Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim buraya İzmitten bir gelin geldi ve şimdiki aklım olsa gelmem diyor. O açıdan sordum canım.. Her kafadan ses çıkınca zor oluyor.. İşyerinde msn açamıyorum, evimde de net yook bu aralar, kablolarda problem var.. Vereyim ama açmadım diye yanlış anlama..ben 1 aydır Bursa'dayım aslında böyle istanbulu özlemiyor değilim ama burada hiç arkadaşım hiç kimsem yok.henüz çalışmıyorum da.Sıkılıyorum ama ramazan geçsin artık biraz gezip Bursa'yı da öğrenmeye başlayacağım.Çünkü büyük ihtimalle bundan sonra Bursa'lıyız.Yani buraya yerleştik artık.kendimi burayı sevmek için zorluyorum açıkçası.Çok zor şimdilik birşey bilmeyince.Nereye alışverişe gidilir?hangi otobüse binilir?zor bir süreç ama..Bursa güzel.Uludağın heryerden müthiş bir manzarası var...
Pişman olup olmamaya gelince,pişman olup olmamak gibi bir durum yok.Eşimin işi burada olduğu için burada olmak zorundayızz..Şimdilik böyle iştee özelden msnimi vericem konuşuruz istersen.
Nilüfer Ertuğrulkent'te oturuyoruz..
jimeri tavsiye etmiyorum canım medical park olabilir 2. bebeğime orayı düşünüyorum bakalımbu arada kızlar bana bursada kadın doğum uzmanı için özel hastane arıyorum yardımcı olabilirmisinizbayanssulusmile
selam kızlar
nihan nişanlımla aramızı düzelletik gibi
akşam iftara gidicez hayale :lepi:
siz nereye gidiyosunuz canım geliriz belki :jeyyar:
umarım ya inanki rahatladım
iyi Allaha şükür sen nasılsın evet bu ara pek gelen olmayınca bende gelmedim bidaha
evt canım alanyurtta hayal varya oraya gitcez
iskenderi ramazandan hemen nce yemiştik hiç canım istemiyo
sedefte iskenderli ramazan menüsü 20 lira :lepi: hayalde yanlış bilmiyosam 18