merhaba canım sizinle çok ortak noktamız var .evet bizde aynen kiramız aidat filan aynı .bende ev hanımıyım 2 tane kızım var 35 yaşındayım beşeevlerin hangi tarafındasınız acaba .aynen bende bursaya alışmaya çalışıyorum yalovadan geldik buraya .orası her yönden uygundu sizce nasıl istanbulla burasının yaşam şartları
arkadasım öncelikle evletlarını allah bagıslasın ben bes evlerde göksin sitelerinde oturuyorum pekte heryeri bilmiyorum burda ama alısveriş konusunda saypa market uygun geldi bize orada yapıyoruz genelde fakat ben tesetürlüyüm doğal olarak testtür kıyafetleri daha pahalı oluro ve bursa inanılmaz pahalı geldi bana yani söle diyim bir etek öle sıradan yeni sezon 120 tl bana kalsa 80 bile cok ama ona razıyımm yada ben hala ucuz yerlerini bulamadım alısmak banada zor olacak bazen esime daha uygun semtlere tasınsak olurmu diyorum ama zor kıs geldi yaza bakacaz artık istanbulu o kadar arıyorumki neresi ucuz neresi pahalı biliyor ve ona göre takılıyordum simdi sil bastan oldum her kez her sey yabancı samimiyetsiz geliyor bana