Benim ilk olacak. O yüzden çok heyecanlı ve paniğim.Telefonda özel sağlik sigortasini sormusalrdi sanki diye hatırliyorum ama bende olmadığı için zaten pek sormadim. Sizin ilkmi yoksa başka denemleriniz oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk olacak. O yüzden çok heyecanlı ve paniğim.Telefonda özel sağlik sigortasini sormusalrdi sanki diye hatırliyorum ama bende olmadığı için zaten pek sormadim. Sizin ilkmi yoksa başka denemleriniz oldu mu
Hayırli olsun şahin bey stresinizi en aza indirecektir gerçektwn poziitf bir dr.Benim ilk olacak. O yüzden çok heyecanlı ve paniğim.
Yorumlar hep bu şekilde. Bahçeci ve Acıbadem arasında kalmıştık. Yorumlar nedeniyle bu şekilde bir seçim yaptık. İnşallah hepimiz için en güzeli olurHay
Hayırli olsun şahin bey stresinizi en aza indirecektir gerçektwn poziitf bir dr.
Siz başladınız mı? Süreç hakkında bilgi verir misiniz? Eşim ve bende genetik rahatsızlık var. Bu yüzden bebek sahibi olmak istersek %25 hasta oluyor. Evlenmeden önce söylemişlerdi zaten. Bu riski almak istemediğimiz için direkt tüp bebeğe yöneldik. Gen seçimi gerekiyor. Bunun dışında bir problemimiz varsa da haberdar değiliz. Hangi testler yapılıyor bilginiz var mı? Acılı bir süreç mi? Bir de tek mi ikiz mi deniyorlar? Nasıl karar veriliyor. Kafamda o kadar çok soru var kiHay
Hayırli olsun şahin bey stresinizi en aza indirecektir gerçektwn poziitf bir dr.
Başka birşey var mı?bazi tahliller isterler orda görülür benim.ilk yaptirdiğim yıllarda viri vardi genetik sorunu olan ve tüp bebek sahibi olmuştu sağlıklı yumurtalar ve döllenme olduktan sorna genetik düzenleme tutunması icinde iybir seçim sahin bey butun sureci analtiyor zaten göbekten iğne yapiliyor onalr kucuk igneler cok az agriis oluyor hatta acı eşiğinize bagli toplamada falansa sonrasind aağrili degil hafof adet sanciis belki ilkgün, transfer muayene gibi zaten yas 35 altına tek yumurta transferi oluyor zaten tek bebeğin tutunması ve buyumesi daha risksiz benim 6. Denemem olacak ramazandan sonra başlayacağim şuan takviye kullanıyorum çünku benim yunurta rezervim az kaliteside düşük biraz onlara faydasi olur diye belki bakalım hayırlısı herkes için gorüşunce yazin ne dediğini drunSiz başladınız mı? Süreç hakkında bilgi verir misiniz? Eşim ve bende genetik rahatsızlık var. Bu yüzden bebek sahibi olmak istersek %25 hasta oluyor. Evlenmeden önce söylemişlerdi zaten. Bu riski almak istemediğimiz için direkt tüp bebeğe yöneldik. Gen seçimi gerekiyor. Bunun dışında bir problemimiz varsa da haberdar değiliz. Hangi testler yapılıyor bilginiz var mı? Acılı bir süreç mi? Bir de tek mi ikiz mi deniyorlar? Nasıl karar veriliyor. Kafamda o kadar çok soru var ki
Anladım. Umarım başka bir şey çıkmaz. Tabiki de görüştükten sonra yazarım.Başka birşey var mı?bazi tahliller isterler orda görülür benim.ilk yaptirdiğim yıllarda viri vardi genetik sorunu olan ve tüp bebek sahibi olmuştu sağlıklı yumurtalar ve döllenme olduktan sorna genetik düzenleme tutunması icinde iybir seçim sahin bey butun sureci analtiyor zaten göbekten iğne yapiliyor onalr kucuk igneler cok az agriis oluyor hatta acı eşiğinize bagli toplamada falansa sonrasind aağrili degil hafof adet sanciis belki ilkgün, transfer muayene gibi zaten yas 35 altına tek yumurta transferi oluyor zaten tek bebeğin tutunması ve buyumesi daha risksiz benim 6. Denemem olacak ramazandan sonra başlayacağim şuan takviye kullanıyorum çünku benim yunurta rezervim az kaliteside düşük biraz onlara faydasi olur diye belki bakalım hayırlısı herkes için gorüşunce yazin ne dediğini drun
Yardımcı olmak istedim korkucak bişey yok eşiniz bir iki ay keçiboynuzu kürünü uygulasin bakın nasıl duzeliyo değerleriniz yapılışı 7. 8 tane keçiboynuzu soğuk suda yıkayın kaynamış 1 litre yani dört bardak suya atıp 5 dk kısık ateşte pişirin kapatın 20dk beklesin süzüp içilir sabah akşam kalanı dolaba koyup yarın onuda içer bu şekilde bir ay devam edilir imkan varsa bal polen karışımı da yapılır kahvaltı da Rabbim cümlemize şifalar versin inanın değerleriniz düzelir hem miktarı hem morfoloji si hem şeklikızlar merhaba, benim eşimin spermlerinde şekil bozukluğu çıktı o yüzden başyalamadık tedaviye üroloji doktoru eşimden gen testi istedi var mı sizden yaptıran böyle bi test
