne oldun mu Canım memnun kaldin mi Recep bey nasıl o yeni geldi pek yoğun değil doğum fiyatları bize %10 indirimli sormuştum ama normal 1550 sezeryan 1850 diye hatırlıyorum
Bende recep bey in cv sine hayran kalıp gidenlerdenim ama gatada çalışmış olmasından dolayı sanırım çok sert mizaçlı bir adam. Alttan muayene konusunda da dediğin gibi bende çok rahatsız olmuştum. Sonra oktay bey e gittim ki keşke daha önce gitseymişim. Güleryüzlü, sordupum her soruya itinayla cevap veren. Bebeğimin kalp atışını duyamadığım için gitmiştim oktay bey e ve duymak için o kadar uğraştı ki diğer doktorlar gibi kestirip atmadı. Bak şurdan da bakıyorum burdan da bakıyorım belki duyarım diye ama yok , maalesef dediMuayene henüz olmadım. Recep beyin cvsine hayran kalmıştım fakat yaşı ilerlemiş daha genç olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce bir boş gebeliğim var onda İbrahim beye gittim esentepeye. Alttan muayene edeceği Zaman cihaza Kondom geçirip örtünün altından hiç bakmadan cihazı kullanıyordu. Recep bey kondom kullanmadı direk jeli sıktı örtüyü kaldırdı eni konu inceleyip cihazı yerleştirdi açıkçası rahatsız oldum. Kontrol muayenesinde de aynısı oldu. Ve kondom olmadığı için iki muayeneden sonra da bi haft kaşındım!
Ama onu takmadan herkez e aynı seyimi kullanacak çok saçmaMuayene henüz olmadım. Recep beyin cvsine hayran kalmıştım fakat yaşı ilerlemiş daha genç olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce bir boş gebeliğim var onda İbrahim beye gittim esentepeye. Alttan muayene edeceği Zaman cihaza Kondom geçirip örtünün altından hiç bakmadan cihazı kullanıyordu. Recep bey kondom kullanmadı direk jeli sıktı örtüyü kaldırdı eni konu inceleyip cihazı yerleştirdi açıkçası rahatsız oldum. Kontrol muayenesinde de aynısı oldu. Ve kondom olmadığı için iki muayeneden sonra da bi haft kaşındım!
Bende recep bey in cv sine hayran kalıp gidenlerdenim ama gatada çalışmış olmasından dolayı sanırım çok sert mizaçlı bir adam. Alttan muayene konusunda da dediğin gibi bende çok rahatsız olmuştum. Sonra oktay bey e gittim ki keşke daha önce gitseymişim. Güleryüzlü, sordupum her soruya itinayla cevap veren. Bebeğimin kalp atışını duyamadığım için gitmiştim oktay bey e ve duymak için o kadar uğraştı ki diğer doktorlar gibi kestirip atmadı. Bak şurdan da bakıyorum burdan da bakıyorım belki duyarım diye ama yok , maalesef dedidiğer doktorlar pat pat insanın yüzünr söylüyorlardı bu da benim için nir artıydı. Ayrıca bir kere gitmeme rağmen 2. Gidişimde hatta tlf ettiğim zaman bile hatırladı. Hastane koridorunda gördüğünde gülümseyerek selam bile verdi. Bunlar önemli şeyler bence. Bundan mnce rentıp fatma hanıma gitmiştim 4 hafta boyunca hal hatır sorduğumda bile suratım a bakmazdı. Suratsızdı çok bayan olmasına rağmen soru sormaya çekinirdim. Oktay bey kendisi hal hatır sorar önce, ayrıca rahatlıkla her soruyu çekinmeden sorabiliyorum
Ama onu takmadan herkez e aynı seyimi kullanacak çok saçma
Maalesef kürtaj oldum şu an devam edemiyorum ama tekrar hamile kaldığım an oktay beye gidicem tekrardan. Kürtajımı da oktay bey yaptı. Kürtaj sonrası hiçbirşey hissetmedim bi kez daha iyi ki oktay beye gitmişim dedimŞimdi de ona mı devam ediyorsunuz?
Valla ben de şok oldum acaba dedim artık cihazlar böyle mi, değişti mi ama!
