Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

Kızlar merhaba tedaviye başladığımızda iğne fiyatları tahmini ne kadar biliyor musunuz

Valla canımmm beniöm 14 yumurta toplandı 10 tane döllendi ama sadece 3 tanesi 5 günlük oldu diğerleri sağlıklo değilmiş 2 tanesi konuldu 1 tane donduruldu 4. Tüp bebek denemem 2. Tuttu ama olmadı düştü allahtan ümit kesilmez bende gün sayıyorum işte 7. Günüm bugün bendede başlangıcı var

Anliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle

Anliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

transfer işlemi hemen olmuyor mu normalde bende bu ay başlıyacağımda tedaviye merak ettim

Merhaba bende Şahin beyde tedavi görmeye başladım ilaçları uygun fiyata alabilcemiz bir yer biliyormusunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…