Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın kızlar eceeeeee nasıldı yemek biz inegölde değildik kestelde şelale var oraya gittik buz gibiydi ama çok güzeldi şelale kurumamış olsaydı daha güzel olurdu tabi
valla bana kalsa bende hazır alıcam ama ananemler de yapıyoruz biz teyzemler hazır yemez biz alcaz desekte uğraşıp yapıyorlar yinede mecbur kalıyoruz bizde
merhaba, Bursalı arkadaşlar... bende Bursaya yeni taşındığımı yazmıştım daha önce.Bursa yı hiç bilmiyorum...Nerelerden alışveriş yapılabilir?Kıyafet için yani..Beni yönlendirriseniz sevinirim..teşekkürler.
kılar sselam uzn amadır giremedim :)) düğün telaşında hafta sonu mobilyalarımız falan aldık :) işte çıktığıdan beri ttemilik yaptım hem evleniceğim evi hem şuan ki evi :))) bayram geçtikten sonra dahada hızlanacak işlerim :)) sizler neleryapıyosunuz :)