Bursa///16

günaydın kızlar
eceeeeee nasıldı yemek biz inegölde değildik kestelde şelale var oraya gittik buz gibiydi ama çok güzeldi şelale kurumamış olsaydı daha güzel olurdu tabi

günaydın kızlar

ohh afiyet olsun nihan kurumuş mu şelale akannehir çok güzeldi orası ya
bizimde güzel geçti keyfili bi akşamdı buzlar eridi gibi :lepi:

off bayram öncesi bugün acayip işim varya fırsat buldukça gelicem

saol canım sizede afiyet olsun İşlerinde Allah kolaylık varsin. Evet ya kurumuş bi damla su yoktu.
İnş bozuşmazsınız bidahaboshayallersmile

allah kolaylık versin bizde dün baklava açtık temizliği de bu akşam gidince yapıcam annem işte bana kaldı herşey

sanada Allah kolaylık versin canım ay tatlıyı hazır alıcam zaten bize kimse gelmez biz gideriz genelde

valla bana kalsa bende hazır alıcam ama ananemler de yapıyoruz biz teyzemler hazır yemez biz alcaz desekte uğraşıp yapıyorlar yinede mecbur kalıyoruz bizde

merhaba, Bursalı arkadaşlar...
bende Bursaya yeni taşındığımı yazmıştım daha önce.Bursa yı hiç bilmiyorum...Nerelerden alışveriş yapılabilir?Kıyafet için yani..Beni yönlendirriseniz sevinirim..teşekkürler.

kılar sselam uzn amadır giremedim :)) düğün telaşında hafta sonu mobilyalarımız falan aldık :) işte çıktığıdan beri ttemilik yaptım hem evleniceğim evi hem şuan ki evi :))) bayram geçtikten sonra dahada hızlanacak işlerim :)) sizler neleryapıyosunuz :)

günaydın bayanlar
yorucu bir bayram tatilinden sonra dinlenmek için iş başı yaptım yine :KK1:

[QUOTE=mavi_peri_86;15190579]buraları bayağı bi boş kalıyoo nerdee bu bursa halkııı :))))))))))))[/QUOTE]

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm =)

slm kızlar nasılsınız? biliyorum çooooooook uzun zamandır giremedim.özledim valla sizleri.unutuldummu yoksa?

günaydın bayanlarrr
nihanım izinde bu hafta o girmeyince bende uğramadım :)

X