Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimCevabın için çok teşekkür ederim canım oktay beyden çok memnunum başından beri ona gidiyorum ama sona yaklaştıkça stres yapıyo insan hayırlısıyla bi atlatsaydım
Amin inşallah çok sağol canım sende sağlıkla, sıhhatle büyüt inşallah kuzunu spinal sezeryan mı oldun peki ben sezeryan derse genel isticem spinal yada epidurale hiç cesaretim yok ama genel oluncada ben kendime gelene kadar bebeğimi emziremicem onuda düşünüyorumAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim
Benim cati muayenesi yapilana kadar doktorumun dusuncesi normal dogumdu ama muayeneden sonra yapamazsin zorlanirsin ama istersen deneriz dedi ben yok dedim zorunlu sezeryan olarak gun verdi, ama bizim oglan o gunden 3gun once gelmeye karar verince acilden yatis yaptik
Dogumu cok kolay yaptim ancak korkuyordum surekli zangir zangir titredim, herkes ameliyathane sogugundan dedi ama ben biliyordum korkudan oldugunuoktay bey cok nazik davrandi ve ameliyat bitiminde iyi ki sezeryan yapalim demisim sana dedi
Benim spinal oldu canim gayet de memnun kaldim korkacak birsey yok hic birsey hissetmiyorsun sohbet ediyorlar seninle:) planlanan tarihte olabilseydim epidural olacakti ama acilden gidince tok karninaydim mecburen spinal oldu, ameliyat sonrasinda da hic bas agrim bilmemneyim olmadi, alttan gaz cikarana kadar meyve suyu verdiler sonra yemek yedim, kanamam cok oldu hasta bezi kullandim ama agrim yoktu normal bebegimi emzirdim sorun yasamadim yatip dinlenmeye ozen gosterdimAmin inşallah çok sağol canım sende sağlıkla, sıhhatle büyüt inşallah kuzunu spinal sezeryan mı oldun peki ben sezeryan derse genel isticem spinal yada epidurale hiç cesaretim yok ama genel oluncada ben kendime gelene kadar bebeğimi emziremicem onuda düşünüyorum
Herkes farklı söylüyor ve başından geçenler okadar abartarak anlatınca insan ister istemez korkuyo canım hasta bezi sen kendin mi almıştın yoksa hastaneden veriyorlar mı?Benim spinal oldu canim gayet de memnun kaldim korkacak birsey yok hic birsey hissetmiyorsun sohbet ediyorlar seninle:) planlanan tarihte olabilseydim epidural olacakti ama acilden gidince tok karninaydim mecburen spinal oldu, ameliyat sonrasinda da hic bas agrim bilmemneyim olmadi, alttan gaz cikarana kadar meyve suyu verdiler sonra yemek yedim, kanamam cok oldu hasta bezi kullandim ama agrim yoktu normal bebegimi emzirdim sorun yasamadim yatip dinlenmeye ozen gosterdim
Canim ameliyattan cikinca alt camasir veya pijama kesinlikle giydirmiyorlar,alta silte benzeri sivi gecirmez bir carsaf seriyorlar ve pamukla alt kismi kapatip senin ustunu o sekilde ortuyorlar ki kan iyice aksin,sen alttan gaz cikarana kadar oyle yatiyorsunHerkes farklı söylüyor ve başından geçenler okadar abartarak anlatınca insan ister istemez korkuyo canım hasta bezi sen kendin mi almıştın yoksa hastaneden veriyorlar mı?
Tamam canım çok sağol depend marka iç çamaşırı gibi olan hasta bezlerini önerenler oldu banada çevremden pijama takımı almıştım önden düğmeli ama birde gecelik alayım ozaman ben ocak sonu şubat başı gözüktüği icin hava soğuk olur diye pijama almıştımCanim ameliyattan cikinca alt camasir veya pijama kesinlikle giydirmiyorlar,alta silte benzeri sivi gecirmez bir carsaf seriyorlar ve pamukla alt kismi kapatip senin ustunu o sekilde ortuyorlar ki kan iyice aksin,sen alttan gaz cikarana kadar oyle yatiyorsun
Gaz cikardiktan sonra kalkip camasirla ped kullanabiliyorsun , ben surekli ped degistirmektense hasta bezi camasir seklinde olanlardan kullandim kendim almistim cok rahat ettim,sen de oyle yap
Alt pijama falan hic goturme ise yaramiyor uzun gecelik gotur muayeneye geliyorlar alt kisimdan rahat edersin,bebis icin uc takim kiyafet gotur cok lazim oluyor kain battaniyesini de koy mutlaka
Hastane deli gibi sicak oluyor canim, sadece bebise kalin battaniye gerekebilir ilave olarakTamam canım çok sağol depend marka iç çamaşırı gibi olan hasta bezlerini önerenler oldu banada çevremden pijama takımı almıştım önden düğmeli ama birde gecelik alayım ozaman ben ocak sonu şubat başı gözüktüği icin hava soğuk olur diye pijama almıştım
