Moralini bozmak istemem ama benim 9ay oldu hala büyük ve genis
Kısalır mı bilmem tam aksine burun ucu ödemleri dağılınca biraz daha salar kendini kalkıklığı biraz düşer ve zamanla ödemler inincede incelir kibarlaşır daha küçülür göze hoş gelmeye başlar.
Teşekkür ederim cevap için. Umarım söylediğiniz gibi incelir ve kibarlaşır. Burun ucundaki ödem gidince burnun kısalma ihtimali var mı, diye merak ediyordum. Burada bu konuda hiç bilgi bulamadım. Sanırım neyse o olarak kalıyor.
Teşekkür ederim. Fotoğraf atamıyorum ama söylemek istediğim yan profilden burnun uzun durması.Burnun alt kısmı toparlıyor ama burun kısalmaz sanırım. Foto atar mısınız tam smylediğiniz yer neresi?
Çok teşekkürler. Evet, burnumun ileri doğru uzun olmasını kastediyorum. Bilmiyorum, doktor hiçbir şey yapmamış görünüyor. Ön yargılı olmak istemiyorum ama ben çok bir şey değişeceğini sanmıyorum artık. Umarım söylediğiniz gibi küçülür. Benim burnum küçültmeye müsaitti ama doktor ameliyatı kısa tutmuş. Beni önemsemediğini düşünüyorum. 6 ay dolunca bir değişiklik olursa buraya da yazacağım. Beklemekten başka çare yok, belli ki. Tekrar teşekkürler.burun uzunluğu dediğiniz yandan burnun ileri doğru olması mı? bende anlatamadım yoksa boy olarak uzunluğumu?
ilk dediğimse küçülür zamanla. şöyle burun küçültmek belli bir seviyede yapılabiliyor burnunuzun izin verdiği kadar bazı doktorlarda şöyle güzel olacak böyle olacak deyip gerçekçi davranmayıp ameliyat sonunda böyle hüsrana sebep oluyor. ama daha çoook erken bazı burunlar atel çıktımı çok güzel olabiliyor ama herkesin burun yapısı aynı değil herkese uygulanan işlem aynı değil burun ucu da en son şekil alan kısım moral bozmadan önce bir 6 ayın geçmesini bekleyin
Kesinlikle,yüzde yüz haklısınız.instagramda öncesini paylaşmıyorlar çok kolay burunlari yapıp paylaşıyorlar instagram da ünlenip yapacakları işin değeri birken on katı ucret istiyorlar. Onemli olan onceki halini görmek oncesi olmayan hiçbir fotoğrafın dikkate alınmaması gerekiyor.bir doktor bir kere başarısız iş yaptıysa mutlaka tekrar ediyor .bu konuda mağdur olmak istemeyenlere başkalarının deneyimlerini dikkate almalarını tavsiye ediyorum.Bu arada eğriliği de düzeltmemiş. Ödem indikçe eğrilik ortaya çıkıyor. Zaman, para kaybı ve kocaman bir hayal kırıklığı. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem ücreti yüksek olanın en iyi doktor olduğunu sanmayın, instagram fotoğraflarına da kanmayın. Çok çok iyi araştırın. Bir tane olumsuz yorum okusanız, görseniz bile vazgeçin. Benim başıma gelmez, bana aynısını yapmaz, demeyin. Bir hastasına kötü olan size de olur.