Ben susleyenleri gordum canim sen yatisi yaptiktan sonra istedigin gibi suslersinnpeki hastane oda süslemesine izin veriyor mu. bilginiz var mı acaba.
Öncelıkle gozunuz aydınPerşembe günü medikabilde normal doğum yaptım.Her şey çok iyiydi çok şükür.Oktay beyden özellikle ebe Alev hanımdan ve diğer tüm personelden çok memnun kaldım.Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim
Evet izin veriliyor. Yani istediğin gibi süsleyebilirsin. Hatta odaları bile gezip müsaitse istediğiniz odayı seçebilirsiniz. Bazı odalar geniş ve çok ferah ama bazıları çok küçük ve şekilsiz.peki hastane oda süslemesine izin veriyor mu. bilginiz var mı acaba.
Öncelikle şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar d. iliyorum epiduralsiz normal doğum için 1200 tl ödedik,oda süslemesi yok sadece kapıya süs takılıyor,ama istersen sen süsletebilirsin,fotoğrafçı konusu hakkında bilgim yok,ben ilk doğumumu erken yaptığım için devlet hastanesine de gittim tahlillerimi orada yaptırdım,ayrıntılı ultrasonla orada bakıldı o da 23tl idiÖncelıkle gozunuz aydın
Bende medicil de recep beyın hastasıyım, kontrollerımı o yapıyor ve dogumu da o yapacak ... benım dogumuma cok var ama sormak ıstedıgım bırkaç sey var sıze...
1-dogum ucretı ne kadar ( hersey dahıl,doktor ve oda ucretı vs...)
2-odaya susleme yapıyorlar mı ve cevabınız evet ıse ucretli mi?
3-hastanenın kendı dogum fotografcısı var mı? yoksa bile doğum fotosu için dogumhaneye gırmeye ızın verıyorlar mı?
4-Ben en son ıkılı tarama yaptırdım , haftaya sonucunu alacagım. Sorun çıkmazsa 3 lüde yapıyorlar mı , yapılan testler neler ilk etaptakı genel tarama testı(tam kan,idrar kültürü, bulaşıcı hastalıklar vs ye bakılan testler) ve ıkılı tarama harıcındekıler.
tesekkurler sımdıden cevaplarınız ıcın...
bende normal dogum dusunuyorum bır aksılık olmazsa epiduralın rıskını goze almak ıstemıyorum acıkcası...Öncelikle şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar d. iliyorum epiduralsiz normal doğum için 1200 tl ödedik,oda süslemesi yok sadece kapıya süs takılıyor,ama istersen sen süsletebilirsin,fotoğrafçı konusu hakkında bilgim yok,ben ilk doğumumu erken yaptığım için devlet hastanesine de gittim tahlillerimi orada yaptırdım,ayrıntılı ultrasonla orada bakıldı o da 23tl idi
En iyisi normal doğum tabiki,ben çok memnun kaldım hastaneden,annem eşim son ana kadar yanımdaydı,bu çok önemli.Ebeler de çok destek oldu moral verdi.Herşey kafada bitiyor,olumlu düşün,doğuma odaklan,son zamanlarda bol bol hurma ye,yürü,doğum sırasında hep dua ettim,rabbiyesir duasını okudum,Allahım kolaylaştır,zorlaştırma,hayırla sonlandır anlamında bu dua.Tabiki çok kolay olmuyor ama tüm günahlarından arınırsın derler ya normal doğum yapınca,bu inanç da insana güçveriyor ayrıca bebeğin için iyi olanın bu olduğunu düşününce de bir nebze rahatlıyorsun.Kolay,hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumbende normal dogum dusunuyorum bır aksılık olmazsa epiduralın rıskını goze almak ıstemıyorum acıkcası...
odada abartılmadan suslensın ıstıyorum, onu dogum yaklasınca hastane ıle konusurum, onlar yapmazsa kendım yaparım artık, bırde dogum fotografcısı cok ıstıyorum o ılk an, ılk dokunus bır daha unutulmamak uzere fotograf karesı olmalı cunku baska cocuk dusunmuyorum...
ben sadece medıcabıle gıdıyorum, zaten devlet hastanelerı evıme cok uzak, ben ilk yapılan testlere 125 tl, ıkılıye 25 tl verdım. muayene ucretı harıc tabıkıde.. 4 lü test pahalı demişlerdı o da ayrıntılı ultrason oluyor sanırım ..
pekı dogum zor muydu? ben korkmuyorum-soguk kanlıyımdır da-o nedenle tamamen dogal yolla dogum yapmak ıstıyorum.
