Bursa Dr. Oktay Altun ve Çatı Muaynesi

Ben geçen hafta oldum canım bilgilendireyim. Önce ultrasonla bakıyor, sonra NStye gönderiyor. Sonra nst sonucunu doktora gösterdikten sonra çatı mauaynesi yapıyor. Arka tarafa geçiyorsun, hemşiresi yardımcı oluyor, alt eşyanlarını çıkarıyorsun, çatala oturuyorsun, hemşire bi beyaz örtü veriyor. Ama doktor geldiğinde örtüyü sıyırıyor, iki parmagıyla muayne ediyor, acı vermiyor diyemicem, valla benim canım acıdı biraz ama dayanılmıcak gibi değil. 2-3 dkka sürüyor en fazla

Merhaba gmzgnysrc benim de doktorum oktay bey 4,5 aylık hamileyim doğumla ilgili merak ettiğim durumlar var mesela saat kaç olursa olsun oktay bey geliyormu yada ilgileniyormu ve doğumda diğer detayları dikişleri vs hepsini okaty beymi yapıyor bazı kişiler çoğu şeyi ebelerin yaptıklarını söylüyorlar ben oktay beyden memnunum ama insan yine doğum yapanlardan birebir bir şeyleri duyduğu zaman dahada rahatlıor şimdiden teşekkürler
Tam 40.haftam doldu ertesi güne sabah 6da yatış verdi doktor bana. 7de suni sanci takildi, saat 10da Oktay bey kontrole geldi saat dort bucuk gibi 10cm acilmayla dogumhaneye gittim. Hemen doktor geldi ve 16:45te bebegim dogdu yani doktorun mesai saatleri icinde oldu. Ama oyle olmasa da saat kac olursa olsun gelecegini soylemisti. Dogumda da her seyle doktor ilgileniyor dikiş falan. Hatta dikerken de simdi burayi dikerken biraz aciyacak gamze falan diye de bilgilendirdi. Ebe yanimda sadece bana destek oldu sagolsun. Biraz gec oldu cevabim ama kusura bakma artik :) hayirli olsun bebisiniz bu arada saglikla alin kucaginiza :)

Tam 40.haftam doldu ertesi güne sabah 6da yatış verdi doktor bana. 7de suni sanci takildi, saat 10da Oktay bey kontrole geldi saat dort bucuk gibi 10cm acilmayla dogumhaneye gittim. Hemen doktor geldi ve 16:45te bebegim dogdu yani doktorun mesai saatleri icinde oldu. Ama oyle olmasa da saat kac olursa olsun gelecegini soylemisti. Dogumda da her seyle doktor ilgileniyor dikiş falan. Hatta dikerken de simdi burayi dikerken biraz aciyacak gamze falan diye de bilgilendirdi. Ebe yanimda sadece bana destek oldu sagolsun. Biraz gec oldu cevabim ama kusura bakma artik :) hayirli olsun bebisiniz bu arada saglikla alin kucaginiza :)
Tam 40.haftam doldu ertesi güne sabah 6da yatış verdi doktor bana. 7de suni sanci takildi, saat 10da Oktay bey kontrole geldi saat dort bucuk gibi 10cm acilmayla dogumhaneye gittim. Hemen doktor geldi ve 16:45te bebegim dogdu yani doktorun mesai saatleri icinde oldu. Ama oyle olmasa da saat kac olursa olsun gelecegini soylemisti. Dogumda da her seyle doktor ilgileniyor dikiş falan. Hatta dikerken de simdi burayi dikerken biraz aciyacak gamze falan diye de bilgilendirdi. Ebe yanimda sadece bana destek oldu sagolsun. Biraz gec oldu cevabim ama kusura bakma artik :) hayirli olsun bebisiniz bu arada saglikla alin kucaginiza

Merhaba verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim önemli değil Ne zaman doğum yaptın sen hayirlisi ile sende bebeğini sağlıcakla buyutursun inşallah darısı bizim basimiza :)

:) TuCi_ TuCi_ arkadasin dedigi gibi oldu her sey ama ben iki kere muayene oldum. Birincisinde hic aci hissetmedim ikincisi bayagi kotuydu ama rahim agzim dönmüş onu duzelttigini soyledi. Sanirim aci da o yuzdendi canim shrbll shrbll
çok teşekkür ederim biz de 2 hafta sonra çatı muayenesine gideceğiz inş.

çok teşekkür ederim biz de 2 hafta sonra çatı muayenesine gideceğiz inş.
kızlar ben siteyi kullanmayı pek beceremediğim için farklı kişilere farklı yerlerden yazmışım sanırım :)
hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. :KK15:

Funda hanım siz kaç haftalıksınız hadi diyelim Oktay bey tamam memnunuz bu sefer hstane ve hemşireler hakkında pek iyi şeyler duymadım bilgisi olan var mı acaba

22. Haftadayim bende. Ya evet buradaki yorumlarda hastane hakkında bende olumsuz şeylerokudum ama hastane dfistan bakilinca gayet güzelggörünüyor. Doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylasirsa seviniriz..

Tuci_ senın yorumlarını beklıyoruz varsa baska dogum yapan yazarsa cok sevınırızz

merhaba bende Oktay beye gidiyorum. Arkadaşım orada doğum yaptı 15 gün önce hastaneden ve doktordan çok memnun kaldıklarını söyledi mutlu ayrıldı:)
benimde doğum kısmetse temmuz 8 ama plesenta aşağıda 20 gündür yatıyorum evde raporlu. inşallah hepimizin güzel geçer doğumları:)

Merhaba vesnur sen kaç haftalıksın arkadasın nasıl doğum yaptı acaba ?

ben 25 haftalık hamileyim arkadaşım normal doğum yaptı gününden önce suyu geldi hastaneyi arayıp haber verdiler gittiklerinde kapıda bekliyorlarmış çok ilgilenmişler 2 saat içinde normal doğum yapmış. eşi kalmış yanında odalar temizmiş her ihtayacı karşılanmış çok mutluydu

Buarada sana da geçmiş olsun bende 23+3 haftalıkım hayırlısı ile darısı bizim başımıza inşallah bende Oktay beye gidiyorum umarım hersey güzel olur fiyat nedir biliyormusun acaba

Back
X