Bursa///16

kızlar slm nasılsınız cumadan beri uğrauamadım işten deçıkınca hafta sonuda biraz sıkıntılı geçti sizler nasılsınız ??

bende alıscam allahın izniyle bursaya yeni geldim ve ramazan dolayısıla pek bir sey anlayamadım ama içimden ufak ufak ısınmalarda yok değil hani sakin ve güzel bir semtteyim bu bile huzur veriyor ama eski komsularımı ve alıskanlıklarımı cok özlemeye basladım sanırım simdiden esime kalsa erken basladın diyor daha dur gezemedik tozamadık ramaznadan sonra her sey cok daha aktif olcak diyor oyademir arkasım sende hosgeldin bursaya

merhaba bende bursaya yeni geldim.yeni evlendim 31 temmuzda ve balayı falan derken ramazanın başından beri buradayım.bende daha önce istanbulda yaşıyordum.Umarım Bursa'yı severim.Şimdilik herşeyi heryeri çok yabancı bana.

merhaba bende bursaya yeni geldim.yeni evlendim 31 temmuzda ve balayı falan derken ramazanın başından beri buradayım.bende daha önce istanbulda yaşıyordum.Umarım Bursa'yı severim.Şimdilik herşeyi heryeri çok yabancı bana.

hoşgeldin sefa getirdin beğenirsin bursayı ya merak etme

bu arada günaydın herkezemirmirmirmirmirmirmirmir

Merhaba,

Seni bana Allah mı gönderdi.. :teselli: Ben de kısmetse Bursaya geleceğim ve İstanbul'dan.. Nasıl ilk tavsşyelerin. Pişman oldun mu hiç..

Çok bodoslama daldımkaydirigubbakcemile3

Merhaba,

Seni bana Allah mı gönderdi.. :teselli: Ben de kısmetse Bursaya geleceğim ve İstanbul'dan.. Nasıl ilk tavsşyelerin. Pişman oldun mu hiç..

ben 1 aydır Bursa'dayım aslında böyle istanbulu özlemiyor değilim ama burada hiç arkadaşım hiç kimsem yok.henüz çalışmıyorum da.Sıkılıyorum ama ramazan geçsin artık biraz gezip Bursa'yı da öğrenmeye başlayacağım.Çünkü büyük ihtimalle bundan sonra Bursa'lıyız.Yani buraya yerleştik artık.kendimi burayı sevmek için zorluyorum açıkçası.Çok zor şimdilik birşey bilmeyince.Nereye alışverişe gidilir?hangi otobüse binilir?zor bir süreç ama..Bursa güzel.Uludağın heryerden müthiş bir manzarası var...
Pişman olup olmamaya gelince,pişman olup olmamak gibi bir durum yok.Eşimin işi burada olduğu için burada olmak zorundayızz..Şimdilik böyle iştee özelden msnimi vericem konuşuruz istersen.

mesaj sayım 50den az olduğu için özel mesaj atamıyorum.sen yazarsan msn eklerim..
Merhaba,

iyim canım sen napıyosun
çok işim var aslında ay sonu ya biraz bakayım buraya sonra yaparım dedim

X