Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Ben o ilk buluşma, bebegın kontrol evreleri vs.... bulunsun ıstıyorum Eşimi doğuma soksalardı eşime çektircektim, kendimden ziyade bebeğimizi yani
Hemşirelerin çekelim demesi hoş olmuş, aslında fotoğrafçıya para vermek yerine birkaç poz onlara da çektirebiliriz. Bunu bir köşeye yazayım..

Hayatim hemsire veya hastabakicilar cekiyor sen oyle yap en guzeli, sonrasinda hastabakiciya uc kurus bahsis verirsin onun da gonlu olur benim esim bebek dogdugunda kafayi yiyip butun hastabakicilara ve oda hizmetine gelenlere para yagdirmisti :)

Hayatim hemsire veya hastabakicilar cekiyor sen oyle yap en guzeli, sonrasinda hastabakiciya uc kurus bahsis verirsin onun da gonlu olur benim esim bebek dogdugunda kafayi yiyip butun hastabakicilara ve oda hizmetine gelenlere para yagdirmisti :)
dogumdan önce konuşayım bari ben, doktorla konuşsam o yönlendirir beni herhalde hemşireleri tanımıyorum malum , bir tek kendi özel hemşiresini tanıyorum...
böyle bir imkan varsa fotoğrafçıya vereceğimi onlara veririm hem onlar sevinir hem benim işim görülür..

Aynen canim sen dogum oncesi git mutlaka ve hastabakicilara soyle bu isi sevinirler hem

arkadaşlar farklı bir soru olacak ama bende oktay beyin hastasıyım doğum izninden sonra heyet raporu veriyormu ? bilgisi olan var mı ya da soran?

slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ilk defa gidicem şşubat 2 de randevum var oktay beye,size bişey sorucaktım ben vajinismus hastasıydıum yeni yendim ve yendiğim ayda hamile kalmışım ben normal doğum istemiyorum genel olarak bayıltılıp sezeryan istiyorum,oktay bey illa normal doğum diye ısrar edermi ederse istemem açıkçası ben zaten çok korkak biriyim mecburi gibi yapmaz inşallah

Merhaba hem gözünüz aydin hemde geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi sekilde bebegini kucağına almayı nasip eder inşallah bende oktay beyin hastasiydim yoo zorla normal dogurtmuyo cnm duruma gidişata göre ve tabiki annenin durumunu da dikkate alınarak dogum süreci belli oluyor dogumu düşünmek için çok yenisiniz bence bunu düşünmeyin bebeginize odaklanin nasıl bir dogum olacağı inanın hiçbir zaman belli olmuyor son haftaya kadar herşey değişebiliyor bunları düşünmeyin

Tsk ederim canim yorumlari okuyunca korktum bi an zorla normal dogurtuyo gibime geldi,malum vajinismus belki duydunuz belki duymadiniz zaten korkularim yuzunden 3 sene iliskiye giremedim,yendim cok sukur hsmile kaldim,korkagim zaten o yuzden normal dogum istemiyorum,istedigim sezeryan ins reddetmez,tabi erken cok bunlar icin ama bastan konusayimda bilsin sonra sorun cikmasin,cvp yazdigin icin cok tsk ederim hastane bize cok yakin zaten 1050 konutlarda oturuyorum

Oktay bey den yana için rahat olsun cnm rica ederim evinde yakınmış hakkında hayirlisi olsun evet o rahatsızlığı duymuştum bence dogumu düşünerek kendini hiç sıkıntıya sokma çünkü hiç bişey korkuldugu gibi degil doktorunu dinle

Normal yapalim diye israr etmiyo oktay bey seni dinleyebiliyo merak etme ama genel olman mantikli degil inan bende cok korkaktim ama epidural oldum epidurale ragmen yara yaniyo gibiydi epidural olmasa ilk agrilari agri kesicilerle atlatamazdim rahatsizligini anlayabiliyorum aslinda ama ben istege bagli sezeryan oldum normal dogursaydim ayni agrilarin toplamini bi gun cekicektim biticekti suan dusunuyorum da kizim icin o agrilara degermis onu kucagina alana kadar anlamiyomussun karninda kesikle rahat olamiyo insan ama altta dikis olsa sanirim daha rahat olurdu diyorum suan o yuzden bence normal dogum hakkindada bi uzmanla gorus derim nasil bisey bilmiyosun sezerryan olanlar bilmiyo

arkadaşlar medicabilde muayene ücretleri 55 TL den 85 TL olmuş. Neredeyse %60 zam yapılmış. Açıklamalı fatura istedim, 73 küsürünü hastane alıyor geri kalanını sgk !!

arkadaşlar medicabilde muayene ücretleri 55 TL den 85 TL olmuş. Neredeyse %60 zam yapılmış. Açıklamalı fatura istedim, 73 küsürünü hastane alıyor geri kalanını sgk !!
herşeye zam nedir bu ya valla daha çocuk doğmadan kaygısı düşüyo içimize,hiç insafları yok nereye gitsek hep para hep para Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar çarşamba günü medicabilde normal doğum yaptım Oktay bey ve Belkıs ebeden Allah razı olsun evet normal doğum sancılı ama doğumhanede Belkıs ebenin motive edişi Oktay beyin ilgisi mükemmeldi doğumhanede 20dk sonunda bebeğim kollarımdaydı son dakikaya kadar odada çektim sancılarımı ve Belkıs ebe odaya gelip nasıl nefes almam gerektiğini anlattı ve açılmamın hızlanması için yardımcı oldu kesinlikle tekrar hamile olsam Oktay beye giderim bu kadar memnunum sorunuz olursa fırsat buldukça cevaplamaya çalışırım

BEN HAMİLE DEĞİLİM AMA KALABİLMEK İÇİN OKTAY BEYE GİDİYORUM HERAY DÜZENLİ KONTROLLERİM VAR DAHA GECEN AY GELMİŞTİM BENDE 80 İ DUYUNCA ŞOK OLDUMMM GERÇEKDEN

Ben 3 şubatta normal doğum yaptım 1200 lira salı gece yatışım olduğu için geceliği 250 toplamda 1450 lira ödedik ama 2015 fiyatlarından yararlandık güncel 2016 fiyatları açıklanmadı daha diye biliyorum buarada epidural normal doğum yapılıyor ben istedim ama açılmam 4 cm geçtiği için süreç kısalıcak denildi diye almadım yani epidural istediğinizi baştan söyleyin benim gibi iş işten geçince zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…