- 4 Mart 2014
- 865
- 457
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123

Yada hiç Nigar Güler de doğum yaptıran var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medicabil hastanesi oktay altunMune konuyu ilgili bölüme taşıdım kimse cvp yazmadı,ben bilgi alana kadar burada kalanilirmi konum? Doğumuma 4,5-5 ay var. Bursada oturuyorum. İyii ilgili sağlıkla doğurtacak bir doktor arıyorum. Şuanlık Hayat Hastanesi Nİgar Güler'e gidiyorum. Sizin başka doktor hastane öneriniz var mı ?
Yada hiç Nigar Güler de doğum yaptıran var mı
Siz hiç Şevket Yılmazın Kalabalıklığı görmedinz herhalde?Medicabil hastanesi oktay altun
Kesinlikle en iyi kadin dogumcu bursada. Hayat hastanesi cok kalabalik,muayeneler icin bile tercih etmem.
şuanki yeri yetmediği için, Ankara yolunda yeni yapılan Hayat Hastanesinde kalabalık sorunu olucağını sanmam,adamlar yeni hastane actilarMedicabil hastanesi oktay altun
Kesinlikle en iyi kadin dogumcu bursada. Hayat hastanesi cok kalabalik,muayeneler icin bile tercih etmem.
Ya ne isiniz var sevket yilmazda? Ozel hastaneler cok asiri pahali degil ki? Hadi diyelim ki durumumuz yok o zaman da zubeyde hanim var orasi bile sevket yilmazdan iyidirSiz hiç Şevket Yılmazın Kalabalıklığı görmedinz herhalde?
Dogumum Nisan ayinda olacak. Ben bizzat gidip konustum Hayat Hastanesiyle. Dogumum yeni açilan Hastaneye denk geliyormus bu da demek oluyo ki yeni acilan hastane daha buyuk daha konforlu. Ama doktor hakkinda bilemiyorum. Nigar Guler icin. Her muayenede oldu bittiye getiriyor. Dogum konusunda nasil acabaDoktoru bilmem ama hastane hakkında konuşayım. Hemşireler ve doktorlar çok ilgili. Kadın doğuma işim düşmedi ama. Doğum için tercih eder miydim bilmiyorum hastane çok küçük ameliyathanelerin olduğu kısım falan doğum yapanlar için geniş oda var mı bilmiyorum ama odalar da küçük bayağı. Yeni bina yapılıyor yakında daha güzel olur ama şu an değil bence. Özelde doğum yapacaksanız fiziki şartları daha iyi bir yer tercih edebilirsiniz.
Valla soylediginizin tam tersini soyleyen insanlar cok. Yani Sevket yilmaz zubeydeden iyidir diye.Ya ne isiniz var sevket yilmazda? Ozel hastaneler cok asiri pahali degil ki? Hadi diyelim ki durumumuz yok o zaman da zubeyde hanim var orasi bile sevket yilmazdan iyidir
Medikalin yeni acilan hastanesinde de oyle guzel olur diyenler husranla karsilasti valla. Gittik otoparki bile yok. Yollarda rezil olduk hasta ziyaretinde. Ne de olsa ozele gidecekseniz bari iyi bir yeri secin. Uc lira bes lira fark eder. Gidip de yildirim dorukta doguracagima devlet hastanesine giderim o zaman madem o kalabaligi rezilligi cekecem uste ne diye para vereyimDogumum Nisan ayinda olacak. Ben bizzat gidip konustum Hayat Hastanesiyle. Dogumum yeni açilan Hastaneye denk geliyormus bu da demek oluyo ki yeni acilan hastane daha buyuk daha konforlu. Ama doktor hakkinda bilemiyorum. Nigar Guler icin. Her muayenede oldu bittiye getiriyor. Dogum konusunda nasil acaba
Arabamiz yok buyuzden otopark sorunu da yok. Parasinda degilim yeterki iyi dr olsun benim sagligim onemli tabiki her para verdigin hastanede de cok mukemmel muamele olmuyomus kadinin biri ozel hastaneye gitmis rahmini parcalamislarMedikalin yeni acilan hastanesinde de oyle guzel olur diyenler husranla karsilasti valla. Gittik otoparki bile yok. Yollarda rezil olduk hasta ziyaretinde. Ne de olsa ozele gidecekseniz bari iyi bir yeri secin. Uc lira bes lira fark eder. Gidip de yildirim dorukta doguracagima devlet hastanesine giderim o zaman madem o kalabaligi rezilligi cekecem uste ne diye para vereyim
Size sorun yoktur mesela da ziyaretcilerinize lazim. Ki yepyeni bir hastaneden otoparkinin olmamasini umar misiniz anlaminda bir ornek verdim ben. Bence daha iyi hastaneleri arastirin.Arabamiz yok buyuzden otopark sorunu da yok. Parasinda degilim yeterki iyi dr olsun benim sagligim onemli tabiki her para verdigin hastanede de cok mukemmel muamele olmuyomus kadinin biri ozel hastaneye gitmis rahmini parcalamislar
Anladim. Sagoln. Hayirli kandllerSize sorun yoktur mesela da ziyaretcilerinize lazim. Ki yepyeni bir hastaneden otoparkinin olmamasini umar misiniz anlaminda bir ornek verdim ben. Bence daha iyi hastaneleri arastirin.
Tesekkurler size de hayirli kandiller olsun saglikla dogum yapin insallahAnladim. Sagoln. Hayirli kandller
Medikalin yeni acilan hastanesinde de oyle guzel olur diyenler husranla karsilasti valla. Gittik otoparki bile yok. Yollarda rezil olduk hasta ziyaretinde. Ne de olsa ozele gidecekseniz bari iyi bir yeri secin. Uc lira bes lira fark eder. Gidip de yildirim dorukta doguracagima devlet hastanesine giderim o zaman madem o kalabaligi rezilligi cekecem uste ne diye para vereyim
MerhabaMerhabalar,
Yildirim dorukta yapacagim dogumumu doktorum seyma dogan. Suanda 38 haftaligim ve hicbir kontrolumde beklemedim. Hatta erken gittigim zamanlarda erken bile girdim. Yildirimda oldugum icin ve normal dogum olacagi icin zorunlu doruku sectim ama pisman olmadim simdilik.
Ayrica medicabil hastanesinin cok buyuk bir otoparki var.siz doruk ve medicabilde bi sorunlari kendiniz mi yasadiniz baskasindan mi duydunuz?
Doktorunuz kim acabaslmlar yeni hayat hastanesinde dogum yapan varmi.nasil memnun kaldilarmi fiyatlar nasil.cekirge doruktaki doktorum oraya geciyormus.arada kaldim orayi metetti fiyati burdan daha uygun dedi.hastasini kaybet mek istemez tabii ve portföy olusturmak zorunda
naile gokce akagunduz domtorum cekirge doruktan orya gidiyor hada oncede zubeyde de imisDoktorunuz kim acaba