Bursa Dr. Oktay Altun ve Çatı Muaynesi

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Merhaba kızlar, 33 haftalık hamişim. Doktorumdan çok memnunum bebeğiminde başı aşağıda şuanda. Bazı tanıdıklarım çatı muaynesi olduklarını söylüyolar. Ama Oktay bey hiç birşey söylemedi bu konuda.
Oktay beye gidipte çatı muaynesi olan varmı ? Doğum şeklini doğum zamanı geldiğindemi öğrendiniz ?

arkadaslar medıcabıl oktay altunda dogum yapanlar varsa bilgi verirmısınız ayrıca normal doğum istiyorum oktay beyin sezeryanmı yoksa normal dogum yapan hastalarımı daha yogunlukta ve memnunmusunuz

Çatı muayenesi bildiğim kadarıyla 36 37. Haftalarda yapılır. Hayırlı dogumlar

hımmm bu çarşamba kontrolüm var zaten, bakalım yapıcakmı yapmıcakmı

Merhaba kızlar 10kasimda dogum yaptim, doktorum Oktay Altun. Aslinda normal dogumdan korktugum icin sezaryen istiyordum:KK64: fakat doktorum sayesinde normal doğum yaptımmm. 37.haftada nst de cok fazla sancim goruldugu icin cati muayenesi yapti. Sanci cikmasinin nedeni de bebisimin fazla hareket etmesiymis:-) bir de son hafta muayene oldum 40.haftada da suni sanciyla kızımı kucagıma aldim. Allah sizi de kurtarsin :)

amin insallah bizlerde hayırlısıyla dünyaya getiririz bebişlerimizi az kaldı benımde doguma ilk cocugum normal dogumla dünyaya geldi özel hastaneler sezeryan yanlısı korkuyorum oyuzden oktay beyde dogum yapmıs bırılerını görmek cok guzel benımde doktorum oktay altun gmzgnysrc dıger hastaları memnunmuydu normalmı sezeryanmı hastası yogunluktaydı hastanede kaldıgın sürede gözlemlerın olmustur mutlaka arkadasım . buarada varmı baska dogum yapmıs hastası genelde sezeryanmı normal dogumamı yönlendiriyor ve memnunlarmı merak edıyorum ..bırde tuci sen benden önce dogum yapıcaksın allahın izniyle burdan paylasırsan tecrübelerını bızede fıkır olur paylasımını beklıyorum acıkcası unutma burayı :)) uzun oldu ama kararsızım yorumlarınıza gore zübeyde hanıma bıle gecebılırım

Gordugum kadariyla normal olmasi icin elinden geleni yapiyor Oktay bey, benimle ayni gun dogum yapan iki kisiye de suni sanci verilmisti fakat acilma olmadigi icin sezaryene alinmislar yani onceligi normal doguma veriyor. Ben doktorumdan memnunum yine dogum yapacak olsam Oktay beye giderim. Eger memnunsan sezaryene yonlendirir diye korku olmasin icinde derim

Çatı muaynesini 38. haftada yapıcam dedi oktay bey. Bakalım bu perşembe gene gidicez 37. haftam.
Hiç sezeryan konusu açılmadı şimdiye kadar. İnşallah normal doğum yapabilirim bende.
gzmzgnysrc, peki canım doktordan herkes memnunda, hastaneden memnun kaldın mı? Bazıları hemşirelerin fln kötü oldugunu söylüyor. SAdece bundan korkuyorum sonuçta Oktay beyi doğum anında görücez sanırsam. Sen neler yaşadın ? Memnun kaldınmı hemşirelerden fln ilgileniyorlarmı ?

Hemsireler de ebeler de cook ilgiliydi ozellikle de ebemiz Alev hanim. Suni sanciyla 4 5 cm acilmam olmustu sanciya dayanamayip sezaryen yapmalari icin israr etsem de surekli konusarak motive etti destek oldu, dedigin gibi doktoru sadece dogum aninda gordum 15dk kadar. Kotu hemsire falan varsa da bana denk gelmedi. Cok az kalmis hayirlisiyla bebisini kucagina al sen de canim:)

Ay içimi rahatlattın canım yaa . İnşallah banada iyi hemşireler ebeler denk gelir :)
Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım :)

Cok saol gmzgnysrc içimi rahatlattın doktorumdan çok memnunum tek korkum sezeryan oyüzden dogum yapanları görmek güven verıyo 1 ay var doguma hayırlısı artık

bende oktay beye gidiyorum en baştan beri ama hastane ve hemşireler hakkında söylenenler benıde tedirgın edıyor acıkcası

Dedigim gibi bana denk gelmedi karsilastigim tum hastane calisanlarindan memnun kaldim,hatta dogumdan bir hafta sonra hastanemizden memnun kaldiniz mi diye aradilar, oyle bir sey varsa sikayetlerini hastaneye iletenler de oluyordur. Sizin hemsireler ve hastane hakkinda duyduklariniz yeni dogum yapan kisilerden mi?

Merhaba kızlar 10kasimda dogum yaptim, doktorum Oktay Altun. Aslinda normal dogumdan korktugum icin sezaryen istiyordum:KK64: fakat doktorum sayesinde normal doğum yaptımmm. 37.haftada nst de cok fazla sancim goruldugu icin cati muayenesi yapti. Sanci cikmasinin nedeni de bebisimin fazla hareket etmesiymis:-) bir de son hafta muayene oldum 40.haftada da suni sanciyla kızımı kucagıma aldim. Allah sizi de kurtarsin :)

Merhaba gmzgnysrc benim de doktorum oktay bey 4,5 aylık hamileyim doğumla ilgili merak ettiğim durumlar var mesela saat kaç olursa olsun oktay bey geliyormu yada ilgileniyormu ve doğumda diğer detayları dikişleri vs hepsini okaty beymi yapıyor bazı kişiler çoğu şeyi ebelerin yaptıklarını söylüyorlar ben oktay beyden memnunum ama insan yine doğum yapanlardan birebir bir şeyleri duyduğu zaman dahada rahatlıor şimdiden teşekkürler

Back
X