Burnun ameliyattan sonraki birkaç ay içinde küçülmesi ve kısalması ne kadar mümkündür?

Eger revizyon olacaksan emre uregen i tavsiue ederim.benim burnumu duzeltti resmen oncesinde de cok unlu bir dr a yaptirmistim ama mahvetmisti burnumu.tekrar ona revizyon yaptirmak istemedim.emre uregen gercekten revizyonda cok iyi.ve asla para kazanmak icjn gereksiz bir islem yapmayan biri.
[/QUOT
Siz ne kadar ödediniz acaba revizyon ameliyatına??

Teşekkür ederim sizin ameliyat tarihi eski imiş😊 Şimdi 49 bin TL sen bahsediliyor. İnanamadım 😱
Ciddi misiniz?emre bey gercekten cok iyi.yani eger 40 bin verebilecek durumjn varsa yaptir derim.lakin ben bugun o ameliyati olamazdim sanirim.bu kadar uctu mu burun fiyaylari ya

Konu sahibi olarak bilgi vermek istiyorum. 1 yılı geçti. Burnum hala büyük, geniş, uzun ve eğri... Burada ameliyat olacak kişilere bir mesajım olacak. Ameliyattan çıktıktan sonra kendinize gelip aynaya baktığınızda burnunuz değişmiş ve güzel görünüyorsa öyledir yoksa değildir. Ödem var, burnun zamanla düzelir, güzelleşir vs. safsatadan başka bir şey değil. Evet, ödem oluyor tabii ki ama şekil kendisini ilk andan itibaren gösteriyor. Başka doktorlara da muayene oldum. Hepsi de yeniden ameliyat olursam daha küçük ve zarif bir burna sahip olabileceğimi söyledi. Eğriliğin ise tamamen olmasa dahi kısmen düzeleceğini söylediler. İkinci ameliyatı olmak için para biriktiriyorum. Hayırlısı olsun... Bu arada instagramdan doktor beğenmeyin. Reelde araştırıp soruşturun. En yüksek fiyatlı doktor da en iyisi değildir. Buna da kanmayın. Herkes için hayırlısı olsun. (Not: Burada ve özel mesajda doktorumun adını vermiyorum.)

Konu sahibi olarak bilgi vermek istiyorum. 1 yılı geçti. Burnum hala büyük, geniş, uzun ve eğri... Burada ameliyat olacak kişilere bir mesajım olacak. Ameliyattan çıktıktan sonra kendinize gelip aynaya baktığınızda burnunuz değişmiş ve güzel görünüyorsa öyledir yoksa değildir. Ödem var, burnun zamanla düzelir, güzelleşir vs. safsatadan başka bir şey değil. Evet, ödem oluyor tabii ki ama şekil kendisini ilk andan itibaren gösteriyor. Başka doktorlara da muayene oldum. Hepsi de yeniden ameliyat olursam daha küçük ve zarif bir burna sahip olabileceğimi söyledi. Eğriliğin ise tamamen olmasa dahi kısmen düzeleceğini söylediler. İkinci ameliyatı olmak için para biriktiriyorum. Hayırlısı olsun... Bu arada instagramdan doktor beğenmeyin. Reelde araştırıp soruşturun. En yüksek fiyatlı doktor da en iyisi değildir. Buna da kanmayın. Herkes için hayırlısı olsun. (Not: Burada ve özel mesajda doktorumun adını vermiyorum.)
Merhabalar sizinle biraz konuşabilir miyim

Doktor adını vermiyorsun sadece kötü oldu diyerek suçlama da bulunuyorsun . Bu şekilde kime ne faydan oldu ? Amaç ne yani ben yandım kaldım o doktora siz de yanın demek mi oluyor ? Her ne kadar iyi yapılan doktor paylaşımı olduğu kadar kötü yapılan da paylaşılmali. Sosyal medyanın gücü yadsınamaz bir gerçek. Ameliyat olalı 18 gün oldu burnum mükemmel görünmüyor hatta hiç bir değişim yok diyebilirim. Öncesinde de ciddi bir sorun yoktu. Sadece yan profilden benim farkedebilcem kadar bir kemer gibi çıkıntı vardı. Doktordan sadece hafif kavis istedim ama bu kavis yandan belli önden değil . Bir de kanatları darlassin istedim . Kanatlar hala geniş ucuda çok sert ve top gibi. Umarım bunlar ödemdir. 6 ay ya da 1 sene sonra hoşuma gider se de hoşuma gitmezse de güncelleme yapar doktorumun ismini de her iki durumda da fotoğraflar ile paylasirim en azindan forum amacina ulasir

