Bursa Dr. Oktay Altun ve Çatı Muaynesi

tesekkur ederim:) fiyat konuşmadım ama arkadaşım 1000 lira ödediğini söyledi ekstra para ödememişler

plesanta nın aşagıda olma sebebi nedir acaba yapı meselesi mi yoksa farklı bişey mi?

sebep söylemedi doktorum. Nette yaptığıum arastırmaların hiçbiri bana uymuyor. İlk gebeliğim çok rahat geçmişti hiç hareket kısıtlamadım ama bunda anlamadım bir gün sancı ile beraber lekelenmeler oldu doktora gittim plesenta aşağıya inmiş hemen rapor vericem yatacaksın dedi. iğne yaptı progestan verdi 10 gün aralıklarla kontrol ediyor gidiyorum

Anladım tekrar dan geçmiş olsun insallah hayırlısı ile atlatırsınız bende cok hareketliyim öle kısıtlamıyorum kendimi hamileyim diye temizlik falan filan devam tabiki çok agır bişeyler olmadıgı sürece

siz yinede dikkat edin temizliği falan yapmayın mumkün mertebe ben bunu yasamadan önceki hafta temizlik yapmıştım. Allah kolaylıklar versin:)

Dediğiniz gibi yinede dikkat etmek gerekir ama biz bayanlar pek duramıyoruz ikinci gebeliğiniz sanırım

Hayirli dogumlar hanimlar saglikla alin bebeginizi kucaginiza :) fiyat sormussunuz normal dogum 1000 epidural normal 1250 sezaryen 1500 kendi isteginizle sezaryen olursaniz 3000 tl miş :)

Geçen perşembe hafiften sancım çıktı ama hissetmiyordum. Çatı muaynesi yaptı doktor üst çatım biraz sıkıntılıymış ama alt çatım müsaitmiş, normal doğum için beklicem dedi. Valla bekliyorum yani son 10 günüm kaldı bakalım :)
@

Tuci_ senın yorumlarını beklıyoruz varsa baska dogum yapan yazarsa cok sevınırızz
Merhaba kızlar ben de 23 martta medicabil hastanesinde Oktay beyle doğum yaptım. Normal doğum olması için konuştuk sürekli Oktay beyle ama çatılarımin ikisinin de dar olması sebebiyle spinal anestezi ile sezaryan ile doğum yaptım. Hem hastaneden hem doktorum dan hem de ebe ve diğer çalışanlardan gerçekten çok memnun kaldım . Bi kez daha doğum yapsam aynı dr ve aynı hastaneyi secerdim . Hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin Allah.

Bende 3 martta doğum yaptım canım, spinal anestezi ile. Ve herkesten de memnun kaldım.
Canım sende inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini :)

Back
X