Canim bebegin hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsinarkadaşlar merhaba bende 13. haftalık hamileyim. medicabil recep doğanlara gidiyorum doktorum şuanda iyi gibi görünüyor ama doğum konusunda hastane konusunda çok bilgim yok açıkçası..iyi olduğu kadar kötü yorumlarda var..recep beyde doğum yapan varmı en önemlisi bu benim için..doktorun beni doğum sırasında rahatlatmasını istiyorum zaten tecrübesizim ve biz bu bebeği çok istedik ve heyecanla bekledik :) hastane konusunda aldığım duyumlarda genelde sezeryan yanlısı olduğu ve anestezi uzmanları konusunda çok iyi şeyler duymadım.ilk öncelikli tabiki normal doğum istiyorum bana yada bebeğe herhangi bi zarar gelecekse en son çare sezeryan olsun diye düşünüyorum.doktoruma bunu dile getirdim ama yinede doğum sırasında bi bahane bulup sanki sezeryana alıyolarmış gibi geliyor bana.. öffff ne zor şeylermiş bunlar kafamda deli sorular
recep beyde doğum yapan biri varsa lütfennn cevap yazarsa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
bende ona gıdıyorum hemde gebelıgımı ılk ogrendıgım andan berı onunla devam edıyorum, kendıısnden memnunun bırsey sorunca net cevaplar verıyor-bosuna umıt vermıyor mesela cınsıyet konusunda bız hala beklemedeyız emın olmadıkca konusmuyor cunku- moral bozucu yorumlar yapmıyor-bebek kadar annenın saglıgı ıle de ılgılenıyor- kendısı normal dogum yanlısı bır doktor nette arastırabılırsın...arkadaşlar merhaba bende 13. haftalık hamileyim. medicabil recep doğanlara gidiyorum doktorum şuanda iyi gibi görünüyor ama doğum konusunda hastane konusunda çok bilgim yok açıkçası..iyi olduğu kadar kötü yorumlarda var..recep beyde doğum yapan varmı en önemlisi bu benim için..doktorun beni doğum sırasında rahatlatmasını istiyorum zaten tecrübesizim ve biz bu bebeği çok istedik ve heyecanla bekledik :) hastane konusunda aldığım duyumlarda genelde sezeryan yanlısı olduğu ve anestezi uzmanları konusunda çok iyi şeyler duymadım.ilk öncelikli tabiki normal doğum istiyorum bana yada bebeğe herhangi bi zarar gelecekse en son çare sezeryan olsun diye düşünüyorum.doktoruma bunu dile getirdim ama yinede doğum sırasında bi bahane bulup sanki sezeryana alıyolarmış gibi geliyor bana.. öffff ne zor şeylermiş bunlar kafamda deli sorular
recep beyde doğum yapan biri varsa lütfennn cevap yazarsa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
Epidural yapmiyolar sanirim hastanedeKizlar ben bir hafta once oktay beyde dogum yaptim cok memnun kaldim spinal sezeryan oldum istege bagli degildi cati muayenesinden sonra kendisi karar vermisti sorusu olan varsa alinti yaparak bana sorabilir yardimci olurum surec hakkinda hepinize hayirli dogumlar
Yapiyorlardir canimEpidural yapmiyolar sanirim hastanede
Herkes spinal yapiyo ben sasiriyorum spinal omurilik icine saliniyo epidural disina epiduralde cok bi yan etki olmuyo uzman isini bildigi surece ama spinalde boyun tutulmasi bas agrisi oluyo peki hic kotkmadin mi ameliyathaneye girdiginde yapilanlarida hissediyosun sonuctaYapiyorlardir canim
Cunku ben tok karnina oldugum icin mecbur spinal yapacagiz dediler demek ki epidural de var
Canim ben hic birsey hissetmedim agri sizi yoktu ameliyattan sonra da ne boynum tutuldu ne de bas agrim oldu aslinda canim cok tatlidir cok da kiymetlidir buna ragmen cok memnun kaldim tabi bunda doktorun hemsireler ve ameliyathane personelinin yogun ilgisi etkili,herkes isini cok mukemmel yapiyorduHerkes spinal yapiyo ben sasiriyorum spinal omurilik icine saliniyo epidural disina epiduralde cok bi yan etki olmuyo uzman isini bildigi surece ama spinalde boyun tutulmasi bas agrisi oluyo peki hic kotkmadin mi ameliyathaneye girdiginde yapilanlarida hissediyosun sonucta
arından bastırıp kanama var mı diye bakıyolarmış biri yazmış sondayı bile söylemeden takmışlar onlar sende de oldu mu ğekiCanim ben hic birsey hissetmedim agri sizi yoktu ameliyattan sonra da ne boynum tutuldu ne de bas agrim oldu aslinda canim cok tatlidir cok da kiymetlidir buna ragmen cok memnun kaldim tabi bunda doktorun hemsireler ve ameliyathane personelinin yogun ilgisi etkili,herkes isini cok mukemmel yapiyordu
Bana sonda takmislardi ama bilgi de vermislerdi takicaz diye,karindan bastirip kanamayi artirmaya calisiyorlar ama zaten anestezi etkisi gecmeden bu islemi yaptiklari icinhic hissetmiyorsun canim,zaten bastirmak zorundalar,kan bulundugu yerden akip gitmeli yoksa Allah korusun pihtilasabilir alakasiz bir yerdeK
arından bastırıp kanama var mı diye bakıyolarmış biri yazmış sondayı bile söylemeden takmışlar onlar sende de oldu mu ğeki