Bursa///16

kızlar nerelerdesiniz? kübrabetül,sevallacik,kardelen ben geldim siz yoksunuz??

Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

merhabalar hanımlar nasılsınız bende bursada yaşıyorum 2 ay oldu buraya geleli aslen nevşehirliyim ama buraya yalovadan geldik eşimin tayini çıktı şimdi bursaya alışmaya çalışıyorum biraz zorluk çekiyorum.opuyorumnanaktan bazı konularda mesala kirada oturuyorum çok pahalı acaba pahalı bir semtmi seçtik beşevlerdeyim bana yardımcı olurmusunuz

hoşgeldiniz yalovada çok güzel biyer ama bursada büyük şehir alışırsınız zamanla ben inegölde oturuyorum kira konusunda yardımcı olamıcam ama arkadaşım ev ararken bursada yıldırımda daha ucuz evler olduğunu söylemişti

teşekkür ederim ilginiz için evet bende duydum ama ne tarafta bilmiyorum yıldırımı etrafım hariç pek bir yerini öğrenemedim bursanın

mrb kızlar nasılsınız.çok uzun zamandır takipçisiyim kk nın.doğma büyüme bursa lıyım.

merhabalar hanımlar nasılsınız bende bursada yaşıyorum 2 ay oldu buraya geleli aslen nevşehirliyim ama buraya yalovadan geldik eşimin tayini çıktı şimdi bursaya alışmaya çalışıyorum biraz zorluk çekiyorum.opuyorumnanaktan bazı konularda mesala kirada oturuyorum çok pahalı acaba pahalı bir semtmi seçtik beşevlerdeyim bana yardımcı olurmusunuz

cnm bursanın en lüks ve en zenginlerinn olduğu semti seçmişsin pahalı olacak tabiiii beşevler güsel yer ama

canım aynen bende besevlerde oturyorum evet kiralar burada cok pahalı bizde 3 ay önce istanbuldan geldik bursaya alısmaya calısyorum bende zor oluyor gercekten ben 550ye oturyorum ama aidat falan 620 geliyo bu arada hosgeldin sende arkadas olalım ben ev hanımıyım 1 oğlum var 28 yasındayım sende kandinden bahsedersen sevinirm

cnm bursanın en lüks ve en zenginlerinn olduğu semti seçmişsin pahalı olacak tabiiii beşevler güsel yer ama

evet arkadaşım aynen öyle oldu .ama çok ev aradık bide günü birlik yalovadan gelip ev arayınca çok zor oldu bide malum eşim memur belli bir zaman içinde tutmak gerekiyo ama çok oturamam burda daha uygun bir yere taşınırız heralde yaza .onun için biraz araştırıyorum işte.tek maaşla çok zor oluyor

canım aynen bende besevlerde oturyorum evet kiralar burada cok pahalı bizde 3 ay önce istanbuldan geldik bursaya alısmaya calısyorum bende zor oluyor gercekten ben 550ye oturyorum ama aidat falan 620 geliyo bu arada hosgeldin sende arkadas olalım ben ev hanımıyım 1 oğlum var 28 yasındayım sende kandinden bahsedersen sevinirm

merhaba canım sizinle çok ortak noktamız var .evet bizde aynen kiramız aidat filan aynı .bende ev hanımıyım 2 tane kızım var 35 yaşındayım beşeevlerin hangi tarafındasınız acaba .aynen bende bursaya alışmaya çalışıyorum yalovadan geldik buraya .orası her yönden uygundu sizce nasıl istanbulla burasının yaşam şartları

slm hoşgeldiniz bursaya beşevler falan kira olarak pahalıdır daha uygun isterseniz yıldırım ertuğrulkent tarafını düşünebilirsiniz ama ulaşımı da çok önemli biraz uzaktır oralar

slm hoşgeldiniz bursaya beşevler falan kira olarak pahalıdır daha uygun isterseniz yıldırım ertuğrulkent tarafını düşünebilirsiniz ama ulaşımı da çok önemli biraz uzaktır oralar

teşekkür ederim ilginiz için artık bu kışı burda geçiririz heralde baharın bakarız çünkü kızım okula başladı 6 cı sınıfta

X