- 24 Nisan 2015
- 6.865
- 7.041
Ben o ilk buluşma, bebegın kontrol evreleri vs.... bulunsun ıstıyorumRica ederim canim herseyi ne zaman istersen sor elimden geldigince yardimci olurum
Ben fotografci sokmadim, hemsireler isterseniz cep telefonuyla cekelim dediler yok aman istemem dedimsevmiyorum oyle seyleri ya orda canimla ugrasirken tepemde en cirkin halimi ceken bir adama tahammul edemem dedim:)
Hayatim hemsire veya hastabakicilar cekiyor sen oyle yap en guzeli, sonrasinda hastabakiciya uc kurus bahsis verirsin onun da gonlu olur benim esim bebek dogdugunda kafayi yiyip butun hastabakicilara ve oda hizmetine gelenlere para yagdirmisti :)Ben o ilk buluşma, bebegın kontrol evreleri vs.... bulunsun ıstıyorumEşimi doğuma soksalardı eşime çektircektim, kendimden ziyade bebeğimizi yani
Hemşirelerin çekelim demesi hoş olmuş, aslında fotoğrafçıya para vermek yerine birkaç poz onlara da çektirebiliriz. Bunu bir köşeye yazayım..
dogumdan önce konuşayım bari ben, doktorla konuşsam o yönlendirir beni herhalde hemşireleri tanımıyorum malum , bir tek kendi özel hemşiresini tanıyorum...Hayatim hemsire veya hastabakicilar cekiyor sen oyle yap en guzeli, sonrasinda hastabakiciya uc kurus bahsis verirsin onun da gonlu olur benim esim bebek dogdugunda kafayi yiyip butun hastabakicilara ve oda hizmetine gelenlere para yagdirmisti :)
Aynen canim sen dogum oncesi git mutlaka ve hastabakicilara soyle bu isi sevinirler hemdogumdan önce konuşayım bari ben, doktorla konuşsam o yönlendirir beni herhalde hemşireleri tanımıyorum malum , bir tek kendi özel hemşiresini tanıyorum...
böyle bir imkan varsa fotoğrafçıya vereceğimi onlara veririm hem onlar sevinir hem benim işim görülür..
sevinmezler mi yaaaAynen canim sen dogum oncesi git mutlaka ve hastabakicilara soyle bu isi sevinirler hem
Merhaba hem gözünüz aydin hemde geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi sekilde bebegini kucağına almayı nasip eder inşallah bende oktay beyin hastasiydim yoo zorla normal dogurtmuyo cnm duruma gidişata göre ve tabiki annenin durumunu da dikkate alınarak dogum süreci belli oluyor dogumu düşünmek için çok yenisiniz bence bunu düşünmeyin bebeginize odaklanin nasıl bir dogum olacağı inanın hiçbir zaman belli olmuyor son haftaya kadar herşey değişebiliyor bunları düşünmeyin
Normal yapalim diye israr etmiyo oktay bey seni dinleyebiliyo merak etme ama genel olman mantikli degil inan bende cok korkaktim ama epidural oldum epidurale ragmen yara yaniyo gibiydi epidural olmasa ilk agrilari agri kesicilerle atlatamazdim rahatsizligini anlayabiliyorum aslinda ama ben istege bagli sezeryan oldum normal dogursaydim ayni agrilarin toplamini bi gun cekicektim biticekti suan dusunuyorum da kizim icin o agrilara degermis onu kucagina alana kadar anlamiyomussun karninda kesikle rahat olamiyo insan ama altta dikis olsa sanirim daha rahat olurdu diyorum suan o yuzden bence normal dogum hakkindada bi uzmanla gorus derim nasil bisey bilmiyosun sezerryan olanlar bilmiyoTsk ederim canim yorumlari okuyunca korktum bi an zorla normal dogurtuyo gibime geldi,malum vajinismus belki duydunuz belki duymadiniz zaten korkularim yuzunden 3 sene iliskiye giremedim,yendim cok sukur hsmile kaldim,korkagim zaten o yuzden normal dogum istemiyorum,istedigim sezeryan ins reddetmez,tabi erken cok bunlar icin ama bastan konusayimda bilsin sonra sorun cikmasin,cvp yazdigin icin cok tsk ederim hastane bize cok yakin zaten 1050 konutlarda oturuyorum
herşeye zam nedir bu ya valla daha çocuk doğmadan kaygısı düşüyo içimize,hiç insafları yok nereye gitsek hep para hep para Allah yardımcımız olsunarkadaşlar medicabilde muayene ücretleri 55 TL den 85 TL olmuş. Neredeyse %60 zam yapılmış. Açıklamalı fatura istedim, 73 küsürünü hastane alıyor geri kalanını sgk !!
arkadaşlar medicabilde muayene ücretleri 55 TL den 85 TL olmuş. Neredeyse %60 zam yapılmış. Açıklamalı fatura istedim, 73 küsürünü hastane alıyor geri kalanını sgk !!
BEN HAMİLE DEĞİLİM AMA KALABİLMEK İÇİN OKTAY BEYE GİDİYORUM HERAY DÜZENLİ KONTROLLERİM VAR DAHA GECEN AY GELMİŞTİM BENDE 80 İ DUYUNCA ŞOK OLDUMMM GERÇEKDENarkadaşlar medicabilde muayene ücretleri 55 TL den 85 TL olmuş. Neredeyse %60 zam yapılmış. Açıklamalı fatura istedim, 73 küsürünü hastane alıyor geri kalanını sgk !!