Duygularıma tercüman olduğun icin teşekkür ediyorum. Bende yıllarca araştırmış ve sonunda ameliyat olmus biri olarak şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar bu süreç gerçekten saglam psikoloji istiyormuş ve o bende yokmuş burdaki yorumlari okuyunca çoğu arkadaşın da öyle olduğunu görüyorum. 2 ay oldu ben ameliyat olalı ama nerdeyse ailem evlatlıktan reddedicek ve nerdeyse esim boşayacak beni 🙄 yani kolay bir değişim degil hele ki önceki haliniz cok kötü degildiyse. Eger burun sirtindaki küçük kemere yada ufak bir ayrintiya takip bunca şeyi yaşıyorsanız tam travma oluyor. Burnu gerçekten harbi kötü olanlari ameliyat sonrasinda diğer arkadaşlara oranla daha mutlu buluyor ve görüyorum.
"Ne de olsa eskisinden iyi oldu diyorlar"
Kısacası buraya girip te medet uman sayısız insan var bende onlardan biriyim nasıl ki iyi sonuç oldugunda doktoru paylaşıyorsak olumsuz ve sonuçsuz durumları da paylasmaliyiz. Ruh halinizi paylaşıp rahatlıyorsunuz ama doktora sıra gelince adı sanı yok.

Ronna merhaba. En son 5 martta siteye girmiştim ve daha da girmedim korona falan derken hepten unutmusum. Bende sadece burnumda cok hafif dikkatli bakmazsan belli olmayacak bir çıkıntı vardı. Sırf küçük kalkık minnak burun hevesim yüzünden yaptırmıştım. Sonraki 2 3 ay hep pişman oldum. Sağlık calışanıyım 1 ay olmadan n95 gibi maskeler kullandım burnumun sag tarafında hafif çökme oldu. Doktora yazdığımda ise hic dert etme revizyon yaparız hic canını sıkma demişti. 9 ay geçti rinoplasti üzerinden ben şuan çok memnunum. Gözüme o hafif sağdaki çökme batmıyor .benden baskasida farketmiyor herkes burnun cok güzel olmus diyor. Ama benim en cok hosuma giden burun ucu kaldırınca ust dudak şeklim çok güzel durdu niye bilmiyorum:))) ilk zamanlar zorlu bir süreç oluyor hem aile hem eşinden olumsuz şeyler duyabilir gorebilirsin ama inan bana zamanla burnunu cok seveceksin onlarda zamanla alisacaklar. Sen kendini bu sekilde mutlu hissediyorsan sakın baskalarinin senin psikolojini bozmasina izinnverme bu esinde olsa ailende olsa. Kendine iyi bak

Ronna merhaba. En son 5 martta siteye girmiştim ve daha da girmedim korona falan derken hepten unutmusum. Bende sadece burnumda cok hafif dikkatli bakmazsan belli olmayacak bir çıkıntı vardı. Sırf küçük kalkık minnak burun hevesim yüzünden yaptırmıştım. Sonraki 2 3 ay hep pişman oldum. Sağlık calışanıyım 1 ay olmadan n95 gibi maskeler kullandım burnumun sag tarafında hafif çökme oldu. Doktora yazdığımda ise hic dert etme revizyon yaparız hic canını sıkma demişti. 9 ay geçti rinoplasti üzerinden ben şuan çok memnunum. Gözüme o hafif sağdaki çökme batmıyor .benden baskasida farketmiyor herkes burnun cok güzel olmus diyor. Ama benim en cok hosuma giden burun ucu kaldırınca ust dudak şeklim çok güzel durdu niye bilmiyorum:))) ilk zamanlar zorlu bir süreç oluyor hem aile hem eşinden olumsuz şeyler duyabilir gorebilirsin ama inan bana zamanla burnunu cok seveceksin onlarda zamanla alisacaklar. Sen kendini bu sekilde mutlu hissediyorsan sakın baskalarinin senin psikolojini bozmasina izinnverme bu esinde olsa ailende olsa. Kendine iyi bak
Merhaba Lilith3452 😊 peki 9 ayı aşmış biri olarak ne gibi değişimler oldu acaba burnunda şuan ikinci ayimdayim daha yeni bitti ama ne bileyim kısa ve kalkik geliyor ayrica 2 aylik burunda ne kadar ödem vardir yani 2.ay dan sonra bile degismeye devam ediyor mu burun. Insallah dedigin gibi olur canim yaa 🙄🤧

Merhaba Lilith3452 😊 peki 9 ayı aşmış biri olarak ne gibi değişimler oldu acaba burnunda şuan ikinci ayimdayim daha yeni bitti ama ne bileyim kısa ve kalkik geliyor ayrica 2 aylik burunda ne kadar ödem vardir yani 2.ay dan sonra bile degismeye devam ediyor mu burun. Insallah dedigin gibi olur canim yaa 🙄🤧
Iyi geceler canım sürekli değişiyor inan bana ben her baktığımda farkli görüyorum:) önceden burun ucu hissizdi şişti şuan o şişlik daha az ödem hala var bunu hissediyorum. Onceden burun ucumu sıkamazdım simdi yumusadi grip oldum rahat rahat silebiliyorum o derece :) burun sırtı daha kalın şiş duruyordu o mesela şuan daha zarif ince duruyor. Odemler tam anlamiyla gitti diyemem ama hemen hemen tam şeklini aldı. Soğukta falan sürekli şişiyor:)) burun ucu bir miktar iniyor ben insin hic istemezdim ama indi :) zamaa sevip alışacaksın hic canini sıkma

