Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

sağol melekçim sanırım isimde kullandığım cümleler buna sebep oldu kusura kalmayın kızlar.ayy doğrusu bazen sitenin eski halini özlüyorum he üç beş başlık vardı aradığını rahat rahat buluyodun bu kadrda karışmıyodu ortalık. ayy burda değil kedi ayı enciğini kaybetse bulamıycak. :)))) ama helal olsun yinede Kazen'e bir erkek olmasına rağmen böle ince düşünebildiği için.neyse hhadi toplanın bakem hatuncuklar rahat rahat kaynatalım neler oluyo neler bitiyo. bakın bana meydanı çok bırakmayın sonra çenem düşüyo biliyonuz. ama şimdilik kaçmak zorundayım biliyosunuz kurs var benim.

antikam bu sıcak havalarda bizim yerimizede yüz canım bu arada öğredinmi yüzmeyi
nilimsi herşey yolunda canım.hiç bir sorunumuz yok.bu arada nerdesin senCADIARZU

kızlaaarr bana akıl verinnn.perşembeye nişan var.ne giycem bilmiyorum.benim koca abartma diyo.o spor giyincekmiş sinirlerim bozuldu .nişan altınceylanda.bende kilo yetmiş.hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime offffne yapıcam bilmem.yardımmmm..................

madem kendine kilondan dolayı hiç bir şeyi yakıştıramıyorsun, koyu renkleri düşün derim ve pantolon,
eşin spor giyinecekse sende ona ayak uydur yada o sana ayak uydursun ki birbirinizi tamamlamış olursunuzzemuszemus

işten gelince alışverişe gidicez kendisi bir haftadır alışveriş bahanesiyle arkadaşlarıyla geziyo .bugünde beni götürecek gideceğimiz yerde özdilek yakın ya kocacım yorulmasın.ama çk gerginim inşallah güzel bişeyler bulurum.davetiyede patronundan gitmesek olmaz. yalnız git dedim herkes eşiyle geliyomuş.bikere geçse şu nişan.

bende geldim kızlar...yeni topiğimiz hayırlı olsun..burdan muhabbetlere devam.çok sıcak hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor.ben artık hafta sayar oldum bir an önce doğurmak istiyorummmmmmmafoldumben.şöyle sigaramı kahvemi alıp balkon keyfi yapmak istiorum:nazar::kahve:yaz hamileliğini hiç kimseye tavsiye etmitorum çok sıkıcı geçiyor bunaltıcı geçiyor...

bende geldim bu topik çok güzelllll annem duruyu aldı götürdü evde kaldım ohhh ne güzel kafamı dinliyorum çok işim var şu bilgisayar beni işlerimden alıkoyuyorrrrrr :)

ahyatu canım sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah.bende jimerde epidural normal doğum yaptım üç aylık kızım var.doktorumda jale hanım.çok şeker bir doktorumuz var şanslıyız................. hastanede mükemmel ilgi alaka süper.ayyy özledim galiba o günleri insan onbeş günde bir jimere gidince hayatımızın bir parçası oluyo...allahım tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın

hayırlı olsun yeni topiğimiz
bazı anneler jale hanımın hastası değil ama jimerin hastaları o yüzden genel bi topik olsun istedim
herkez girip paylaşımda bulunsun genelleme olmasın diye

kızlar selammmmmmmmmhihoyyyt
bi geldim baktım diğer topik kapanmış burda buldum siziiiiiii:KK3:
hayırlı olsun yeni topiğimiz :içelim:

selam hanım hanımcıklarrr.........
maşallah maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
nilimsi senden başlıyim canım öğrendim, öğrendimki hemde ne öğrenmek iki haftadırda stil için gidiyordum. şuan hem serbest hem sırt yüzebiliyorum. ama işin kötüsü bağımlılık yaptı ortam ve hocalarım üçüncü kurada yazılcam herlade kaydirigubbakcemile3 ondada kurbağlama veriyorlarmış. ayrıca atlama sitillerinin 1-2 sinide öğrendim. ve şimdi o kadar pişmanımki neden bunca yıl bekledim diye.
ilknurcum yetişemedim giyim için bişey diyemicem ama yetmişte bişeymi benim bi arkadaş 97 kilo hamileliğinde bir aldı bi dahada kaldı öle üstelik oğlu 7 yaşında ama hiç takmaz ammmannnn beyenmeyen küçük oğluna almasın deyiveriyo. hem belkide sende şişmanlığın yakıştığı kişilerdensin bak leadangel'le melekçim azcık süzüldüler çirkinleşmeye başladılar. onlar ikisi tombik tombik çok şeker oluyolar. hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı. benim gibi kuru kakılka olcanda napcan. bak bende sıskalıktan kıyafet bulamıyorum. 0 beden bile büyük geliyo çocuk reyonuna yolluyolar :umursamaz:
ahyatu haklısın valla anacım yaz hamişliğimi aman aman geçen yaz elimde havluyla geziyodum.bazen kan ter içinde uyanıyodum sıcaktan. heleki bi sabah benim herif aradı iş çıkışı arkadaşlarla havuza gidiyoruz diye telefondan girip boğazlıcaktım o kadamar sinirlendiyim.kaydirigubbakcemile3 ama şimdi aynısını ben ona yapıyom ohhh canıma deysin.

canım benim antikacım ilk doğumdan sonra vermiştim kilolarıda bunda gidermi bilmem.sütüm gelsin diye habire tıkınıyom hominigırtlak.................................

antikacım ben yüzmeyi bilmem hep özenirim ama bitürlü öğrenemedim sanırım benimde kursa gitmem lazım.kızlar balayındayken yüzme bilmiyorum ya hiç havuza giremedim kocacım güzel yüzer.neyse bir sabah erken kalktık otelin kantininden simit kolluk falan aldık bana. insanların az olduğu yere kadar yürüdük benimki yüzme öğretecek ya bana beni suyun üstünde tutmaya çalışıyor.yaşlıca bir adam geldi bayağı ileriye kadar yüzdü geri döndü.ben simitin içinde tam bir komedi.eşime öğret evladım öğret evlenmişiniz bu artık senin görevin demezmi.o gün inadıma simitle ayaklarım uyuşana kadar suyun içinde durmuştum .kocacım resmimi çekmiş ben yüzdüğümü sanıyorumya resimde simitle kıyıda yatıyormuş gibi çıkmışım... böylede bir anım var ..inadım inat bende bi gün öğrenicem.kızlar çok yazmışım oğluşum bu gün anannede kızımda uyumuş ilkdefa erken yatıcam. herkese iyi geceleeerrrrrboshayallersmile

X