Canım gerçekten çok sağol cevapların için son bir sorum daha olucak hastane çıkışlarının içinde bebek için iç ince zıbın oluyor ya bağlamasız falan o içine giydirmeye yeterli mi yoksa bir kat daha çıt çıtlı iç zıbın giydirilir mi göbüşü acır mı diye düşünüyorum çıt çıtlı iç zıbınla acabaHastane deli gibi sicak oluyor canim, sadece bebise kalin battaniye gerekebilir ilave olarak
Kanaman olursa gecelik lazim olur mutlaka,hasta bezi camasir gibi giyilsin yeter marka sorun degil en ucuzu da ayni isi gorur ben jolly marka almistim, zaten bir gece kalirsiniz ben o kadar bile kalmadim gece saat 11de oktay bey taburcu edebilirim seni dedi istedim ki evimde yatayim rahat ederim diye
Ne demek canim ne zaman istersen sorabilirsin hep buralardayimCanım gerçekten çok sağol cevapların için son bir sorum daha olucak hastane çıkışlarının içinde bebek için iç ince zıbın oluyor ya bağlamasız falan o içine giydirmeye yeterli mi yoksa bir kat daha çıt çıtlı iç zıbın giydirilir mi göbüşü acır mı diye düşünüyorum çıt çıtlı iç zıbınla acaba
Çok sağol canım insan kafasndakilere cevap bulunca rahatlyo tekrar teşekkürlerNe demek canim ne zaman istersen sorabilirsin hep buralardayim
Baglamasiz uzun kollu ince zibin yeterli canim citcitliya gerek yok,uzerine bir kat daha uzun kollu giydirmen yeterli,zaten battaniyesi olacak uzerinde
Canim eslerin girmesine izin vermiyorlar bildigim kadariyla, benim de esim girmedikızlar bende medicabile gidiyorum dogumu da orada yapacagım kısmetse, ben normal istiyorum doktorumda Recep Bey o da normal yanlısı bır doktor zaten, henuz dogumla ılgılı konusmadık sadece esımın gırmesını ıstıyordum onu sordum yasak dedi...
benım merak ettıgım dıyelım kı dogum basladı hastaneye dogru yola cıktık, bız mı arıyoruz doktoru yoksa hastaneye geldıgımızde hastane personelı mı haber verıyor...
ve oda suslemesı yapıyorlar mı ???
evet ızın verılmıyormus eslerın gırmesıne , hem hastane yonetımı hem doktorum aynı seyı soyledı...Canim eslerin girmesine izin vermiyorlar bildigim kadariyla, benim de esim girmedi
Dogum baslayinca yoldayken doktoru arayin o da hastaneye gecer hemen, biz oyle yaptik. Sancilarin kac dakikada bir geldigini mutlaka sorar bilgin olsun
Oda suslemesi yapmiyorlar sadece kapiya hosgeldin prens veya prenses yazan guzel bir celenk asiliyor o kadar
Canim odalar iyiydi rahatti benim tek sorunum gelen gidenin bir siniri yok bu da hastane yonetiminden kaynaklaniyor onun disinda hersey guzel, sen dogumdayken bir yakinin odayi susleyiverir herkes oyle yapiyordu ben gormustumevet ızın verılmıyormus eslerın gırmesıne , hem hastane yonetımı hem doktorum aynı seyı soyledı...
o zaman odayı kendımız susleyecegız bu durumda, pekı canım odalardan memnun kaldın mı?
Canim medicabildeki doktordan memnun kalmadigim icin pedmer e goturuyorum cok cok memnunum, internetten bir arastir pedmerin tum doktorlari cok basarili herkes cok memnun kimi secersen sec sen de rahat edersindarkmore selam canım yine ben Çocuk doktoru olarak nereye götürüyorsun bebişini diye soracaktım medicabildeki doktor hakkında biraz olumsuz yorumlar duydum çevremden de
canım bırde son olarak cocuk yogun bakım unıtesı falan nasıldı? ve anestezı uzmanlarından memnun kaldın mı? ben aksılık olmazsa normal dusunuyorum ama bellı olmaz son ana kadar ne olacagı...herseyı dusunmek lazımCanim odalar iyiydi rahatti benim tek sorunum gelen gidenin bir siniri yok bu da hastane yonetiminden kaynaklaniyor onun disinda hersey guzel, sen dogumdayken bir yakinin odayi susleyiverir herkes oyle yapiyordu ben gormustum
anestezinuzmanindan cok memnun kaldim canimcanım bırde son olarak cocuk yogun bakım unıtesı falan nasıldı? ve anestezı uzmanlarından memnun kaldın mı? ben aksılık olmazsa normal dusunuyorum ama bellı olmaz son ana kadar ne olacagı...herseyı dusunmek lazım
cok sagol canım, ıcımı aydınlattın valla...P
anestezinuzmanindan cok memnun kaldim canim
Ameliyathaneler ve cocuk bakim uniteleri de cok iyiydi cok sukur kuveze ihtiyacimiz olmadi
Rica ederim canim herseyi ne zaman istersen sor elimden geldigince yardimci olurumcok sagol canım, ıcımı aydınlattın valla...
sen fotografcı falan soktun mu doguma? ben bırde fotografcı ayarlamak ıstıyorum o ılk anları olumsuzlestırmek ıcın