Canım bir problem mi oldu ki geçmiş olsun kendi isteğinle mi aldırdın?Maalesef kürtaj oldum şu an devam edemiyorum ama tekrar hamile kaldığım an oktay beye gidicem tekrardan. Kürtajımı da oktay bey yaptı. Kürtaj sonrası hiçbirşey hissetmedim bi kez daha iyi ki oktay beye gitmişim dedim
evet canım arkadaş doğru söylüyor mesela Antalyada bi arkadaşla doktora gittik o hayran kaldı doktora ben sinirden ağlamıştım o an ki psikolojimizde çok etkiliyor Bende acı bademe gittiğim zaman 5 dakikayı geçmeyen görüşmelere 250 tl ödüyorumPragestan kullanmadı mi ki Canım ? Sen hep negatif anlara denk gelmişin sanırım dediğin gibi ama muayne ücreti ona bağlı birşey degilki hastahane alıyor 15 günü geçtiyse ücret alıyorlar girişe kayıt yaptirdiysan kapıyı calip sonuç gostericem diye direk doktorun odasına gitseydin keşke Oktay bey hiç paragöz değil buna emin olabilirsin çünkü ense kalınlığını bile kendisi olcuyor eltimin doktoru ayriyeten pedegoga gönderip para alarak olcturdu ikili tarama yapmadan dörtlüye gönderiyor duruma gore ama illa sen memnun kalacaksın diye birşey yok herkesin yıldızı barismaz başka doktoru denersin
doruk ve medikabil arasında kaldım bende oktay beyi bi denemk istiyorum çok tesekkür ederim Allah hepimize kolaylık versinO doktoru duymuştum Canım gerçekten çok pahalı ben Oktay beyi öneririm jimerdende çok kişi ona geldi inegolden karacabeyden falan geliyorlar hep insana güven veriyor ama cok dolu randevu almak zor bende kistten dolayı riskli geçiyor sukur bi sıkıntı yasamadim hayırlı olsun bu arada arkadaş memnn kalmamış bende şaşırdım bi dene istersen
Doruğu hiç onermem Canım bu aralar kimse memnun değil eltim bidaha gitmem diyor başlamış oldu artık çok paragöz ve çok ilgisiz davranıyor çalışanlar ama tabi sen bilirsin birşey soruyorsun zorla cevapliyor çalışanlar telefonda birşey soruyorsun buraya gelin diyorlardoruk ve medikabil arasında kaldım bende oktay beyi bi denemk istiyorum çok tesekkür ederim Allah hepimize kolaylık versin
bi tanıdığımında çocugu orda küvezde enfeksiyon kaptı parmaklarını kestiler Allah korusun ama oktay bey ay sonuna kadar dolu ağustosunDoruğu hiç onermem Canım bu aralar kimse memnun değil eltim bidaha gitmem diyor başlamış oldu artık çok paragöz ve çok ilgisiz davranıyor çalışanlar ama tabi sen bilirsin birşey soruyorsun zorla cevapliyor çalışanlar telefonda birşey soruyorsun buraya gelin diyorlar
Yok canım kendi isteğimle asla aldırmazdım. 9+6 ya kadar bi umut bekledik kalp atışını duymak içinn ama olmadı maalesef. Hiç kalbi atmadı bebeğimin. Belki 10. Haftada duyarım diye 2 hafta bekledim ama nasip deilmiş olmadı sevincimiz yarım kaldıCanım bir problem mi oldu ki geçmiş olsun kendi isteğinle mi aldırdın?
Maalesef kürtaj oldum şu an devam edemiyorum ama tekrar hamile kaldığım an oktay beye gidicem tekrardan. Kürtajımı da oktay bey yaptı. Kürtaj sonrası hiçbirşey hissetmedim bi kez daha iyi ki oktay beye gitmişim dedim
Amin canım inşallah.Geçmiş olsun, Allah yenisini doğru zamanda sağlığıyla versin
Evet Canım randevu almak çok zor bende her ay gidiyorum muayeneden çıkınca hemen bidahaki aya alıyorum yoksa dolu oluyor oraya gidip almayı dene belki verirlerbi tanıdığımında çocugu orda küvezde enfeksiyon kaptı parmaklarını kestiler Allah korusun ama oktay bey ay sonuna kadar dolu ağustosun
Canım çok geçmiş olsun zor bir durum Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanaYok canım kendi isteğimle asla aldırmazdım. 9+6 ya kadar bi umut bekledik kalp atışını duymak içinn ama olmadı maalesef. Hiç kalbi atmadı bebeğimin. Belki 10. Haftada duyarım diye 2 hafta bekledim ama nasip deilmiş olmadı sevincimiz yarım kaldı