Burnun ameliyattan sonraki birkaç ay içinde küçülmesi ve kısalması ne kadar mümkündür?

Zamanla o mesafe kayboluyor canım

maske takmak nasıl oluyor ameliyat sonrası ağrı oluyordur değil mi?? bende revizyon olaacağım ama maske düşündürüyor beni nasıl takılacak....
Cok hafif agri oldu ameliyat sonrasi ama cogu agri şikayeti 1 1.5 ay icinde geçti. Herkeste farkli seyredebilir bu durum. saglik calisani değilseniz normal cerrahi maskenin tel olan kısmı biraz sıkarak burun sirtina degmeyecek sekilde rahatlıkla kullanabilirsin canim

Cok haklisiniz aslinsa 1 2 sene de tam net cevap vermek bile mümkün olmayabiliyor surekli degisiyor ben her ayna karsisina gectigimde baska burun görüyorum:)

Teşekkür ediyorum, ben acaba zarar verir mi şekline diye düşünmüştüm

Merhaba 6 hafta önce ameliyat oldum ilk haftalar inanılmaz uzun bir burnum vardı. Şimdi biraz daha küçüldü ve normal bir boyuta geldi. Benim merak ettiğim bir şey var. Burun temizliğinizi nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Sprey kullanıyorum evet ama temizliği tam sağlamıyor. Spreyden sonra kulak çubuğu ile temizliyorum. Birkaç yerde kulak çubuğu zararlı denilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…