Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar hanımlar nasılsınız bende bursada yaşıyorum 2 ay oldu buraya geleli aslen nevşehirliyim ama buraya yalovadan geldik eşimin tayini çıktı şimdi bursaya alışmaya çalışıyorum biraz zorluk çekiyorum.opuyorumnanaktan bazı konularda mesala kirada oturuyorum çok pahalı acaba pahalı bir semtmi seçtik beşevlerdeyim bana yardımcı olurmusunuz
merhabalar hanımlar nasılsınız bende bursada yaşıyorum 2 ay oldu buraya geleli aslen nevşehirliyim ama buraya yalovadan geldik eşimin tayini çıktı şimdi bursaya alışmaya çalışıyorum biraz zorluk çekiyorum.opuyorumnanaktan bazı konularda mesala kirada oturuyorum çok pahalı acaba pahalı bir semtmi seçtik beşevlerdeyim bana yardımcı olurmusunuz
cnm bursanın en lüks ve en zenginlerinn olduğu semti seçmişsin pahalı olacak tabiiii beşevler güsel yer ama
canım aynen bende besevlerde oturyorum evet kiralar burada cok pahalı bizde 3 ay önce istanbuldan geldik bursaya alısmaya calısyorum bende zor oluyor gercekten ben 550ye oturyorum ama aidat falan 620 geliyo bu arada hosgeldin sende arkadas olalım ben ev hanımıyım 1 oğlum var 28 yasındayım sende kandinden bahsedersen sevinirm
slm hoşgeldiniz bursaya beşevler falan kira olarak pahalıdır daha uygun isterseniz yıldırım ertuğrulkent tarafını düşünebilirsiniz ama ulaşımı da çok önemli biraz uzaktır oralar