M myline Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 1.418 4 116 Bursa 12 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi myline #1 Arkadaşlar cumartesi günü için 9-3 arası bir bakıcı arıyorum. Kızım haftanın 5 günü kreşe gidiyor. ayrıca resmi tatillerde de gelebilmesi gerekiyor. İlgilenler özelden yazabilirsiniz.
Arkadaşlar cumartesi günü için 9-3 arası bir bakıcı arıyorum. Kızım haftanın 5 günü kreşe gidiyor. ayrıca resmi tatillerde de gelebilmesi gerekiyor. İlgilenler özelden yazabilirsiniz.
B buselife Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 6 0 36 Bursa 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi myline #2 merhaba özelden msj atamıyorum, sitenin bazı kuralları var. konuyla ilgili detaylı bilgi alabilmek için mail adresim : darkblueones@hotmail aradığınız kriterleri, çocuğunuzun yaşı ve cinsiyetini bildirirseniz sevinirim iyi günler Görüşmek ümidiyle...
merhaba özelden msj atamıyorum, sitenin bazı kuralları var. konuyla ilgili detaylı bilgi alabilmek için mail adresim : darkblueones@hotmail aradığınız kriterleri, çocuğunuzun yaşı ve cinsiyetini bildirirseniz sevinirim iyi günler Görüşmek ümidiyle...