Iyi geceler canım sürekli değişiyor inan bana ben her baktığımda farkli görüyorum:) önceden burun ucu hissizdi şişti şuan o şişlik daha az ödem hala var bunu hissediyorum. Onceden burun ucumu sıkamazdım simdi yumusadi grip oldum rahat rahat silebiliyorum o derece :) burun sırtı daha kalın şiş duruyordu o mesela şuan daha zarif ince duruyor. Odemler tam anlamiyla gitti diyemem ama hemen hemen tam şeklini aldı. Soğukta falan sürekli şişiyor:)) burun ucu bir miktar iniyor ben insin hic istemezdim ama indi :) zamaa sevip alışacaksın hic canini sıkma
Burun ucu mesela ne kadar zaman icersinde indigini farkettin. Yumusadiginda biraz daha saliyormu burun kendini. Bende bi an once bir yil sonraya ışınlansam keske dokunabilsem artik burnuma :dua:
Sanki hala biyik kismim şiş ve ödemli gibi seninde öylemiydi 2.ayinda falan ?

Burun ucu mesela ne kadar zaman icersinde indigini farkettin. Yumusadiginda biraz daha saliyormu burun kendini. Bende bi an once bir yil sonraya ışınlansam keske dokunabilsem artik burnuma :dua:
Evet kuzum 2.ayinda falan öyleydi sis duruyordu o kısim doğru duzgun gülemiyordum burun ucuda cok sertti ve hissizdi. 6.aydan itibaren burnumun ucu yumusadi ama cok sarkmadi 1ml kadar şişlik inince ucu daha inik gözüktü daha hos durdu bilmiyorum ben suan cok memnunum zamanla sizde memnun olcaksinizm 3.aydan itibaren surekli burnunuz değişecek ayni kalmayacak birgun bakcaksim çok sis odemli birgun bakcaksin inmis cok zarif surekli değişiyor 1 sene sonra anca tam seklini alıyor

Benim 2 sene oldu. Hala sabahları çok şişiyor. Ameliyattan önce böyle şişmezdi. Bazen tüm gün şiş kalıyor. Zaten doktor burun ucumu büyük bıraktı, şişince daha kötü oluyor. Neden oluyor acaba?

benim de 2 ay oldu ve biyik bölgesi dedigimiz yer tuhaf geliyor sis gibi bi degisik. bi bende böyle sanmistim :) bakalim ne zaman düzelecek..

benim de 2 ay oldu ve biyik bölgesi dedigimiz yer tuhaf geliyor sis gibi bi degisik. bi bende böyle sanmistim :) bakalim ne zaman düzelecek..
En cokta oraya taktım zaten bende .. şiş gibi hissediyorum bende baska bir doktora da göründüm evet odem vardir hala dedi. Şiş oldugundanmidir bilmiyorum burun dudak mesafesi de uzamis gibi geliyor canımı cok sıkıyor bu durum :KK34: :kızgın:

Evet kuzum 2.ayinda falan öyleydi sis duruyordu o kısim doğru duzgun gülemiyordum burun ucuda cok sertti ve hissizdi. 6.aydan itibaren burnumun ucu yumusadi ama cok sarkmadi 1ml kadar şişlik inince ucu daha inik gözüktü daha hos durdu bilmiyorum ben suan cok memnunum zamanla sizde memnun olcaksinizm 3.aydan itibaren surekli burnunuz değişecek ayni kalmayacak birgun bakcaksim çok sis odemli birgun bakcaksin inmis cok zarif surekli değişiyor 1 sene sonra anca tam seklini alıyor
Insallah öyle olur benim de yaa🙄 ozelden görebilir miyim acaba burnunu:KK33:

maske takmak nasıl oluyor ameliyat sonrası ağrı oluyordur değil mi?? bende revizyon olaacağım ama maske düşündürüyor beni nasıl takılacak....

İleri doğru uzunsa ödemdir o küçülür burun daha kibarlaşır merak etme ama dudak ve göz arası uzunluktan bahsediyorsan o değişmez.
birde çok fazla kusursuz bir görüntü aramamak lazım belki de bizi o etkiliyor zamanını beklemek lazım
şimdi bakıyorum 7 gün önce olan bile problemlerden bahsediyor belki de sıkıntılardan bahsetmek için hepimizin en az 1ay beklemesi gerekiyor diğer türlü diğer arkadaşlarda panikliyor
Ben olalı 5 gün oldu ve burda okuyunca bazı şeyleri korkuyorum ki okadar da memnun olmama rağmen atellerim çıkarken kusur aramaktan ürküyorum resmen.

X