Burnun ameliyattan sonraki birkaç ay içinde küçülmesi ve kısalması ne kadar mümkündür?

En cokta oraya taktım zaten bende .. şiş gibi hissediyorum bende baska bir doktora da göründüm evet odem vardir hala dedi. Şiş oldugundanmidir bilmiyorum burun dudak mesafesi de uzamis gibi geliyor canımı cok sıkıyor bu durum :KK34: :kızgın:
Zamanla o mesafe kayboluyor canım

maske takmak nasıl oluyor ameliyat sonrası ağrı oluyordur değil mi?? bende revizyon olaacağım ama maske düşündürüyor beni nasıl takılacak....
Cok hafif agri oldu ameliyat sonrasi ama cogu agri şikayeti 1 1.5 ay icinde geçti. Herkeste farkli seyredebilir bu durum. 😊 saglik calisani değilseniz normal cerrahi maskenin tel olan kısmı biraz sıkarak burun sirtina degmeyecek sekilde rahatlıkla kullanabilirsin canim

İleri doğru uzunsa ödemdir o küçülür burun daha kibarlaşır merak etme ama dudak ve göz arası uzunluktan bahsediyorsan o değişmez.
birde çok fazla kusursuz bir görüntü aramamak lazım belki de bizi o etkiliyor zamanını beklemek lazım
şimdi bakıyorum 7 gün önce olan bile problemlerden bahsediyor belki de sıkıntılardan bahsetmek için hepimizin en az 1ay beklemesi gerekiyor diğer türlü diğer arkadaşlarda panikliyor
Ben olalı 5 gün oldu ve burda okuyunca bazı şeyleri korkuyorum ki okadar da memnun olmama rağmen atellerim çıkarken kusur aramaktan ürküyorum resmen.
Cok haklisiniz aslinsa 1 2 sene de tam net cevap vermek bile mümkün olmayabiliyor surekli degisiyor ben her ayna karsisina gectigimde baska burun görüyorum:)

Cok hafif agri oldu ameliyat sonrasi ama cogu agri şikayeti 1 1.5 ay icinde geçti. Herkeste farkli seyredebilir bu durum. 😊 saglik calisani değilseniz normal cerrahi maskenin tel olan kısmı biraz sıkarak burun sirtina degmeyecek sekilde rahatlıkla kullanabilirsin canim
Teşekkür ediyorum, ben acaba zarar verir mi şekline diye düşünmüştüm

Merhaba 6 hafta önce ameliyat oldum ilk haftalar inanılmaz uzun bir burnum vardı. Şimdi biraz daha küçüldü ve normal bir boyuta geldi. Benim merak ettiğim bir şey var. Burun temizliğinizi nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Sprey kullanıyorum evet ama temizliği tam sağlamıyor. Spreyden sonra kulak çubuğu ile temizliyorum. Birkaç yerde kulak çubuğu zararlı denilmiş.

X