selam hanım hanımcıklarrr.........
maşallah maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
nilimsi senden başlıyim canım öğrendim, öğrendimki hemde ne öğrenmek iki haftadırda stil için gidiyordum. şuan hem serbest hem sırt yüzebiliyorum. ama işin kötüsü bağımlılık yaptı ortam ve hocalarım üçüncü kurada yazılcam herlade kaydirigubbakcemile3 ondada kurbağlama veriyorlarmış. ayrıca atlama sitillerinin 1-2 sinide öğrendim. ve şimdi o kadar pişmanımki neden bunca yıl bekledim diye.
ilknurcum yetişemedim giyim için bişey diyemicem ama yetmişte bişeymi benim bi arkadaş 97 kilo hamileliğinde bir aldı bi dahada kaldı öle üstelik oğlu 7 yaşında ama hiç takmaz ammmannnn beyenmeyen küçük oğluna almasın deyiveriyo. hem belkide sende şişmanlığın yakıştığı kişilerdensin bak leadangel'le melekçim azcık süzüldüler çirkinleşmeye başladılar. onlar ikisi tombik tombik çok şeker oluyolar. hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı. benim gibi kuru kakılka olcanda napcan. bak bende sıskalıktan kıyafet bulamıyorum. 0 beden bile büyük geliyo çocuk reyonuna yolluyolar :umursamaz:
ahyatu haklısın valla anacım yaz hamişliğimi aman aman geçen yaz elimde havluyla geziyodum.bazen kan ter içinde uyanıyodum sıcaktan. heleki bi sabah benim herif aradı iş çıkışı arkadaşlarla havuza gidiyoruz diye telefondan girip boğazlıcaktım o kadamar sinirlendiyim.kaydirigubbakcemile3 ama şimdi aynısını ben ona yapıyom ohhh canıma deysin.