Elbette canim,insallah dertsiz sekilde atlatirsin,biz 6ekim icin gun almistik epidural zorunlu sezeryan olacaktim ama sanci geldi 4ekimde dogum gerceklesti.demem o ki hic plan yapma ne olacagi belli olmuyor Allah en guzel sekilde herseyi oyle guzel yoluna koyuyor ki sasip kaliyorsun
hatta internetten bakip hazirladigim anne dogum cantasi bile bosa gitti hic birsey kullanmadim pijamadir esofmandir terliktir hic biri lazim olmadi hersey bir anda olup bitiyor yuregini ferah tut sakin ol yeterli canim.
Sen de sancidan korkuyor olabilirsin ben de oyleydim hayatt en korktugum seydir dogum sancisi ama hic de bekledigim kadar kotu ve siddetli olmadi hatta dogum olmaz acile bosa gidiuoruz diye icimden gecirdim
kesin dedim doktor beni ne diye bosa mesgul ettiniz siradan agri diyecek diye endiselendim hatta
adet sancisi kadarcik sanciydi hic korkma sana tavsiyem bolgesel anesteziyi tercih et ki dogumdan sonra hemen bebegini emzirebil canim
Bir de sakin panik olma sut hemen gelmeyebilir yine de bebisi gogsune tut emsin ki gelsin,bir de mama verebilirler bebise sakin moralini bozma hastanede,sarilik olmasin diye veriyorlar sonra yine seni emecek zaten,giderken bebise minik biberon goturmeyi unutma canim mamayi onlar veriyor