Merhaba canım Anneler, İsmail Hoca da sünnet yaptıran var mı yaa ?
Benim bu sünnet olayını çözmem lazım.
Daha konu açamam bununla alakalı.
Bilgisi olan yazabilir mi lütfen
İsmail hocayı bilmiyorum ama 20 gün kadar önce ben 7 aylık oğlumu Turgut Türkel'de sünnet ettirdim. Çok rahattı memnun kaldık Bursa olduğu için yazmak istedim araştırmak isterseniz diye
Merhaba, onu da dün aradım. Sonra Yusuf çalışkanı da aradım. Çok samimi geldiler.
Ama kv özele güvenme devlet iyidir diyor. O kadar para verme diyor. Kocamın aklına girebilir.
İsmail hocayı bilmiyorum ama 20 gün kadar önce ben 7 aylık oğlumu Turgut Türkel'de sünnet ettirdim. Çok rahattı memnun kaldık Bursa olduğu için yazmak istedim araştırmak isterseniz diye
Çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama genel anestezi pek gerekmedikçe tavsiye edilmiyor sünnet işleminde zaten biliyorsunuzdur. İnşallah sorunsuz sağ salim geçer gider kolay atlatırsınız şimdiden gözünüz aydın geçmiş olsun
Genel anestezi almasına hiç gerek yok ya, çok pahalı bir şey değil bir de sünnet, biz yaptırırken fena değildi yani.
Ünal Adıgüzel'e yaptırdık biz, içeriye girmemiz çıkmamız 30 dakika yok, çocuk önünde direksiyon oyun oynarken yaptılar.
Sünnet kıyafetiyle fotoğrafımız bile var, 1 oda kıyafet var adamda
Sonrasında fotoğraf ile kontrol ediyor, tekrar gitmek yok.
İyiydi bence.