Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Ne kadar oldugunu biliyomusun medicabilde acaba ? :)
Hem muayene oduyoruz her teste ayri para oduyoruz nst bile ucretli bazen soyuldugumuzu dusunuyorum ama bebegimiz icn diyorum tabii onlara degiyo..
İlkinde ödeyip ikincisinde ödemedim diyolardı kızlar sanırım bi muayene ücreti kadardır aslında diğer hastanelere göre iyi fiyatları diyolar ama bilmiyorum onu aradığında sorsan söylerler gibi geliyo

Evet elle mudahalee diye biliyorum bende bazi insanlar maalesef oyle korkunc anlatiyoki yok normal dogumdan vazgectim falan..
Senin icin cok uzuldum keske normal dogurmaya kendini sartlayabilsen en azindna istersen yapabilirsin ama tabii sıkıntıni bilemiyorum ALLAHim zorlastirmasin kolaylastirsin insallah
Sezeryan istersen yaptirir zaten kararliysan sonucta sana bagli birsey..

Bende sezeryanın ilk gününden çok korkuyorum bağırdım diyenleri duyunca in
genital sorunlarım var sürekli bi enfeksiyon halindeyim oraya kesi atılırsa iltihap kapmaması için o dikişlere çok iyi bakmam gerek ki ben korkudan dokunamam bile bi de zarım esnek olduğu için dikiş atılmama imkanı yok kesi atılmasa bile yırtılcakmış tabi en önemli sebepte babası bebeği istemediği için beni terketti öğrendiğimde geç olmuştu haliyle aylarca söylediği her lafa ağladım faranjit oldum bi aydır çorbaya talim haldeyim bu yüzden hiç gücüm yok doğuma kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum hamileyim diye ilaç vermiyolar sağolsunlar

O korkunç anlatanlar yüzünden bu haldeyiz zaten inan hergün düşünüyorum sezeryanı kimi bağıdım o nasıl bi acı nasıl katlanılır diyo kimi çok rahattım iki günde toparlandım 5. Günde ev işlerimi yapmaya başladım diyo insan allak bullak oluyo tabi

Bu arada geri sayfalara baknormal doğum yapanlar var başlarındaki ebeyi çok övüyolar

Normal jinekolojik muayenelerdede alttan bakinca elle de muayene oluyor ,ikk parmak ile kist vs var mi yumurtaliklara bastirio aci yok anlik batma hissi lorkulacak bisi diil, benim akinti sikintim vardi smear yaptiriyorum senede bir her kontroldede ellede kontrol ediyolar

Canim zorunlu sezeryana doktor karar veriyo dimi yani cati muayensinden sonra normalmi olcak sezeryanmi tamamen doktora bagli anladigim kadariyla..
Bide merk ettigim nst icin ucret oduyormuydun ayriyetten :)
Canim zorunlu sezeryana doktor karar veriyor,istege bagli sezeryan 3000 lira, normal dogum 1250 lira, hastanede bir gece kalmak fiyata dshil ek olsrsk bir gece daha kalinirsa farki 250 lira
Nstye uc defa girdim 38. Haftamda ve 39. Haftamda rutin kontrol esnasinda
Bir defa da acile gittigimde 39,. Haftsmda girdim sonrasinda doguma aldilar ama hic birinde ucret almadilar canim
Bazi anne adaylari 34. Haftadan itibaren surekli kontrole ve nstye cagriliyorlarmis orada ogrendim ama brnde oyle olmadi bunyeye bagli olarak doktor gerek gordugunde cagiriyor sanirim

Kesinlikle o korkunc sekilde anlatanlar yuzunden..acikcasi cokk sogukkanliyimdir sanci cekcem korkum falan hic yok allahtankii.. :)
Insallah sende saglikla atlatirsin dogumu cook zor seyler valla..