amin inşallah teşekkür ederim sonuçlar çıksın bi eşim doktora söyledi keçi boynuzu felan yedim diye güldü doktor bayaYardımcı olmak istedim korkucak bişey yok eşiniz bir iki ay keçiboynuzu kürünü uygulasin bakın nasıl duzeliyo değerleriniz yapılışı 7. 8 tane keçiboynuzu soğuk suda yıkayın kaynamış 1 litre yani dört bardak suya atıp 5 dk kısık ateşte pişirin kapatın 20dk beklesin süzüp içilir sabah akşam kalanı dolaba koyup yarın onuda içer bu şekilde bir ay devam edilir imkan varsa bal polen karışımı da yapılır kahvaltı da Rabbim cümlemize şifalar versin inanın değerleriniz düzelir hem miktarı hem morfoloji si hem şekli
Ne kadar zaman da düzelir keçiboynuzu kürü ile. Yaklaşık 1 aydır kullanıyor. Bu cuma sperm analizine gidecek. Sayı ve morfoloji düşüktü.Yardımcı olmak istedim korkucak bişey yok eşiniz bir iki ay keçiboynuzu kürünü uygulasin bakın nasıl duzeliyo değerleriniz yapılışı 7. 8 tane keçiboynuzu soğuk suda yıkayın kaynamış 1 litre yani dört bardak suya atıp 5 dk kısık ateşte pişirin kapatın 20dk beklesin süzüp içilir sabah akşam kalanı dolaba koyup yarın onuda içer bu şekilde bir ay devam edilir imkan varsa bal polen karışımı da yapılır kahvaltı da Rabbim cümlemize şifalar versin inanın değerleriniz düzelir hem miktarı hem morfoloji si hem şekli
Bir aydır sabah akşam kullandiysa düzelme ihtimali yüksek olmazsa bir ay daha devam edip onunla beraber günde birtane 200 Luk E vitamani alsın biz evicap kullandık üstelik doğal İnşallah Rabbimin izniyle olur sabır etmek lazım bebek tedavisi için icnedigimiz ot kalmadı birseneden fazlaNe kadar zaman da düzelir keçiboynuzu kürü ile. Yaklaşık 1 aydır kullanıyor. Bu cuma sperm analizine gidecek. Sayı ve morfoloji düşüktü.
Sadece akşamları veriyorum keçi boynuzu kürünü. 1 ayı geçti sanırım . 3. Kg ya başladık kürde Sabahları içmiyor. E vitaminini eczaneden mi aldınız. Sperm analizi için perhiz süresini bekliyoruz.Bir aydır sabah akşam kullandiysa düzelme ihtimali yüksek olmazsa bir ay daha devam edip onunla beraber günde birtane 200 Luk E vitamani alsın biz evicap kullandık üstelik doğal İnşallah Rabbimin izniyle olur sabır etmek lazım bebek tedavisi için icnedigimiz ot kalmadı birseneden fazla
Evet evicap eczaneden aliniyo yalnız 200 olanı alın 400 lugu ağır gelir yorgunluk yapar dediğiniz sorunlar inanın çözülür sabır inanç ile herşey cozulurSadece akşamları veriyorum keçi boynuzu kürünü. 1 ayı geçti sanırım . 3. Kg ya başladık kürde Sabahları içmiyor. E vitaminini eczaneden mi aldınız. Sperm analizi için perhiz süresini bekliyoruz.
Görüştünüz mü ne dir durumlarTeşekkürle. İlk görüşme olacak benim de
Evet. Görüştüm. Bizim genetik rahatsızlığımız olduğu için önce genetik araştırmamız yapılacakmış. Sonra tüp bebekle ilgili görüşeceğiz.Görüştünüz mü ne dir durumlar
Hayırlısı olsunEvet. Görüştüm. Bizim genetik rahatsızlığımız olduğu için önce genetik araştırmamız yapılacakmış. Sonra tüp bebekle ilgili görüşeceğiz.
Bence çok güzel birsey sordunuz ben 2 aydir yapiyorum vitamin takviyesi ve amh im 5 puan düşmüş gerci bazen tahlillerde öyle seyler olur ama düşmesini bekelmiyrodum en azindan içtiklerimde okadar da onu etkileyecek birsey yok ama tabiki ondan da diyemem ama varsa baska boyel bende bilmek isterimPeki bu takviye ve kürleri kullanıp değerleri yükselmek yerine düşen var mı?
Aslında amh sürekli düşen bir değermiş. Ay ayı aratırmış.Bence çok güzel birsey sordunuz ben 2 aydir yapiyorum vitamin takviyesi ve amh im 5 puan düşmüş gerci bazen tahlillerde öyle seyler olur ama düşmesini bekelmiyrodum en azindan içtiklerimde okadar da onu etkileyecek birsey yok ama tabiki ondan da diyemem ama varsa baska boyel bende bilmek isterim