Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende alıscam allahın izniyle bursaya yeni geldim ve ramazan dolayısıla pek bir sey anlayamadım ama içimden ufak ufak ısınmalarda yok değil hani sakin ve güzel bir semtteyim bu bile huzur veriyor ama eski komsularımı ve alıskanlıklarımı cok özlemeye basladım sanırım simdiden esime kalsa erken basladın diyor daha dur gezemedik tozamadık ramaznadan sonra her sey cok daha aktif olcak diyor oyademir arkasım sende hosgeldin bursaya
merhaba bende bursaya yeni geldim.yeni evlendim 31 temmuzda ve balayı falan derken ramazanın başından beri buradayım.bende daha önce istanbulda yaşıyordum.Umarım Bursa'yı severim.Şimdilik herşeyi heryeri çok yabancı bana.
merhaba bende bursaya yeni geldim.yeni evlendim 31 temmuzda ve balayı falan derken ramazanın başından beri buradayım.bende daha önce istanbulda yaşıyordum.Umarım Bursa'yı severim.Şimdilik herşeyi heryeri çok yabancı bana.
selam kızlar nasılsınız
Merhaba,
Seni bana Allah mı gönderdi.. :teselli: Ben de kısmetse Bursaya geleceğim ve İstanbul'dan.. Nasıl ilk tavsşyelerin. Pişman oldun mu hiç..
Çok bodoslama daldımkaydirigubbakcemile3
Merhaba,
Seni bana Allah mı gönderdi.. :teselli: Ben de kısmetse Bursaya geleceğim ve İstanbul'dan.. Nasıl ilk tavsşyelerin. Pişman oldun mu hiç..
Çok bodoslama daldımkaydirigubbakcemile3
bursanın neresine geldin sevalkan
Nilüfer Ertuğrulkent'te oturuyoruz..
bende inegöldeyim biliyormusun inegölü