Bi arkadasim yok icerde bi kemige dokunuyo o ölüm gibi bisey falan dedi aklim almadi o kemige dokundu diyo bastirdi ve o an normal dogumdan vazgectim ben diyo ole diyince bi urperdim acikcasi

Benim ayin 25inde randevum var bakalim 33.haftanin sonu oluyo 33+6 falan oluyorum sanirim bakalim nst falan girmemi solicekmi..ayin 3unde gitmistm en son 3 hafta sonra goruselim dedi artik 2 haftaya indirir galiba..
Ayij 3unnde gittigimde sanssizligima denk geldi 4 boyutlu ultrason bakimdaymis cokkk bahtsizim kizimi goremedim bubsefer gidisimizdede iyice buyumus olcaz bakalm nasl gorcz :)

Kesinlikle o korkunc sekilde anlatanlar yuzunden..acikcasi cokk sogukkanliyimdir sanci cekcem korkum falan hic yok allahtankii.. :)
Insallah sende saglikla atlatirsin dogumu cook zor seyler valla..
İnan bende hiç korkak değilim ama yanımda annem olcak o da olabilirse bebiş erken gelmezse ama o 40 günde kendime geldim sezeryandan çıktım o ağrıyı nasıl çekiyolar anlamadım gittiler filan iyice mahfediyo normal doğuma zaten hazır değilim hamileliğimi geç farketim ve alışamadım psikolojide çok önemli bu konuda kim ne derse desin ben doğuramaz sezeryana alınırsam travmasından kurtulamam ya da çok fena sancı çekersem o beynime yerleşir sezeryan olsun varsın 6 ayda kapansın tam anlamıyladikiş ben parça parça çekmeye razıyım ama anneme çektiysem zaten normal doğum yaparsam çok zor olur benim için annem çok zor değildi diyo gözüm korkmasın diye ama ben biliyorum bana anlatmıştı önceden doktora beni kurtar diye yalvarmış doktor bastırdı karnıma o an rahatladım demişti

Hayirlisiyla insallah canim,vakit saat gelince en iyi sekilde kurtulursun umarim

O anlatılanlara bakma illa normal doğum diyosan kulaklarını onlara kapamazsan doğuramazsın canım moralini yüksek tut ben senden bikaç hafta gerideyim sanırım inşallah güzel doğum hikayeni yazarsın buraya da insanlara örnek olursun pozitif doğum hikayelerini oku onlar çok iyi geliyo birilerinin güzel yaşaması bizleri dahada tervik ediyo çünkü

Bi arkadasim yok icerde bi kemige dokunuyo o ölüm gibi bisey falan dedi aklim almadi o kemige dokundu diyo bastirdi ve o an normal dogumdan vazgectim ben diyo ole diyince bi urperdim acikcasi
valla orda ele gelecek kısımda kemık yokkı, kemık kısmı gerıde , bence ısın sırrı rahat olmakta

Insallah sende pozitif dogum hikayeni yazarsin tatlim buraya allah herkese kolay dogumlar nasip etsin..benim annemde beni korkutmamak icin anlatmiyo ama oncedn anlatmisti cok zor dogurdum karnima cok bastirdilar artik nolur yeter birakin bastirmayin dedim demisti ama genede pozitifim ole korkum yok cok sukurki..

bebek cıkmadıgı zamanlarda bastırıyorlar yoksa bogulur ıcerde annem benı vakumla dogurmus, kuzenım ıkı normal yaptı ıkısınde de kordon dolanması vardı mecbur bastırdılar karnına bebek cıksın dıye bırkaç gun sızısı oldu ama gectı hepsı gecıcı ve en onemlısı bır gun sonra bebege tek basına bakabılır hale gelıyorsun, ilk gün sadece sarf ettıgın efordan oturu yorgunluk ve saskınlık oluyor

Canım çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptı oktay bey ve anlatılanlar kadar korkunçmuydu çok uzun sürüyor mu ?

38. Haftamda yapti canim hic de acimadi neden insanlar oyle korkunc anlatiyor bilmiyorum valla
Cevabın için çok teşekkür ederim canım oktay beyden çok memnunum başından beri ona gidiyorum ama sona yaklaştıkça stres yapıyo insan hayırlısıyla bi atlatsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…