Bursa Dr. Oktay Altun ve Çatı Muaynesi

Bize sadece 2li ve 3lü test yaptı. Eğer risk varsa 4lü yapıyordur herhalde

[QUObana da llythekids, post: 39483646, member: 413844"]Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2 li den sonra 4lu yu yaptı da ondan herkese uyguladığı prosedür aynı mi diye merak ettim

Bana da 2 li ve 4 dörtlü yaptı çok şükür bi aksilik de yok üçlüyü kime nasıl neden istiyor onu bilmiyorum ama

[QUObana da llythekids, post: 39483646, member: 413844"]Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2 li den sonra 4lu yu yaptı da ondan herkese uyguladığı prosedür aynı mi diye merak ettim

Bana da 2 li ve 4 dörtlü yaptı çok şükür bi aksilik de yok üçlüyü kime nasıl neden istiyor onu bilmiyorum ama
Sizin adınıza çok sevindim. Benim 2li temiz 4lu sıkıntılı çıktı harmony teste yönlendirdi sonuçları bekliyoruz. Tabi bu arada ultrasonda birsey görmediğini ve durumun kötü olduğunu düşünmediğini de belirtti. Umarım benim de test sonucu temiz çıkar da kendisiyle yolumuza devam edebiliriz.

billythekids .!.:
Sizin adınıza çok sevindim. Benim 2li temiz 4lu sıkıntılı çıktı harmony teste yönlendirdi sonuçları bekliyoruz. Tabi bu arada ultrasonda birsey görmediğini ve durumun kötü olduğunu düşünmediğini de belirtti. Umarım benim de test sonucu temiz çıkar da kendisiyle yolumuza devam edebiliriz.
Icini ferah tut insallah seninde önemli bişey çıkmaz kac haftaliksin

benim de erkek temmuz da sanırım doğum? genellikle temmuz bebekleri erkek oluyor sanırım :)

:) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyeti ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 19 temmuz doğum ama 1 hafta öncesimi olur geç mi gelir kısmet artık sizin ne zaman ortalama doğum nasıl memnun musunuz oktay beyden

:) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyeti ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 19 temmuz doğum ama 1 hafta öncesimi olur geç mi gelir kısmet artık sizin ne zaman ortalama doğum nasıl memnun musunuz oktay beyden

benimde beklenen 1 Temmuz ama haziran sonu olur diye tahmin ediyorum. Valla genel anlamda iyi gidiyorduk benim zaten hiç bir sıkıntım da yoktu. Ta ki işte 4'lü test sonuçlarını alana kadar. Cumartesiden beri pek iyi bir süreç geçirmiyorum. Dokturun da şuan yapabileceği bir durum yok çünkü dediğim gibi harmony testin sonuçlarını bekliyoruz. En azından hiç risk almayı sevmeyip temkinli gitmesi bizim açımızdan iyi oldu diye düşünüyorum.

Harmony testinde ne çıkdı problem nedir insallah onun sonucunda önemli bişey çıkmaz

Harmony testinde ne çıkdı problem nedir insallah onun sonucunda önemli bişey çıkmaz
4lü testte trisomi 18 riskim 1/50 çıktı. Kendisi ultrasonda bir sıkıntı görmediğini ama şu koşullarda risk almamamız gerektiğini bu nedenle amniyosentez veya harmony testi önerdiğini belirtti. Hatta sağ olsun maddi durumumuza göre nasıl davranabileceğimizi bile ayrıntılı olarak anlattı. Cumartesi işte hemen kanı verdik. Pazartesi de Prof. Yalçın Kimya'ya gittik ayrıntılı ultrason için. Kendisi herhangi bir bulgu görmedi, o da aynı Oktay Bey gibi amniyosentez yerine bizi harmony testine yönlendirdi. Dokturun Prof. ile aynı yolu izlemesi içimizi rahatlattı. Demek ki kendisi bizim için iyi bir tercihmiş dedik eşimle. Sayesinde 2-3 gün avantajımız bile oldu sonuçları erken almak için. Haftaya sonuçlar çıkacak İnşallah temiz alırız.
Bir de ben bir sürü vitamin takviyesi alıyorum,sizde de durum aynı mı?

Anladım cnm insallah temiz çıkar ALLAH büyük sen dua et.Bende vitaminler alıyorum demir hapım var megnezyumum var calciday d3 diye bitane suda eritilen var bide sütlü kahve renginde bi hapım var adını unuttum

Geçen perşembe hafiften sancım çıktı ama hissetmiyordum. Çatı muaynesi yaptı doktor üst çatım biraz sıkıntılıymış ama alt çatım müsaitmiş, normal doğum için beklicem dedi. Valla bekliyorum yani son 10 günüm kaldı bakalım :)

Merhaba kızlar, 33 haftalık hamişim. Doktorumdan çok memnunum bebeğiminde başı aşağıda şuanda. Bazı tanıdıklarım çatı muaynesi olduklarını söylüyolar. Ama Oktay bey hiç birşey söylemedi bu konuda.
Oktay beye gidipte çatı muaynesi olan varmı ? Doğum şeklini doğum zamanı geldiğindemi öğrendiniz ?
gmzgnysrc merhaba ben de gebeliğimin 11. haftasından beri Oktay Bey e gidiyorum . şuan 35. haftadayım. NST 37 . haftada Çatı muayenesi 38. haftada dedi . GERçi yazdığın tarihe baktım şuana kadar muayene olmuş olmalısın :)

Merhaba kızlar 10kasimda dogum yaptim, doktorum Oktay Altun. Aslinda normal dogumdan korktugum icin sezaryen istiyordum:KK64: fakat doktorum sayesinde normal doğum yaptımmm. 37.haftada nst de cok fazla sancim goruldugu icin cati muayenesi yapti. Sanci cikmasinin nedeni de bebisimin fazla hareket etmesiymis:-) bir de son hafta muayene oldum 40.haftada da suni sanciyla kızımı kucagıma aldim. Allah sizi de kurtarsin :)
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşaallah. Biz de normal doğum istiyoruz ve dr bunu sonuna kadar destekliyor.

Back
X